Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

Slide background
Slide background
Slide background

 

Hvaljen Isus i Marija!

 

Dan moloitve i posta 31.01.23

 

Iz poruke 31.01.23

 

==================

 

 

 

Sat bozjeg 15

 

molitveni krizarski susret 2023

 

Poziv na krunicupng

 

 

 ==================

 

  

 

                                                   

                                                                                           

Fatimsak tajna seminar 4.7 

 Hvaljen Isus i Marija!

 
Ljubljena Vojsko Ostatka,
 
svi ste pozvani prisustvovati vrlo važnom seminaru pod nazivom „Treća Fatimska tajna“, 4. srpnja, u 21:00h po zagrebačkom vremenu.
 
Ovaj jednosatni seminar će biti na hrvatskom jeziku.
 
Ovaj seminar smo već održali 25. lipnja, u 10:00 h po zagrebačkom vremenu, ali zbog aktualnosti teme i prilike da ga imamo u večernjem terminu, kako bi bio dostupniji većem broju ljudi, obradit ćemo ga još jednom.
 
Što je Treća Fatimska tajna i zašto ju je Vatikan tako dugo čuvao u tajnosti?
 
Je li službeni tekst koji je Vatikan objavio o Trećoj Fatimskoj tajni 26. lipnja 2000. potpuni tekst Treće tajne?
 
U Knjizi Istine, Presveto Trojstvo je konačno otkrilo pravi sadržaj Treće Fatimske tajne. 
 
Na ovom seminaru upoznat ćemo pravi sadržaj Treće Fatimske tajne.
 
Ovo je uistinu važan seminar, jer kako ćete kroz ovaj seminar saznati, živimo u vremenu Treće Fatimske tajne. 
 
Zoom link na kojemu će seminar biti održan:
 
 
Za ovaj seminar nije potrebna registracija unaprijed!
 
Bog vas blagoslovio i zaštitio.
 
Isus čovječanstvu - Hrvatski koordinacijski tim
 
 
 

                       

          

 

 

 

 

 

 Ave Maria!

Pozvani ste prisustvovati Isus čovječanstvu globalnom križarskom molitvenom satu za obitelji na Blagdan Svete Obitelji, 30. prosinca 2022. u 21h po zagrebačkom vremenu.

 

molitveni sat za obitelji

Prijaviti se ovdje:

 

https://bit.ly/JTMEurope30December2022

Ovaj poseban sat molitve usredotočit će se na potrebu očuvanja obitelji, osnovne jedinice našeg društva. Kada su obitelji uništene, društvo propada. Upravo je to razlog zašto je Sotona odlučan uništiti obitelji u ovo vrijeme.prosinca 2014, naša Blažena Majka pojašnjava:

 

Dar Ljubavi se pojačava za Božić u dušama Božje djece i u ovo vrijeme vi morate prepoznati da ljubav počinje u obitelji. Moj Sin je Rođen u obitelji i to je bilo iz bitnog razloga.

Bog je Sebe obznanio – ne kao pojedinac poslan na Misiju, bez ikoga tko mu je blizu, nego u Svetoj Obitelji...

Božja Ljubav u svoj svojoj slavi se svjedoči u obitelji, koja raste u Ljubavi.

 

Božja Ljubav povezuje obitelji u zajedništvo. Kada Ljubav vlada u obitelji, zajedništvo i mir su prisutni. Zlo ne može opstati. Onda će društvo biti mirno i u zajedništvu.

Moliti ćemo kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj svetu Krunicu, posebne križarske molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za mir, zajedništvo i sklad u našim obiteljima.

Molimo vas pripremite listu sa imenima članova vaših obitelji, rođaka, prijatelja i njihovih obitelji koji trebaju vaše molitve i prikažimo ih Isusu za vrijeme ovog posebnog sata križarskih molitvi.

Isuse, uzdamo se u Tebe! 

 

 

 ==================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 12. godišnjica Isus čovječanstvu, Sat globalne križarske molitve za zaštitu Kršćana širom svijeta

 

Dragi križari,

 

Sretna vam 12. Godišnjica Misije Isus čovječanstvu!

 

 

Kako se svijet udaljava od Boga, a vlade stvaraju nove zakone koji odbacuju Njegova učenja, progonstvo Kršćana raste svakim danom sve više.

Vjernicima se oduzima pravo na prakticiranje i izražavanje kršćanskih uvjerenja nauštrb njihove egzistencije, profesije, pa i života. Progon ne dolazi samo od sekularnog društva, već i od liberalnih i modernističkih crkvenih vođa.

 

Ovo se radi kako bi se izbrisalo Kršćanstvo i Božja Prisutnost u današnjem svijetu.

Kao što nas je Majka Spasenja upozorila 2. srpnja 2014.:

 

“Vrlo malo snošljivosti će se pokazati prema Kršćanima koji ostanu vjerni Riječi i koji slijede Božji Put. Čak i oni sveti sluge koji izjavljuju da služe Isusu Kristu će biti preslabi da brane Kršćanstvo i oni će dopustiti sebi da ih se prisili na prihvaćanje ovih zakona. U mnogim slučajevima, izdajice među njima će olakšati ukinuće Križa i Istine Kršćanstva. Vremenom će se svi oni klanjati lažnom nauku, zajedno s drugim vjerama koje neće doći od Boga.”

 

 ==================

12 godisnjica

 ==================

 

Kako biste proslavili, pozvani ste na poseban sat globalne križarske molitve za zaštitu Kršćana diljem svijeta 9. studenoga 2022. u 14:00h po zagrebačkom vremenu.

Registrirajte se ovdje:

https://bit.ly/JTMGlobal12YearAnniversary

829 5469 6491

 

 Hrvatska će proslaviti 12. Godišnjicu Misije Isus čovječanstvu posebnom Križarskom Vojnom u 21 sat po  zagrebačkom vremenu

na ovom linku:

 https://us02web.zoom.us/j/83170911639

 

Pomolimo se kao jedna Isus čovječanstvu Vojska Ostatka, na 12. godišnjicu Misije Spasenja za zaštitu Kršćana širom svijeta i za očuvanje prave vjere.

Ova globalna jednosatna križarska molitva bit će na engleskom jeziku i imat će prijevode uživo na sljedeće jezike: njemački, španjolski, francuski, ruski/ukrajinski, korejski, portugalski, albanski, rumunjski, vijetnamski, poljski, indonezijski.

Molimo pozovite druge koji prepoznaju Isusa kao Spasitelja i Otkupitelja čovječanstva da nam se pridruže u ovom posebnom satu križarske molitve.

Isuse, uzdamo se u Tebe!

JTM Global

 

 

 

 ==================

 

 

 

 

Ave Maria!


Dragi križari,

Pozvani ste prisustvovati Isus čovječanstvu novogodišnjoj globalnoj križarskoj molitvi 7. siječnja 2023. u 14h po zagrebačkom vremenu.

 

2023 01 03 18 41 38 Croatian Newsletter 07 JANUARY 2023 Global Crusade Prayer Session 1.docx Gesc 

 

 

 

Tema: Isus čovječanstvu globalna križarska molitva

 

Ako se niste prijavili, molimo prijavite se ovdje:

https://bit.ly/JTMGlobal7January2023


WEBINAR ID: 86865421960

Tema cijelog mjeseca je: PRIPREMA ZA DRUGI DOLAZAK.


..Sada kako se bliži vrijeme za Moj Drugi Dolazak, oni koji prepoznaju Moj Glas i koji Me slušaju, moraju posvetiti svoje vrijeme kako bi osigurali da šire Moju Riječ i mole za Spasenje sve svoje braće i sestara.

 

...Svakome od vas u Mojoj Vojsci Ostatka biti će dane posebne Milosti i Ja ću činiti čuda diljem svijeta kako bih dokazao sumnjičavcima da sam to Ja, Isus Krist, koji sam poslao Moga proroka da sve vas pripremi za Moj Drugi Dolazak.

(Isus, 7. lipnja 2013.)Ovaj globalni križarski sat molitve će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom,

vijetnamskom, indonežanskom, slovačkom, hrvatskom i mađarskom. Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni program će se podijeliti tako da možete doći i pridružiti se molitvi čitajući iz

pripremljenog materijala.

Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za spasenje svih grješnika, uključujući i naše ljubljene i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu i za trijumf

Vojske Ostatka.

Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prikažimo naše molitve i trpljenja za obraćenje i spasenje svih grješnika.

Sretna Nova Godina!

Isuse, uzdam se u Tebe!

JTM Global

 

 

 ================== 

 

 

 

Sljedeći događaji na zoomu

28 Sij
Krunica Božanskog Milosrđa
Date 28.01.2023 15:00 - 15:30

Svakodnevna molitva putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte 
28 Sij
Molitva za mariju i misiju
28.01.2023 19:00 - 20:00
Dnevni molitveni susret putem Zooma. Za sudjelovanje pošaljite email:
28 Sij
Krunica
28.01.2023 20:00 - 21:00
2 krunice
28 Sij
Sveta Krunica i Križarske Molitve
28.01.2023 21:00 - 22:00
Molitveni sat putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte na adresu:
29 Sij
Krunica Božanskog Milosrđa
29.01.2023 15:00 - 15:30

Svakodnevna molitva putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte 
29 Sij
Molitva za mariju i misiju
29.01.2023 19:00 - 20:00
Dnevni molitveni susret putem Zooma. Za sudjelovanje pošaljite email:Dragi križari,

Svi ste pozvani prisustvovati Isus čovječanstvu Globalnoj Križarskoj molitvi, 3. prosinca 2022. u 14h po zagrebačkom vremenu.

Ako se niste prijavili, molim vas prijavite se ovdje:

 

https://bit.ly/JTMGlobal3December2022


Webinar ID: 891 2199 0757

2022 12 03 06 54 13 CroatianNewsletter 03 DECEMBER 2022 Global Crusade Prayer Session 114.docx Ge

 

Tema ovog cijelog mjeseca je: DAR ŽIVOTA VJEČNOGA

 

 

kada Ja dođem čovječanstvu donijeti olakšanje od boli koju su podnijeli, zbog svoje odvojenosti od Boga, svi oni moraju biti zahvalni za ovo Veliko Milosrđe. Zbog ovoga, milijarde ljudi će uživati Život Vječne Slave u Prisutnosti Božjoj.

Ovim velikim Činom Milosrđa, Ja donosim sjajne vijesti o veličanstvenom Obećanju, kada će Moj Drugi Dolazak – koji će uslijediti ubrzo nakon Upozorenja – dovršiti Božji Plan za Njegovu djecu. (Isus, 24. studenoga 2013).

 

Dar Moga Vječnog Oca je da svako Njegovo dijete dobije najsavršeniji život u najsavršenijem svijetu na način kako je to na početku i trebalo biti. (Isus, 13. rujna 2012).

Ova Globalna Križarska molitva će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, vijetnamskom, indonežanskom, poljskom, talijanskom i albanskom. Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni programi će biti podijeljeni tako da se možete pridružiti i moliti čitajući iz pripremljenih materijala.

Moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve, Krunicu Božjeg Milosrđa za spasenje svih grješnika, uključujući naše voljene i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu i za trijumf Vojske Ostatka.

Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu Globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja I prikažimo naše molitve i žrtve za obraćenje i spasenje svih grješnika. Pripremimo naša srca tijekom vremena Došašća da pozdravimo Rođenje našega Kralja nad kraljevima, Gospodina Isusa Krista.

Isuse, uzdam se u Tebe!

JTM Global

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice