Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

Slide background
Slide background
Slide background

 12. godišnjica Isus čovječanstvu, Sat globalne križarske molitve za zaštitu Kršćana širom svijeta

 

Dragi križari,

 

Sretna vam 12. Godišnjica Misije Isus čovječanstvu!

 

 

Kako se svijet udaljava od Boga, a vlade stvaraju nove zakone koji odbacuju Njegova učenja, progonstvo Kršćana raste svakim danom sve više.

Vjernicima se oduzima pravo na prakticiranje i izražavanje kršćanskih uvjerenja nauštrb njihove egzistencije, profesije, pa i života. Progon ne dolazi samo od sekularnog društva, već i od liberalnih i modernističkih crkvenih vođa.

 

Ovo se radi kako bi se izbrisalo Kršćanstvo i Božja Prisutnost u današnjem svijetu.

Kao što nas je Majka Spasenja upozorila 2. srpnja 2014.:

 

“Vrlo malo snošljivosti će se pokazati prema Kršćanima koji ostanu vjerni Riječi i koji slijede Božji Put. Čak i oni sveti sluge koji izjavljuju da služe Isusu Kristu će biti preslabi da brane Kršćanstvo i oni će dopustiti sebi da ih se prisili na prihvaćanje ovih zakona. U mnogim slučajevima, izdajice među njima će olakšati ukinuće Križa i Istine Kršćanstva. Vremenom će se svi oni klanjati lažnom nauku, zajedno s drugim vjerama koje neće doći od Boga.”

 

 ==================

12 godisnjica

 ==================

 

Kako biste proslavili, pozvani ste na poseban sat globalne križarske molitve za zaštitu Kršćana diljem svijeta 9. studenoga 2022. u 14:00h po zagrebačkom vremenu.

Registrirajte se ovdje:

https://bit.ly/JTMGlobal12YearAnniversary

829 5469 6491

 

 Hrvatska će proslaviti 12. Godišnjicu Misije Isus čovječanstvu posebnom Križarskom Vojnom u 21 sat po  zagrebačkom vremenu

na ovom linku:

 https://us02web.zoom.us/j/83170911639

 

Pomolimo se kao jedna Isus čovječanstvu Vojska Ostatka, na 12. godišnjicu Misije Spasenja za zaštitu Kršćana širom svijeta i za očuvanje prave vjere.

Ova globalna jednosatna križarska molitva bit će na engleskom jeziku i imat će prijevode uživo na sljedeće jezike: njemački, španjolski, francuski, ruski/ukrajinski, korejski, portugalski, albanski, rumunjski, vijetnamski, poljski, indonezijski.

Molimo pozovite druge koji prepoznaju Isusa kao Spasitelja i Otkupitelja čovječanstva da nam se pridruže u ovom posebnom satu križarske molitve.

Isuse, uzdamo se u Tebe!

JTM Global

 

 

 

 ==================

 

 

 

 

 10 godisnjica Vojske ostaka

 Draga Vojsko Ostatka,

 ČESTITAMO VAM SVIMA DESETI ROĐENDAN. 
 
 
 
Prije točno deset godina na današnji dan 25 listopada 2012 Isus nas je poučio preko Sedmog Anđela: 
„Moja predraga kćeri, ti moraš ohrabriti sve Moje sljedbenike da nastave posvuda osnivati Molitvene Zajednice.
DOŠLO JE VRIJEME DA JA POZOVEM I OKUPIM SVE VAS, DA STVORITE MOJU VOJSKU, TAKO DA STUPANJE PREMA VJEČNOJ POBJEDI MOŽE ZAPOČETI OVOGA DANA.“
 
Majka Spasenja nam je isti taj dan dala Poruku i rekla:
„MOJ SIN SE DOBRO PRIPREMIO I SVI NJEGOVI PLANOVI, KOJI ĆE SE POSTIĆI OVIM PORUKAMA, BITI ĆE ISPUNJENI.
Morate dati svoje obećanje, djeco, da prihvaćate Njegove Upute i Njegova će vas Ljubav obaviti da bi vas ojačala.“
Molimo se Isusu da ne gleda naše grijehe nego na Svoja Obećanja Njegovoj Vojsci Ostatka i da nam udjeli milost da uvijek sa dostojanstvom možemo moliti KM 121, do dana Njegovog Drugog Dolaska.
 
KM 121 Odanost Vojsci Isusa Krista
Mi stojimo sjedinjeni s Tvojim Svetim Srcem, dragi Isuse. Mi govorimo s ovlaštenjem Pravu Riječ Božju. Mi ćemo ići do krajeva Zemlje širiti Istinu. Mi nikada nećemo prihvatiti bilo kakav novi lažni nauk u Tvoje Ime, osim onoga kojega si nas Ti Sam poučio. Mi ostajemo vjerni, odani i postojani u našoj vjeri. Mi ćemo se odnositi prema onima koji Te izdaju s ljubavlju i samilošću, u nadi da će Ti se vratiti. Mi ćemo biti čvrsti, ali strpljivi, s onima koji nas progone u Tvoje Ime. Mi ćemo pobjedonosno hodati cijelim putem prema Tvom Novom Raju. Mi obećavamo da ćemo kroz našu bol i patnju dovesti Tebi sve one izgubljene duše koje su gladne Tvoje Ljubavi. Molimo Te, primi naše molitve za sve grješnike u svijetu kako bi mogli postati jedna obitelj, ujedinjena u ljubavi s Tobom, u Novoj Eri Mira.
Amen.
 
Pozivamo vas da dođete večeras 25 listopada 2022 u 21h na našu molitvu i sa svima nama uzveličate proslavu ovog desetog rođendana Vojske Ostatka i zajedno s nama potvrdite vašu odanost Vojsci Isusa Krista.
Link za prijavu na zoom:
 
 
Molimo podijelite ovu informaciju sa svojim prijateljima i pozovite sve Križare da se pridruže večerašnjoj molitvi kako bismo svi dobili snagu, kroz Milost Božju, da budemo postojani i ujedinjeni u ovoj jedinoj Misiji Spasenja i u ovoj jedinoj Vojsci Ostatka.
 
Hvaljen Isus i Marija!

 

  

 

                                                   

                                                                                           

Fatimsak tajna seminar 4.7 

 Hvaljen Isus i Marija!

 
Ljubljena Vojsko Ostatka,
 
svi ste pozvani prisustvovati vrlo važnom seminaru pod nazivom „Treća Fatimska tajna“, 4. srpnja, u 21:00h po zagrebačkom vremenu.
 
Ovaj jednosatni seminar će biti na hrvatskom jeziku.
 
Ovaj seminar smo već održali 25. lipnja, u 10:00 h po zagrebačkom vremenu, ali zbog aktualnosti teme i prilike da ga imamo u večernjem terminu, kako bi bio dostupniji većem broju ljudi, obradit ćemo ga još jednom.
 
Što je Treća Fatimska tajna i zašto ju je Vatikan tako dugo čuvao u tajnosti?
 
Je li službeni tekst koji je Vatikan objavio o Trećoj Fatimskoj tajni 26. lipnja 2000. potpuni tekst Treće tajne?
 
U Knjizi Istine, Presveto Trojstvo je konačno otkrilo pravi sadržaj Treće Fatimske tajne. 
 
Na ovom seminaru upoznat ćemo pravi sadržaj Treće Fatimske tajne.
 
Ovo je uistinu važan seminar, jer kako ćete kroz ovaj seminar saznati, živimo u vremenu Treće Fatimske tajne. 
 
Zoom link na kojemu će seminar biti održan:
 
 
Za ovaj seminar nije potrebna registracija unaprijed!
 
Bog vas blagoslovio i zaštitio.
 
Isus čovječanstvu - Hrvatski koordinacijski tim
 
 
 

                       

          

Sljedeći događaji na zoomu

27 Stu
Krunica Božanskog Milosrđa
Date 27.11.2022 15:00 - 15:30

Svakodnevna molitva putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte 
27 Stu
Molitva za mariju i misiju
27.11.2022 19:00 - 20:00
Dnevni molitveni susret putem Zooma. Za sudjelovanje pošaljite email:
27 Stu
Krunica
27.11.2022 20:00 - 21:00
2 krunice
27 Stu
Sveta Krunica i Križarske Molitve
27.11.2022 21:00 - 22:00
Molitveni sat putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte na adresu:
28 Stu
Krunica Božanskog Milosrđa
28.11.2022 15:00 - 15:30

Svakodnevna molitva putem Zooma. Da biste sudjelovali, napišite poruku e-pošte 
28 Stu
Molitva za mariju i misiju
28.11.2022 19:00 - 20:00
Dnevni molitveni susret putem Zooma. Za sudjelovanje pošaljite email:

 

GLOBALNI SEMINAR – KNJIGA ISTINE

 
Ave Maria!
 
Dragi križari,
 
Pozvani ste prisustvovati Isus čovječanstvu Globalnoj Križarskoj Molitvi koja se održava 6. kolovoza 2022. u 15h po zagrebačkom vremenu. 
 
Ako se niste još prijavili, prijavite se ovdje:
 
 
Tema cijelog mjeseca je MAJKA SPASENJA – MJESEC SPASENJA DUŠA. 
 
Mnogi, mnogi ljudi u svijetu tvore Moju dragocjenu vojsku. Molitva, osobna patnja i širenje Moje Riječi spašavaju duše. Što je jača Moja vojska u spašavanju duša, biti će manji utjecaj Kazne. (Isus, 23. srpnja 2011.)
 
 
Ova Globalna Križarska Molitva će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, kineskom, poljskom, vijetnamskom, kantonskom, indonežanskom I albanskom.
 
Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni material će biti podijeljen sav ama tako da se možete nama pridružiti u molitvi čitajući iz pripremljenog materijala. 
 
Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjem Milosrđu za spasenje svih grješnika, uključujući one koje nosimo u našim srcima i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu.
 
Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prikažimo naše molitve i trpljenja za obraćenje i spasenje svih grješnika. 
 
Isuse, uzdamo se u Tebe!
 
Majko Spasenja, moli za nas!
 
JTM Global
 

ČITANJE PORUKE IZ KNJIGE ISTINE 

 

MOLITE ZA DUŠE U SMRTNOM GRIJEHU KOJE MOŽDA NEĆE IMATI PRILIKU TRAŽITI OTKUPLJENJE

 

Četvrtak, 12. siječnja 2012., 15:30h

 

Moja najdraža ljubljena kćeri, svi trebate sada moliti svim svojim srcem za duše koje možda neće preživjeti potresenost kada budu svjedočili Upozorenju i Mome Velikom Milosrđu. Neke od ovih jadnih duša koje su u smrtnom grijehu možda neće imati priliku tražiti otkupljenje, stoga vas molim da osigurate prinos vaših molitvi za takve duše.

Molitva je prijeko potrebna za te duše u tami. Toliko su odlučni u svojoj zloći da unište čovječanstvo, novčanim i drugim nadzorima, da će za njih Upozorenje predstavljati strašnu potresenost. Njima treba dati priliku za pokajanje, ali mnogi će Mi se odupirati. Molim vas, molite za te izmučene duše. Konačno, Ja bih htio zamoliti sve Moje sljedbenike da mole Božje Milosrđe u svakoj prilici,dok se sada približava vrijeme Moga Velikog Upozorenja.

 

Neka Me poslušaju sada svi oni vjernici koji odbijaju prihvatiti da im preko ovih Poruka govorim Ja, Isus Krist, njihov Spasitelj. Nemojte biti poput onih jadnih duša koje su živjele u vrijeme Noe, kojem su se rugali. Otvorite svoje misli i vaše vrijeme velikodušno posvetite molitvi. To je sve što Ja tražim od vas u ovom trenutku.

Vi, Moja djeco, plakat će te pokajničke suze kada shvatite vašu pogrješku. I da, Ja ću vam oprostiti, iako ste Me duboko povrijedili. Vaše Me uvrjede ranjavaju.

Vaši podsmijesi su poput noža koji izvrće Moju Utrobu vani, jer mislite da Me znate, ali Me ne znate. Vaši umovi su zatvoreni za Moj pravi Glas, koji je poput plača u divljini. Vaša uznositost Me vrijeđa. Morate prihvatiti da se sada priprema put za Moj Drugi Dolazak. Možda Me nećete slušati sada, dok vas molim da molite za duše koje će Mi biti izgubljene.

Ali hoćete kada vam to bude dokazano nakon ovoga Velikoga Događaja.

Jer tada ću očekivati od vas da Me slijedite i postrojite Ostatak Moje Crkve. Tada ćemo se svi ujediniti kako bi se podigli dok hodamo prema Mom Novom Raju.

 

Vaš ljubljeni Isus Krist Spasitelj i Otkupitelj Čovječanstva

 

 

 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice