Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Subota, 25. lipnja 2011., 16:00h
 
 
Napomena vidjelice "Nedugo prije nego sam primila ovu poruku, baš sam završila krunicu Božjeg Milosrđa, kada mi je odjednom Duh Sveti objavio da ću primiti poruku od Boga Oca. Tresla sam se od slabosti. Zatim sam upitala "U čije ime dolaziš?" Ovo je bio odgovor:
 
Dolazim u ime Mog voljenog Sina, Isusa Krista, Spasitelja čovječanstva. Ja sam Bog Otac i pričam s tobom po prvi put. Moja odabrana kćeri, govorim s tobom danas kako bih poučio čovječanstvo o Ljubavi koju imam za sve.
Mnogi Me ne poznaju. Misle da Me poznaju, ali za milijune Moje djece sam samo bezlična osoba. Tako malo znaju o Mojoj želji da im dopustim da Mi puste da ih volim na način na koji treba.
Mnogi u svijetu, koji ne priznaju da je svijet i sva stvorenja stvoreno Mojom Rukom, koriste Moje Ime olako. Oni koji to priznaju zbunjeni su time tko sam Ja i pomalo Me se boje. Ne treba Me se bojati, jer je Moja Ljubav čista za svu Moju djecu. Toliko vas volim da sam učinio najveću Žrtvu kako bih vas doveo natrag u Moje Naručje i dao vam priliku da budete spašeni od prevaranta. Poslao sam Mog voljenog Sina, Isusa Krista, u svijet kako bi vi mogli shvatiti Istinu Ljubavi. Ova Ljubav, kada ju prihvatite, spasit će sve.
Moje je Srce slomljeno zbog načina na koji Mi mnogi od vas okreću leđa i ne pokazuju Mi ljubav. Žudim da se jednostavno okrenete prema Meni i zamolite Me za pomoć. Nemate se potrebe bojati Moje Ljubavi, jer kroz Moju Ljubav vam je dan vaš prvi dah. Stvorio sam svakog od vas na Moju Sliku da bih mogao imati Obitelj. Stvorio sam svijet iz Čiste Ljubavi, da bi vi, Moja djeco, mogli dijeliti ovaj Raj sa Mnom. Ovo je stvoreno s toliko ljubavi da je svaki pojedinost tako pažljivo izrađena. Tako sam sretan bio kada je stvoren Raj na Zemlji da su se Anđeli radovali i Nebo je bilo osvijetljeno plamenovima ljubavi koje nijedan čovjek nikada ne bi mogao pojmiti. I onda je uništen grijehom kojeg je uzrokovala Zmija.
Moja djeco, dopustite Mi da objasnim. Došlo je vrijeme da proglasim Raj kojeg sam s toliko ljubavi stvorio da možemo ponovno postati jedna Obitelj.
Obitelj koja će se zbližiti zbog snažnih veza ljubavi koje će nju držati zajedno. 
Ovaj Novi Raj na Zemlji osmišljen je za svu Moju djecu.
Trajat će 1000 godina na Zemlji i nitko ne smije biti isključen, jer to bi Mi slomilo Srce. Moj voljeni Sin, Isus Krist, i Duh Sveti naporno pokušavaju da vas vrate u Moje Naručje Ljubavi tako da se Raj, stvoren u početku, može ponovno pojaviti kao najveći dar koji će sva Moja djeca uživati.
Ovaj Raj bit će mjesto ljubavi, ljepote, slave i bit će Dom svima koji su čistog srca i duše. Namijenjen je svakome na zemlji i on je cilj sadržan u svakoj pojedinoj duši na zemlji, uključujući i one koji to ne shvaćaju.
Moj Sin govori svijetu i priprema pokazati Svoje Veliko Milosrđe tijekom Upozorenja da bi dao svim grješnicima priliku da uživaju u Novom Raju na Zemlji.
Morate čuti Moj Glas. Pozivam vas sve da obratite pažnju. Vratite Mi se. Prihvatite da postojim. Da sam izvor cijelog života, svega stvorenog, sve slave. Kada to učinite, bit će dočekani dobrodošlicom u Moj Raj na Zemlji koji nudi sve o čemu ste ikada sanjali. Slušajte Moga Sina i poruku koju daje svijetu kako bi vas sve obratio. Prema onima koji neće slušati, čak ni tada, ili onima koji će nastaviti putem omraženog mi grijeha, neće biti pokazana Milost.
Ja sam Bog svega stvorenog. Ja sam Bog Ljubavi, Suosjećanja. Također sam Bog Pravde. Moja će Ruka pasti na ljudski rod koji zlom odanošću zlome odbija slijediti put Ljubavi i Istine.
Jer sada je došlo vrijeme da proglasim Moje Slavno Kraljevstvo koje nijedan čovjek, grijehom, ne može zaustaviti. Ako bi pokušali, bit će izgubljeni zauvijek. 
Ja sam vaš Bog, vaš Stvoritelj. Moja Ljubav nikada ne umire. Uvijek gori i puna je duboke nježnosti za vas da vas vrati Meni, k naslijeđu koje sam s toliko Ljubavi stvorio. Zbog grijeha mnoga Moja djeca će izgubiti pravo na svoje naslijeđe i povući se kako bi dopustili onima koji Me istinski vole da uđu kroz vrata bez prepreka.
Molim vas djeco, ne odbacujte Moju molbu čovječanstvu. Prihvatite Milosrđe koje vam sada daje Moj ljubljeni Sin.
Prihvatite ga raširenih ruku.
 
 
Bog Otac
Stvoritelj i Tvorac svih stvari
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 23. srpnja 2011., 17:15h
 
 
Druga poruka Boga Oca
Dolazim u Ime Mog voljenog dragog Sina Isusa Krista.
Moja odabrana kćeri, iako ponekad posrneš u svojoj pažnji prema pozivu Mog voljenog Sina da ga čuješ dok govori, uzdigla si se u Mojim Očima zbog dara koji si Mu dala. Tvoj dar da postaneš duša žrtva kako bi pomogla spasiti milijune duša tjera Ga da plače od radosti i olakšanja. Jer toliko mnogo duša je izgubljeno svaki dan u vatri pakla, svake sekunde i sa svakim uzdahom.
Moj Sin zahtijeva tvoju potpunu pokornost sada, Moja kćeri. Ne oklijevaj slušati svaku Njegovu zapovijed. Tvoje je srce puno ljubavi i suosjećanja, ne samo za Mog dragog Sina već i za svu Moju djecu. Dodirnuta Duhom Svetim, osjetit ćeš neposrednu ljubav prema strancima u kojima ćeš vidjeti Moje Svjetlo. Tebi, Moja kćeri, sada su dane milosti da vidiš i ljubav i zlo u svima. Također ćeš biti u mogućnosti brzo raspoznati grijeh u ovim jadnim zabludjelim dušama.
Jer ova zadaća sada znači da se moraš okružiti sa svakom mogućom zaštitom. Ja ću te, Moja kćeri, zaštititi kao i tvoje voljene, jer ćete sve nasilnije biti mete zlome. Molite i zamolite Me za zaštitu svaki dan i bit ćete pošteđeni od jačine progona. Morate Me sada pozvati da bih vam pomogao  da širite ove poruke tako da se Glas Mog Sina čuje i cijeni na način na koji bi i trebao. 
Moj Glasniče, Moja kćeri, malo toga shvaćaš, od onoga što se traži od tebe. Samo toliko uputa ti može biti dano u ovom trenutku. Sada ćeš biti nadahnuta Mnome, i ispunit ćeš, uz Moje Vodstvo, naviještena proročanstva, kada će Riječ Moga Sina biti raširena čovječanstvu poput Svetog Evanđelja. Nijedan čovjek neće propustiti čuti Riječ Mog Sina prije nego dođe vrijeme za Njegov Povratak. Dobila si ovaj zadatak i zbog tog dara moraš pognuti glavu u znak zahvalnosti zbog ovog Slavnog Zahtjeva s Neba.
Moja kćeri, pomagati će ti se na svaki način, ali moraš slušati Mog Sina cijelo vrijeme. Ustani sada, Moja kćeri, jer čovjek mora čuti riječ upozorenja koju Moj Sin priopćava, kako duše ne bi patile od muka pakla, ako bi umrle u smrtnom grijehu bez da im se da prilika da ih Moj Sin otkupi tijekom Upozorenja.
Dopusti da Moj Mir preplavi sada tvoju dušu. Moje Srce okružuje svaki tvoj korak. Nikada se nemoj osjećati usamljeno u ovoj zadaći, jer si vođena cijelo vrijeme.
 
 
Bog Otac
 
 
 
 
 
 

Utorak, 2. kolovoza 2011., 20:15h

 

Dolazim u Ime Moga Sina Isusa Krista. Ja sam Bog Otac i želim se obratiti cijelom svijetu. Moja je namjera odložiti oštrinu Kazne kako bih čovječanstvu dao priliku da otvori svoje srce Istini Moga Postojanja. Moja draga djeca moraju znati da sam Ja najprije Bog Milosrđa,  a onda Bog Pravde.

Moje se Milosrđe širi do izvanrednih granica. Zbog moći molitve zadržat ću Svoju Ruku u Milosrđu, kako bi čovjek mogao ublažiti mržnju koja se pokazuje kod mnogih duša širom svijeta.
Čuvajte se, Moja djeco, kada vas upozoravam da će neuspjeh u zaustavljanju širenja grijeha dovesti do kazne koja će uništiti većinu čovječanstva. Takva kazna neće biti svjedočena još od dana poplave koja je uništila zemlju u vrijeme Noe.
Neću više dopuštati Svojoj nezahvalnoj djeci da uništavaju one koji su Mi pokazali vjernost. Niti ću stajati sa strane i dopustiti Jednom Svjetskom Poretku da zagadi Moje stvaranje. Moju djecu. Moju zemlju.
Počujte ovo, jedno od posljednjih upozorenja koja se daju čovječanstvu. Okrenite se sada od puta grijeha i bit ćete spašeni. Okrenite se od vaše slijepe odanosti primamljivostima sotone i njegovih zavodničkih čari koje vas privlače sredstvima sebeljublja i ljubavi prema materijalnim čudima. Nastavite li oskvrnjivati ovaj predivni svijet stvoren iz ljubavi prema vama na način na koji to činite, neće više postojati za vas kako ne bi nanosili nikakvu daljnju štetu.
Ja sam Bog Ljubavi, spor na srdžbu, ali Moje je strpljenje pri kraju. Vi koji nastavite sakatiti i uništavati Moju djecu ratom i nadzorom svjetskih financija, znajte da su vam dani odbrojani. Ovo će sada biti vaša posljednja prilika za otkupljenjem. Ako ne odgovorite kako treba tijekom velikog dara Upozorenja, biti ćete uništeni i vi i vaši podanici.
Moja će Slava biti poznata svakom čovjeku, ženi i djetetu. Oni koji izaberu put za Moje Kraljevstvo imat će Vječni Život. Oni koji to ne učine, iskusit će tamu kakvu nikada nisu mogli zamisliti ili željeti.
Počujte sada Moje obećanje, sljedbenici sotone koji svjesno obožavate njegovu zloću. Vama, Mojoj izgubljenoj djeci, još jednom će biti pružena Ruka Ljubavi i Mira tijekom Upozorenja. Prihvatite je, jer to će biti vaš spas za povratak u krilo Moje Ljubavi. Odbacite li Moje molbe patit ćete vječno i nikada se nećete vratiti u okrilje Moje dragocjene obitelji.
Moja kćeri, ovo je jedno od najvažnijih upozorenja za spasenje tvoje braće i sestara od mučnih vatri vječnog prokletstva.
 
 
Najuzvišeniji Kralj
Bog Svemogući Otac
 
Nedjelja, 7. kolovoza 2011., 14:45h
 
 
Ja sam Alfa i Omega. Ja sam Bog Otac,  Stvoritelj Čovjeka i Svemira.
Moja dragocjena kćeri, Ja sada konačno prihvaćam tvoj dar Meni da pomogneš spasiti duše. Tvoj je dar prihvaćen s ljubavlju i radošću. Ovo neće biti lagan put, ali jednom kada Me zamoliš za pomoć, svaki dan ćeš imati zaštitu.
Tvoja patnja će biti duševna, kao i tama duše. Dok postaje sve gore, podsjećaj se na ona stvorenja koja će biti spašena zbog tvoje patnje.
Idi na Klanjanje što češće možeš, kako bi dobila snagu potrebnu za ovu zadaću. Poruke Moga voljenoga Sina će se nastaviti. Moraju biti objavljivane kao i prije, jer Njegove poruke svijetu će se samo povećavati, ne smanjivati. Pomažu ti mnogi Sveci koji zagovaraju za tebe.
Nastavi se moliti Presvetom Trojstvu za milosti potrebne da ostaneš jaka. Nikada se nemoj osjećati napušteno, jer bi to moglo izgledati kao dio tvoje patnje. Odmori glavu. Budi tiha i neka te izvanjski svijet smatra radosnom. Ne obaziri se na one koji će ti nanositi bol. Radije, zapamti da će zbog Božjeg Svjetla koje će sjati kroz tvoju dušu biti izvučena tama iz drugih. Tada i samo tada ćeš shvatiti muku zbog koje vene Srce Moga Sina, kada gleda grijeh u svijetu. Tvoja patnja biti će samo dio onoga što On trpi svake minute u danu.
Prihvati sada dar koji je i tebi dan, kada si pozvana da postaneš duša žrtva.
Kćeri Moja, zapamti da si cijelo vrijeme u Mome Srcu. Pazim te i štitim. Nasmiješi se sada. Nemaj straha, jer će ova zadaća donijeti velike nagrade u Mom Veličanstvenom Kraljevstvu tebi, tvojoj obitelji i voljenima.
 
 
Tvoj ljubljeni Otac
Bog, Stvoritelj svih stvari
 
Ponedjeljak, 29. kolovoza 2011., 00:05h
 
 
Dolazim u Ime Moga Sina Isusa Krista. Ja sam Alfa i Omega, Bog Svevišnji. Želim ovom porukom Svojoj djeci dati svijet.
Moć molitve zadržala je Moju Ruku u kažnjavanju čovjeka zbog grijeha koje čini. Provest ću  tešku kaznu, ako se čovjek ne okrene od grijeha ubojstva i pobačaja. Već ste vidjeli Moj gnjev, djeco Moja, preko potresa, poplava, tsunamija i drugih ekoloških nemira. Moram vas kazniti, djeco, jer ne možete izbjeći kaznu za vaše prijestupe protiv vaših bližnjih.
Grijesi pobačaja bit će kažnjeni kada se Moja Ruka snažno spusti na one narode koji opravdavaju ovu grozotu. Neće vam biti dozvoljeno ubijati Moje bespomoćno stvorenje i ako vaše Vlade nastave uvoditi zakone koji opravdavaju ove kukavičke postupke, Moj će gnjev sići s takvom snagom da ćete usrdno vapiti za milost života. A ipak, nikada ne zastanete razmisliti o tome kako se uzimaju životi nerođenima.
Ja više neću dopuštati ubojstva. Biti ćete zaustavljeni i to brzo. Molite za duše ovih bespomoćnih bića i zamolite za otkupljenje. Ne prihvaćajte takve zakone koje donose vaše Vlade, pod vodstvom pogana koji ne poštuju život.
Moja kazna onim zemljama krivima za ozakonjenje pobačaja izbrisat će narode. Vaše zemlje će se razdijeliti na male dijelove i pasti u ocean. Vaše odvratne klinike i bolnice gdje izvršavate ove postupke će se zatvoriti, a oni koji su krivi među vama će biti odbačeni u vatre pakla zbog svojih gnjusnih zločina. 
Dolazim sada da vam dam ovo Upozorenje. Nikada nemojte opravdavati pobačaj. Čvrsto se postavite u vašim zemljama i borite se da spriječite nastavljanje ovog sveopćeg genocida. Ako vaše vlade nastave provoditi ovaj užasni čin na Moje stvorenje, suočit ćete se s velikim ukorom.
Jako dobro poslušajte sada ovo, jedno od Mojih najhitnijih upozorenja Ljudskom Rodu. Uzmite život Moga nerođenoga i Ja ću uzeti vaš. Djeco, molite snažno  za vjeru sve Moje djece dok nastavljaju zanemarivati Učenja koja su vam dana od Početka vremena.
 
 
Bog Otac
 
Petak, 23. rujna 2011., 21:30h
 
Moja kćeri, dok se svijet možda boji Upozorenja, on mora prihvatiti da su proročanstva sadržana u Knjizi Otkrivenja nad nama. Sveto stanje Crkve je sada ugroženo, kao i država Izrael. Proročanstva će se razotkriti, dok će svijet biti pod nadzorom Antikrista koji će vas pokušati nadzirati preko nove svjetske valute. Kada i ako vas se nadzire na ovaj način, bit ćete nadzirani i na bilo koji drugi način.
Upozorenje će zaustaviti ovo i druga zla zvjerstva koje planiraju globalne sile koje su izvan shvaćanja Moje djece diljem svijeta. Kao nevini pijuni u igri koju niste stvorili, biti ćete zaštićeni Mojom Rukom pravde.
Ustanite, Moja djeco i borite se protiv ovoga slijeda zla kroz molitvu. Globalni nadzor i progon koji se smišlja u ovom trenutku, mogu se izbjeći molitvom. Neće svi moći biti spašeni, takav će biti Antikristov stisak nad vama. 
Moja djeco, sotona neće nikada pobijediti. Nije mu dopuštena moć i kako njegov stisak sada počinje slabiti, odvući će što mu je više duša moguće sa sobom u ponore pakla. Plačem s dubokom tugom zbog Mog predivnoga stvaranja i Mojih dragocjenih duša. Oh, kada bi samo poslušali Istinu.
Znanstvena procjena je besmislica, jer nijedna znanost neće zamijeniti stvarnost Moga Božjeg Kraljevstva. Nijedna osoba na zemlji ne može dokučiti ljepotu i čudo koje očekuje sve vas, jer se to ne može opisati ljudskim pojmovima. 
Uskoro ćete shvatiti planove koje imam za spašavanje svijeta iz ruku prevaranta.
Volim vas sve i zaštititi ću Moje sljedbenike na svakom koraku tijekom bilo kojega planiranog progona.
Gledajte prema Meni. Raširite svoje ruke i dopustite Mi da vas sve držim i zaštitim.
Moja djeca koja vjeruju u Mene se nemaju čega bojati.
 
 
Vaš ljubljeni Stvoritelj
Bog Svevišnji
Bog Otac
 

 

 
Utorak, 29. rujna 2011., 20:15h
 
 
Ja sam Alfa i Omega. Ja sam Bog Otac.
Moja ljubljena kćeri, bliži se vrijeme da svijet svjedoči Milosrđu koje će čovječanstvu biti prikazano od strane Moga dragoga Sina Isusa Krista.
Mnogih sila zla ima na pretek zbog onih izgubljenih duša odanih prevarantu, sotoni. I oni su spremni za Upozorenje i oholo vjeruju da će ih moć koju im je obećao sotona usmjeriti prema novom svjetovnom raju kojega će oni stvoriti. Ovo je najveća laž koju je sotona izrekao, a kojoj su podlegli. Njihova tama duše znači da njihova srca neće pokazati milost onima koji vjeruju u Mene, Boga Stvoritelja svega. Moć koju posjeduju je sada slabija.
Pri kraju su sotonini dani na zemlji. Ali on, sotona, neće mirovati dok ne zarobi milijune  krivo usmjerenih i zabludjelih duša. Moli za njih, Moja kćeri, jer su bespomoćni. Oni su razjedinjeni i kroz njihov iznenadni strah će pokušati sve što mogu kako bi nadzirali Moju djecu preko svoga svjetovnog imetka.
Pazite sada na Moju Riječ. Čovječanstvo nema moć. Jedina moć će biti kroz molitvu, oružje protiv ovih zlih ljudi. Oni, u smrtnom grijehu, uvrijedili su Mene i Moje dragocjeno stvorenje i zbog toga će patiti. Mnogo događaja sada će se razotkriti pred očima nevjernoga svijeta. Mnoga Moja djeca bit će u nevjerici i zgrožena kada osjete patnje Čistilišta i pakla.
Svi grješnici će tijekom i nakon Upozorenja iskusiti ono što bi bili da su izgubili svoje živote. Oni u grijehu će trpjet isto goruće pročišćavanje kao one duše u Čistilištu koje čekaju ulazak u Moje Veličanstveno Kraljevstvo. Oni u smrtnom grijehu će doživjeti duboki očaj i tamu paklenih vatri. Ova patnja neće predugo trajati, a onda će ponovno okusiti svijet koji su iskusili prije Upozorenja. Ovaj svijet će biti vrlo drukčiji od onoga prije. Jer će konačno njihove oči biti otvorene za istinu o Nebu, paklu i Čistilištu. Oni će tada morati izabrati put koji žele slijediti. Pomislila bi, Moja kćeri, da će slijediti put prema Mojoj Božjoj ljubavi i suosjećanju, ali to neće biti slučaj kod tako mnogo okorjelih grješnika. Biti će tako zaraženi lažnim, praznim obećanjima koja im je prevarant pružio, da će se vratiti kako bi slijedili njegove upute. Oni će se boriti, opirati i pod utjecajem demona koje je sotona oslobodio iz paklenih dubina, dozvolit će da njihove duše budu uvučene u njegov zli plan globalne prevlasti.
Ovo je hitan poziv kojim vas nukam da iz srca tražite otkupljenje za vaše ćudljive živote. Imate vremena da to učinite, ali učinite to što prije.
Budite spremni moliti za Milosrđe. Volim svu Svoju djecu. Veliki događaj je za dobro sve Moje djece. Zato, umjesto straha, dopustite da vas Moja Ljubav obuhvati kako bih vas ojačao. Na taj način ćete izdržati patnju koja je pred vama.
 
 
Vaš ljubljeni Vječni Otac
Bog Svevišnji
 
Nedjelja, 9. listopada 2011., 15:30h
 
 
Moja kćeri, reci svijetu za ljubav koju Ja imam za sva Svoja stvorenja svugdje. Također ih obavijesti da ću Ja upravljati najvećim činom Božanskog zahvata ikada viđenim na zemlji od Uskrsnuća Moga Voljenoga Sina Isusa Krista.
Sve je spremno za ovo veliko Djelo Milosrđa, kojeg sam Ja odobrio da pomogne spasiti sve vas.
Moja ljubav prema vama znači da ću dopustiti još jedno posljednje Djelo Milosrđa da vas obratim, dok se namjeravam boriti s prevarantom u njegovim pokušajima da uništi čovječanstvo. Ovaj posljednji čin da vas otkupim u Mojim Očima znači da čovjek još jednom može naučiti Istinu Moga Postojanja.
Moja djeco, molim vas pokorite se sada i zamolite za Milosrđe za vašu obitelj i voljene. Ako oni nisu u stanju milosti, za njih će Upozorenje biti teško. Morate im reći o potrebi razmatranja Istine.
Vremena je malo. Upozorenje je gotovo tu. Jednom kada bude gotovo, imat ćete vremena odlučiti koji put želite odabrati. Put Božjeg Svjetla ili put prevaranta. Izbor će biti vaš.
Nakon nekog vremena, ako čovjek ne okrene leđa svojim zlim putovima, uništit ću one zemlje koje odaju počast prevarantu. Sakrit će se kada se Moja Ruka spusti u kazni, ali neće imati kamo pobjeći.
Moje strpljenje nestaje dok planiram ujediniti sve one koji vjeruju u Mene, Stvoritelja svega i odvesti ih sa Sobom u novo Doba Mira. Oni koji odluče ići drugim putem bit će bačeni u vatre pakla.
Poslušajte sada ovaj posljednji poziv čovječanstvu, ovo je vaše vrijeme da odlučite o svojoj budućnosti. Molite za one koji su slijepi na Moju Ljubav, jer mnogi od njih će Mi još jednom prkositi i okrenuti leđa kada im se Istina otkrije.
 
 
Vaš ljubljeni Stvoritelj
Bog Otac
Kralj Svevišnji
 
 
Srijeda, 19. listopada 2011., 14:00h
 
 
Moja kćeri, pripremi svijet za dolazak Moga Ljubljenoga Sina Isusa Krista, jer On sada dolazi, kako je naviješteno, da još jednom spasi čovječanstvo.
Njegov dolazak bit će naviješten trubama iz Raja i zborovima Anđela koji će pjevati u slavi kako bi objavili ovaj veliki događaj.
Moj veliki dar čovječanstvu predstavlja vam se po Mome predragome Sinu, koji je poslan kako bi vas spasio prije Sudnjega Dana. 
Pripremite svoje duše, jer kada vam budu otkriveni vaši grijesi, Ja vam zapovijedam da padnete u poniznosti pred noge Mog Sina i molite za Milost. Morate Ga zamoliti da vam oprosti i morate prihvatiti kaznu potrebnu za pročišćenje duša.
Njegovo je Milosrđe tako veliko da grijeh, bez obzira koliko težak, može biti oprošten, ako se pokaže pravo kajanje. Poniznost se traži od svih vas, kako bi bili vrijedni ulaska u Novu Veličanstvenu Eru Mira na zemlji, čije je vrijeme vrlo blizu. Samo one duše koje se iskreno pokaju i pokažu istinsku vjernost Mome ljubljenome Sinu, biti će dostojne ulaska kroz vrata. Jer morate biti oslobođeni od grijeha da uđete u ovaj predivni Novi Raj na Zemlji.
Moja predraga djeco, pripremio sam ovaj Raj s velikom ljubavlju prema svima vama. To je naslijeđe koje ste čekali. Na taj je način dar zemlje izvorno predstavljen Adamu i Evi.
Bilo koji čovjek koji odbije ovaj Raj na Zemlji, gdje zlo neće postojati u bilo kojem obliku, okreće leđa spasenju.
Ovo je vaša posljednja prilika da oslobodite svoje duše sotonina stiska i zlog utjecaja kojega ima nad vašim životima.
Prihvatite ovaj predivni Dar Velikoga Milosrđa. Pomoću ovoga dara nudi vam se prilika istinskog spasenja i veličanstvenog Raja, kojega nikako ne možete pojmiti.
Onim jadnim grješnicima koji odbiju pruženi oprost Moga Sina bit će dodijeljeno još vremena da se vrate vjeri. Međutim, neće vam se dati previše vremena, jer Moje strpljenje je pri kraju.
Čekajte sada Povratak Moga Sina kako bi vas još jednom spasio od grijeha i doveo vas do vječnog spasenja.
 
 
Bog Otac
 
 
Utorak, 25. listopad 2011., 15:30h
 
 
Moja ljubljena kćeri, reci svijetu da Ja grlim svu Svoju djecu u Svom naručju. Sve će biti dobro. Sve mora sada biti ostavljeno u Moje Svete Ruke, kako i treba biti.
Zapovijedam da Moj Sin još jednom bude poslan na svijet kako bi spasio čovjeka od pošasti grijeha. Ovo je Moj Božji čin pravde za vas, Moja dragocjena djeco, kako bih vratio Svoje Kraljevstvo na zemlji.
Strah ne dolazi od Mene. Strah dolazi od tame. Kada Me se bojite, znajte da je to tama koja prekriva vašu dušu, a ne Moja Božja Veličina.
Da bi bili dio Moga Kraljevstva, morate odbaciti tamu i prigrliti Svjetlo. Ovo isto Svjetlo sada vam se daruje Božjim Djelom Milosrđa Moga Sina.
Moja Ljubav prema svima vama, djeco, tako je velika, da ću upotrijebiti svu Svoju Moć da svugdje otkupim duše. Moja Ruka Pravde spustiti će se na one duše koje Me odbiju, ali ne dok se ne učini svaki napor da se sva Moja djeca sjedine. 
Kraljevstvo Moje Velike Slave uskoro će biti otkriveno svijetu. Nitko od vas, djeco, neće željeti odbiti Moje Veličanstveno Kraljevstvo, koje će vladati Novom Erom Mira na zemlji.
Molite za one kojima je teško prihvatiti Istinu.
 
 
Bog Svemogući Otac
 
 Subota, 5. studenoga 2011., 13:00h
 
 
Moja kćeri, čovječanstvu će sada biti pokazana Ruka Moga Milosrđa, dok se bliži dolazak Moga Sina.
Svim onim izmučenim smetenim dušama kažem da vjeruju potpuno u Mene, Boga Oca. Ja, koji sam stvorio svakoga od vas sa ljubavlju i samilošću želim spasiti svako Moje dragocjeno dijete.
Ne želim izgubiti nikoga od vas, uključujući i one koji Me ismijavaju. Pripremite se za najveći dar koji je pripremljen za vas. Ako Mi dopustite, spriječit ću sotonu da vas ugrabi. Ne mogu vas prisiliti da prihvatite ovo Djelo Milosrđa. Ono što Me rastužuje jest da će mnogi od vas odbiti ovu Ruku Moga Milosrđa. Nećete biti dovoljno jaki. A ipak, kada budete svjedočili Istini dok se bude otkrivala tijekom Upozorenja, pokušat ćete je zgrabiti poput konopca za spašavanje.
Morate Me zamoliti za snagu, kako bi Mi dopustili da vas spasim od vječnoga prokletstva. Posebno pozivam ateiste, po posljednji put. Ne odbacujte Istinu kada vam je dokazana. Ako to učinite, izgubljeni ste Mi zauvijek.
 
 
Bog Otac
 
Utorak, 15. studenoga 2011., 11:00h
 
 
Dolazim danas Moja kćeri da okupim zajedno Svoju ljubljenu djecu i sve one koji vjeruju u Mene kako bi molili sjedinjeni za spas svih duša na zemlji.
Moja je želja da dokažete svoju beskonačnu ljubav prema Presvetom Trojstvu pokazujući poniznost u međusobnoj ljubavi, kako bi cijelom čovječanstvu bio oprošten grijeh.
Ja sam Bog Pravde, ali prije svega i iznad svega Bog sam Ljubavi i Milosrđa. Moja Očinska Božanska Ljubav prema vama odražava se u Mojoj milosrdnoj Dobroti. Kao takvome, Moja je namjera spasiti sve duše na kraju ovoga vremena, kakvo vam je znano na zemlji. Ne bojte se, djeco. Moja namjera nije da vas uplašim, već da vas prigrlim Svojom sveobuhvatnom Ljubavlju koju imam prema svakom Mom djetetu.
Pozivam svu Svoju djecu, posebno one duše pune ljubavi prema Meni, njihovom Stvoritelju, da se pridruže svojoj braći i sestrama i ustanu protiv zla u svijetu.
Djeco, sotona i svi demoni iz pakla sada lutaju zemljom prkoseći Meni, tijekom ovoga kraja vremena. Raštrkani su širom svijeta proganjaju duše i dovode ih na rub ludila.
Zli utjecaj osjeća gotovo svatko od vas u ovom trenutku. Tama sada prekriva vaš svijet zbog toga što je Moje Postojanje i ono Moga ljubljenoga Sina zanijekano, odbijeno i stavljeno na stranu. Bez priznanja Istine vašega stvaranja na ovoj zemlji, vi ćete, Moja ljubljena djeco, ne znajući postati sotonina meta.
Primijetit ćete brojne promjene u vašem životu otkada je ova zaraza zahvatila vaš svijet. Ubojstva, mržnja, nenaklonost prema proglašavanju Moje Slave ili priznanju Moga Postojanja, rat, progon, pohlepa, nadzor i iskvarenost morala. Svu tu zloću u svijetu stvorio je sotona, a šire ju grješnici tako otvoreni njegovim lažnim obećanjima.
On sotona najprije iskušava one grješnike gladne moći i one slabe vjere. Nakon što ih je zaveo, obuzima ih. Oni, zauzvrat, šire zarazu i uzrokuju užasnu bol zlostavljajući svoju braću i sestre.
Pozivam vas sada, Moji ljubljeni vjerni, da ustanete i branite Moju Svetu Riječ,  kako bi čovječanstvo bilo spašeno. To ćete učiniti na dva načina. Najprije stalnom molitvom, a zatim širenjem Moje Presvete Riječi. Molitva neće samo pomoći da se čovječanstvo spasi od pakla i od Moje potpune napuštenosti, već će i ublažiti Moju Ruku Kazne. Ova Ruka Kazne će bez sumnje pasti na one zle grješnike koji su dopustili duhu tame da nadzire njihovo ponašanje prema onim nevinim nesamostalnim ljudima nad kojima vrše nadzor.
Ja, Bog Otac, pozivam svoju djecu s Neba da poslušaju Moju molbu, pozivam vas da se odmah pokrenete. Ujedinite se u molitvi moleći slijedeće:
"Bože Svevišnji, u Ime Svoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, kojega si Ti žrtvovao da spasiš nas, svoju siromašnu djecu, od vatri pakla, čuj našu molitvu. Možemo li ponuditi naše skromne žrtve i prihvatiti iskušenja i patnje kao sredstva postizanja Spasenja svih duša tijekom Upozorenja.
Molimo Te da oprostiš grješnicima kojima je teško obratiti se i prihvatiti Tvoju Milosrdnu Dobrotu da bi učinili nužne žrtve koje Ti držiš prikladnima, da bi njih otkupio u Svojim Svetim Očima."
Moleći se Meni, vašeg nebeskom Ocu, Bogu Svevišnjem, Stvoritelju Svemira i čovječanstva, čut ću vaše molitve i pružiti nepovredivost onim dušama za koje molite.
Hvala vam, Moja ljubljena djeco, što prepoznajete Moj Božji poziv s Neba. Hvala vam za vašu poniznost srca kako bi prepoznali Moj Glas kada govori.
Zapamtite, Ja sam Ocean Milosrđa i sve vas volim Očinskom nježnošću. Težim samo spasiti svakoga od vas od stiska zloga, kako bi se sjedinili kao jedna Sveta Obitelj.
 
 
Bog Vječni Otac
 
Nedjelja, 11. prosinca 2011., 15:30h
 
 
Moja dragocjena kćeri, hvala ti što si odgovorila na ovaj važan poziv iz Nebeskog Kraljevstva, kada sam te Ja zamolio da prihvatiš mistično sjedinjenje s Mojim ljubljenim Sinom Isusom Kristom.
Ja sam prisutan u Svom Sinu Isusu, kao što je on u Meni sjedinjen ljubavlju Duha Svetoga. Stoga je tvoja duša sada isprepletena s Mojom i sve će ti postati puno jasnije.
Moje dijete, oblikuješ se u biće koje Ja toliko želim, kako bi bila načinjena da si u potpunosti dostojna ove Božje Misije. Suze Božanskog posredovanja su ti dane kako bi odmah mogla prepoznati ovaj novi neočekivani poziv. Sada kada si prolila svoje suze, nemoj više plakati, jer će od sada samo sreća vladati u tvojoj duši.
Moja kćeri, rastužuje Me što Me više nitko ne priznaje u svijetu. Mnogi su Me potpuno zaboravili. Tolikoj Mojoj djeci Ja ne značim ništa.
Moraš Mi pomoći Moja kćeri kada objavljujem Svoju Prisutnost, kako bih molitvom bio priznat.
Molim te, moli da cjelokupno čovječanstvo prihvati Dar Novog Života koji će im sada dati Moj Ljubljeni Sin Isus Krist.
Nitko uistinu ne shvaća Moju brigu za one duše koje odbacuju Mene ili Postojanje Spasitelja kojeg sam Ja poslao na svijet.
Te jadne duše, tako pune logičkih objašnjenja koje koriste kako bi arogantno odbacili Moje Postojanje, u ovom trenutku su Mi izgubljene. Njihov jedini spas (pošto će mnogi odbaciti ponudu Božjeg Milosrđa tijekom Upozorenja) će biti kroz molitvu one djece koja ljube Oca.
Toliki mnogi koji Me ne prihvaćaju ipak znaju vrlo malo o Meni. Ja sam Bog Očinske Ljubavi, Nebeski Otac koji pazi na svako Svoje dijete. Na jake, slabe, bolesne, dobre i zle. Nitko nije isključen iz Moje Beskrajne Ljubavi, bez obzira koliko im je tamna duša.
Potičem vas, djeco, da Mi se molite u Ime Moga Sina za pomirenje svih grijeha čovječanstva.
Moj će Sin sada obuhvatiti cijelo čovječanstvo i kada prođe Prosvjetljenje Savjesti, vaše će molitve biti uistinu potrebne u toj fazi. Vaše molitve, djeco, pomoći će spasiti one ljude koji će prkosno nastaviti odbacivati Milosrđe koje će im Moj Sin pokazati.
Moje svečano obećanje djeco jest, svima od vas koji Me pozovete u Ime Moga ljubljenog Sina Isusa Krista kako bi spasili svoju braću i sestre, da će oni dobiti odmah zaštitu. Svakome od vas koji zalažete cijeli mjesec molitve za njihove duše bit će dane posebne milosti. Poslušajte ono što od vas tražim da kažete:
Oče nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku. Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi. Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti. Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji. Amen. 
 
 
Vaš Nebeski Otac
Bog Svevišnji
 
Subota, 24. prosinca 2011., 18:00h
 
 
Kćeri Moja kao što sam poslao prvi put Spasitelja na svijet da spasi čovječanstvo, tako Sam sada spreman poslati Svoga Sina, Isusa Otkupitelja čovječanstva još jednom, kako bi spasio one duše koje inače ne bi mogle biti spašene.
Moja djeca moraju shvatiti značenje gorko slatke žrtve koju sam Ja učinio za čovječanstvo kada sam prvi put poslao Svoga Sina.
Kada sam shvatio da je jedini način za otkupljenje čovječanstva poslanje Spasitelja, znao sam kako ne mogu očekivati od nijednog proroka ili odabrane duše da podnese takvu žrtvu. Odlučio sam preko druge osobe Svoga Božanstva kako ću poslati Sina da spasim čovječanstvo. To je bio jedini djelotvoran način da poremetim sotonine planove, takva je bila Moja Ljubav prema Mojoj djeci.
Promatrati Svoga Sina kako izrasta u čovjeka bilo je i ugodno i bolno, znajući što Ga čeka. A ipak, zbog duboke nježne Ljubavi koju imam prema svoj Svojoj djeci, ova žrtva bila je dragovoljna, kako bih spasio Svoju obitelj.
Sada, kako se Upozorenje približava, također pripremam svijet, pomoću ovih Svetih Poruka, kako bi po drugi put primio Moga Sina.
Djeco Drugi Dolazak Moga ljubljenoga Sina je blizu. On će biti poslan kako bi prisvojio Svoje zakonito prijestolje, kada će On vladati kao Kralj Čovječanstva.
Ovaj veličanstveni događaj će biti spektakularan i posljednji je dio plana kako bi se spasio ljudski rod od zla koje postoji u vašem svijetu. Sotona će ubrzo biti odbačen. Njegovi sljedbenici i oni grješnih srdaca bit će zaprepašteni i zbunjeni. U tom periodu od njih će se očekivati da naprave izbor. Neka padnu na koljena i usrdno mole za Milost i budu spašeni. Ili neka odbiju Veliki Dar koji će im biti prikazan.
Moja djeco, ujedinite se svi i ne bojte se ismijavanja. Svi ste vođeni Duhom Svetim i svima vam je dodijeljena zaštita Anđela i Svetaca na Nebu. Na vama će biti Moji sljedbenici, da proglašavate Riječ i obećanje Moga Sina, koji želi da se ove Poruke šire cijelim svijetom.
Također, uz pomoć vaših molitvi izgubljeni grješnici mogu biti iščupani iz ruku zloga.
Djeco, u ranim ste fazama konačne bitke. Dana vam je druga prilika za Vječno Spasenje Milosrđem Moga predragoga Sina. Nemojte protratiti ovu priliku. Udružite se kao jedan u jedinstvu sa svojom obitelji na Nebu, kako bi spasili svoju braću i sestre na zemlji.
Radujte se ovoga Božića, jer to će biti posebna proslava, budući da sada morate pomoći dušama da se pripreme za Drugi Dolazak Moga Sina, nakon što se dogodi Upozorenje.
Djeco ljubim sve vas. Uzmite Moju Ljubav. Zagrlite Mene, svoga Vječnoga Oca, koji će učiniti sve što je moguće kako Bih vas sve odveo u Novu Eru Mira.
 
 
Bog Otac
 
Srijeda, 28. prosinca 2011., 15:15h
 
 
Moja kćeri, sada imaš dužnost posvuda obavijestiti Moju djecu na prijeku potrebu traženja otkupljenja. 
Zbog Svoga Velikog Milosrđa Ja sada šaljem Svoga Sina da pruži čovječanstvu posljednju priliku da se obrati Meni, Svome Nebeskom Ocu.
Mogu otkriti da će se Veliko Milosrđe, koje će se pokazati svoj Mojoj djeci, dogoditi samo jedanput.
Oni, Moja djeca moraju prihvatiti ovu posljednju priliku spasenja ili prihvatiti da će se užasna Kazna spustiti na svijet.
Uskoro će svaka pojedina duša na svijetu svjedočiti znacima prosvjetljenja savjesti.
Svatko od njih past će na koljena od srama kada vide, vjerojatno po prvi put, koliko bolno njihovi grijesi izgledaju u Mojim Očima.
Oni nježnog i poniznog srca prihvatit će ovo Veliko Milosrđe sa zahvalnošću i olakšanjem.
Drugi će shvatiti ovo kao vrlo tešku kušnju i mnogi će odbiti Moju Ruku Ljubavi i Prijateljstva.
Uporno moli za ove duše, Moja kćeri. Jer bez molitvi ne može im se dati druga prilika.
Svijet će konačno prihvatiti Moć svoga Nebeskog Oca kada svi posvuda budu svjedočili čudu na nebu.
Rođenje novog svijeta gotovo je nad vama. Sada zgrabite Moje Milosrđe, dok možete. Ne ostavljajte to za posljednji trenutak. 
Sjedinite se kao jedan u jedinstvu sa Mnom kako bi prihvatili Novu Eru Mira koja čeka sve one blažene duše koje Me ljube.
Ipak, Moje Milosrđe je tako veliko, da će molitva, koju je Moj Sin dao svijetu preko tebe, Moja kćeri, za zaštitu za ove duše ( vidi dolje izvod iz Križarske molitve 13), biti tako moćna, da duše koje su i dalje u tami mogu i biti će spašene.
Oče nebeski, pozivajući se na Ljubav Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, koji je trpio na Križu da bi nas oslobodio od grijeha, molim Te spasi sve one koji još uvijek odbacuju Njegovu Milosrdnu Ruku. Dragi Oče, ispuni njihove duše znamenom Svoje Ljubavi. Molim Te, Nebeski Oče, čuj moju molitvu i spasi ove duše od vječne propasti. Neka kroz Tvoje Milosrđe one prve uđu u Novu Eru Mira na zemlji. Amen. 
Djeco, zapamtite moć molitve i kako ona može ublažiti kaznu.
Molite, molite, molite da svijet može biti i da bude spašen i da se spriječi Velika Patnja.
 
 
Vaš Nebeski Otac
Svevišnji Bog
 
 
Utorak, 3. siječnja 2012., 15:30h)

Kćeri Moja, dar današnje vizije u kojoj sam ti Ja otkrio lice Svoga Sina i Mene tvoga ljubljenog Nebeskog Oca je rijedak.Blagoslovljena si jer ti je dan ovaj izvanredni dar s Neba. To je bilo nužno kako bi se ojačala. Tvoja patnja sada će olakšati i postat ćeš puno jača nego prije.Nikada se nemoj bojati ove zadaće, jer do sada već moraš znati kako je sva moć na zemlji u Mojim Nebeskim Rukama. Nitko nema moć nad Ocem. Čak se ni prevarant ne može patvoriti ili mijenjati Moj Nebeski Plan za čovječanstvo.Nebo se raduje zbog obraćenja koje se razvilo iz ovih Mojih Poruka svijetu. Preko dvije milijarde ljudi sada će se obratiti kao direktna posljedica ovih Božanskih Poruka. (pogledaj opasku na kraju ove poruke)Nijedan čovjek neće zaustaviti ovu zadaću. Mogu pokušati, ali to će biti beskorisno.Moja Božanska zaštita obuhvaća sve duše koje Proglašavaju Istinu Vječnog Spasenja.
Nikada nemojte odustati, djeco, bez obzira koliko teška postane vaša patnja. Patnja vas, nikada to nemojte zaboraviti, dovodi bliže Mome Nebeskom Kraljevstvu.Vi, Moja djeco, uskoro ćete se radovati kada osjetite milosti koje će biti izlivene na vas preko Moga Sina.Budite na oprezu. Nastavite moliti za sve duše i nikada nemojte ni na trenutak posumnjati da sam to Ja, vaš Vječni Otac, koji vam donosim mir duha, tijela i duše preko ovih Poruka.
Odnosite se prema ovim Porukama kao da su Svete. One jesu i uvijek će biti u skladu s Mojom Riječju, koja je čovjeku dana od početka vremena. One će zapaliti plamen vaše duše na način koji ćete teško moći zanemariti.
Dopustite da Moj Duh dosegne do vas i opustite se. Samo tada Ja mogu dotaknuti vašu dušu kako bi  iskra prepoznavanja zapalila vaše srce.
Pozivam vas da Mi dotrčite, kako bih vas zagrlio na jedini način na koji Otac može.
Dopustite da vam pružim Svoju zaštitu i milosti koje će vas učiniti dovoljno jakima da se borite u Mojoj vojsci protiv zla u vašem svijetu.
Moja vojska donijet će mir koji želite i ljubav koju trebate kako bi ugasili svoju žeđ.Budite u miru, djeco, u znanju da je Istina sadržana u ovim Porukama koje sam Ja odobrio za cijeli svijet.Ako ste čistog i poniznog srca priznat ćete Moju Ljubav. Postanite maleni, kao dijete, u Mojim Očima. Samo tada ću vas uzdići poput anđela u Svojoj Hijerarhiji, kada bude pravo vrijeme.
Budite u miru. Odmorite svoju umornu glavu na Mom Ramenu i Ja ću vam donijeti utjehu i olakšanje koje želite.
Ljubim vas, djeco. Svakoga od vas.
Radujem se, jer kada dođe dan da se naša Sveta Obitelj ujedini, cijela Nebesa će pjevati vječno u hvali i slavi.

 
Bog Otac

 

Opaska: U vezi dvije milijarde - Marija od Božjeg Milosrđa želi da se zna da joj je u ranijoj osobnoj poruci od Boga Oca bilo rečeno "dvije milijarde duša više nego što bi ih bilo inače, biti će spašeno zbog ovih Poruka". Mnogi ljudi protumačili su ovu Poruku kao da će samo dvije milijarde ljudi biti spašeno u svijetu, što nije točno. Bit će ih puno više od toga. Ovih dvije milijarde su dodatno.

 

 

 

 

 

 

 

 
Nedjelja, 8. siječnja 2012., 14:04h
 
 
Ja sam Kralj svega stvorenog. Ja sam Alfa i Omega. Cijelo čovječanstvo će štovati Mene, Boga Oca, Stvoritelja čovječanstva i Svevišnjeg Kralja.
Moja najdraža kćeri, vrijeme da čovječanstvo poštuje Mene, svoga nebeskog Oca, u Svoj Mojoj Slavi, konačno je vrlo blizu.
Molitve Moje ljubljene djece, tih Mojih poniznih slugu, spašavaju duše i veliki dio čovječanstva od sila tame koja prekriva zemlju.
Gledajte, Ja kažem vama svima Mojim poniznim sljedbenicima i onima koji vjeruju u Mene, stvoritelja cijelog čovječanstva, ujedinite se. Morate se sjediniti kao jedna sila kako bi poštivali Mene, svoga Oca.
Molite sada u jedinstvu za sveukupno obraćenje. Ja sam izlio Duha Svetog na cijeli svijet 10. svibnja 2011. On je već pozvao toliko mnogo dobrih duša da proglašavaju Moju Riječ.
Sada, dok se Sotonina moć smanjuje, on će napasti što je moguće više duša. Najgori napadi biti će nanijeti Mojim Crkvama i svima onima koji štuju Mene, svoga Nebeskog Oca.
Vjera Moje Crkve nastavit će slabiti, ali vjera onih koji Mi se klanjaju djelovat će na misli dobrih kršćana posvuda i dovesti ih bliže Meni.
Mnogo zbrke se razvija među Mojom djecom. Svi oni odvraćeni u Molitvi Meni, Bogu Svevišnjem, neka sada poslušaju Moju molbu čovječanstvu.
Nikada nemojte dopustiti da vas itko odvrati od Istine Moje Svete Riječi dane čovječanstvu za spas duša.
Nikada nemojte dopustiti da vas itko odvrati u molitvi za ove jadne izmučene duše koje je sotona oduzeo.
Ujedinite se kao jedan djeco i molite po posljednji put za Milosrđe. Vaše molitve pružaju Mi pomoć koja je potrebna da se spasi većina čovječanstva.
Ti, Moja kćeri, prorok si kraja vremena, koji će najviše patiti. Zbog ove Misije primit ćeš posljednje Poruke ove vrste za svijet i bit ćeš glavna meta Sotone i njegovih podanika.
Sada postoji mnogo proroka kojima je dana od Mene odobrena Sveta Misija kako bi pomogli voditi čovječanstvo.
Nakon tvoje Misije, neću više nikoga slati da saopći Moje Poruke, jer će svijet, kakvim ga znate, biti zauvijek promijenjen.
Tvoj glas, jer si prorok kraja vremena će prije svih odbijati većinom vjernici. Jer oni će se protiviti ovim Božjim Porukama agresivno, na način koji će te zaprepastiti i uplašiti kćeri Moja.
Sotona će napasti te jadne svete duše kao sredstvo da Me povrijedi. Već je zaslijepio srca vjernika prema Istini. 
On će izvrnuti Istinu u mislima onih koji iskazuju štovanje Meni, svome Nebeskom Ocu i Mome ljubljenom Sinu, Isusu Kristu.
Međutim, budite radosni, jer već je postignuto dosta obraćenja uz pomoć drugih vidjelaca i proroka u svijetu.
Već je izbjegnuto toliko mnogo katastrofalnih događaja zbog njihovog rada.
Međutim, određeni broj kazni nastavit će snalaziti čovječanstvo kako bi se narodi pročistili.
Moja kćeri, zmijina moć bit će skršena i to brzo. Zato se Moja djeca ne smiju bojati budućnosti. Vi, Moja ljubljena djeco imate pred sobom veličanstvenu budućnost.
Sve što trebate činiti jest moliti za svoju braću i sestre i vjerovati u Mene potpuno.
Potrebno je još puno molitve, iako će Upozorenje koje će se uskoro i neočekivano dogoditi spasiti duše.
Molitve koje od vas sada tražim su posebno za mlade ljude u svim dijelovima svijeta.
To su djeca zarobljena zlim lažima koje je počinio sotona. To su djeca koja provode većinu svoga vremena živeći u lažnom idolopoklonstvu i izmišljenom svijetu.
Oni najviše trebaju vaše molitve.
Ujedinite se, djeco.
Ostavite razlike na stranu.
Zbacite plašt oholosti.
Padnite u ljubavi i poniznosti kako bi Me zamolili za milosti koje trebate.
Te milosti preplavit će vašu dušu Duhom Svetim. Samo tada će vaše molitve biti saslušane i uslišane.
 
 
Vaš ljubljeni Nebeski Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 16. siječnja 2012., 13:20h
 
 
Moja kćeri, kada šaljem proroke u svijet, obično će to biti oni koje bi najmanje očekivali.
Nikada ih nećete pronaći u najvišim razinama Moje Crkve. Niti će izvana biti najsvetije duše. U mnogim slučajevima oni neće biti dostojni ovog posebnog dara.
Ipak, Ja odabirem nesavršene duše iz neobičnih, ali jednostavnih okruženja, kako bih ih oblikovao u stvorenja koja tako silno želim.
Moji proroci za Kraj Vremena nisu ništa drugačiji. Oni neće biti lako prihvaćeni. Kao i u početku, kada sam prvi put poslao Moje proroke kako bi pripremili čovječanstvo za Dolazak Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, Mesije i njima je bilo teško da im se čuju glasovi.
Glasovi mojih pravih glasnika Kraja Vremena se neće slušati na početku njihove Misije. Ipak, s vremenom će biti priznati. Jer će Moj Glas postati lako prepoznatljiv. 
Ti, Moja kćeri, si posljednji glasnik poslan kako bi navijestila Dolazak Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, Njegov dugoočekivani Drugi Dolazak.
Ovo je za tebe zastrašujuće, ponekad teško za podnijeti. Ipak, to je Istina.
Ova Misija, kada će ti biti dane Božje Poruke kako bi pripremila Ostatak Moje Crkve na Zemlji za Drugi Dolazak će biti teška.
Iako sam odabrao mnoge izabrane duše do sada i nastaviti ću komunicirati s njima za dobro cijelog čovječanstva, njihova će sudbina biti lakša. 
Tvoja sudbina će biti iznimno teška i zbog nje ćeš biti progonjena. 
Ja te blagoslivljam svakom milošću iz Moga Nebeskog Kraljevstva.
Ići ćeš naprijed kao odabrano sredstvo kako bi priopćila svijetu Moju Presvetu Riječ.
Ova Misija će biti zaštićena u svako doba.
Da, biti ćeš napadana gotovo svakodnevno, ali znaj ovo. Da ova Misija nije toliko važna, misliš li da bi je primijetili sotona i pali anđeli pod njegovim nadzorom?
Kćeri Moja, oni su proželi Zemlju i u mnogim se slučajevima neopaženo uvukli u srca i duše mnoge Moje djece.
Sveti put tvoje Misije, ti kao posljednji glasnik poslan na Zemlju kako bi pomogla spasiti čovječanstvo od sotoninog posljednjeg stiska, naviješten je u Bibliji.
Svijet je iščekivao ove Upute pod Mojom Svetom Zapovijedi.
Mnogi će lažni proroci pokušati spriječiti ovu Moju Svetu Riječ širenjem laži i pomutnje.
Ove Poruke će ispitivati i proučavati Moja Crkva radi pogrješaka. Ipak, one priopćavaju samo Istinu.
Većina Istine koju su Moje Crkve stoljećima zanemarivale ponovno će izbiti na površinu.
Mnoga otkrivenja će vam biti prikazana, djeco o Istini o vašem Vječnom Životu.
Kćeri Moja, ova Misija će uzrokovati poruge. Biti ćeš popljuvana, ismijavana, gledana s visoka i sprječavana na svaki način koji se može zamisliti. 
Neka poslušaju Moje zamolbe oni koji imaju poteškoću s Istinom koja je dana tebi, proroku Kraja Vremena.
Morate od Mene tražiti Dar Duha Svetoga prije nego otvorite uši kako bi čuli Moj Glas. Za Istinu Moje Svete Riječi i Upute koje ću vam svima dati kako bi mogli imati Vječni Život.
Moje će Riječi biti pojednostavljene kako bi svaki čovjek, žena i dijete mogli slijediti Moju Svetu Riječ. Ali morate znati ovo. Iako će mnogo ljubavi i svjetla sjati pomoću Moje Riječi, postojati će također ozračje Božje Vlasti koju ćete teško moći zanemariti.
Na taj način ćete znati da Ja, vaš Bog, vaš Vječni Otac, govorim. Moja Ljubav će obuzeti vaše duše i uzdići vaša srca u zajedništvo s Mojim.
Sve pripreme su na mjestu. Nakon Velikoga Milosrđa Moga ljubljenoga Sina, biti će izdvojeno vrijeme kako bi se svijet pripremio za Njegov Drugi Dolazak.
Da, djeco. Ja se sada pripremam spasiti Moju djecu iz tame. Ja vraćam u prvobitno stanje Moje Stvorenje, Moja djeco i odvodim vas u vaš zakoniti dom, vaše naslijeđe. Novi Raj.
Budite strpljivi, djeco. Samo zapamtite da vas Ja ljubim. Ufajte se u Mene i u Moju Svetu Riječ koja vam je dana preko Moga proroka Kraja Vremena Marije od Božjeg Milosrđa.
 
 
Vaš Vječni Otac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 4. veljače 2012., 15:00h
 
 
Kćeri Moja, svijet će uskoro pretrpjeti kaznu kao posljedicu užasnog grijeha koje čovječanstvo čini.
Iako je većina ove kazne izbjegnuta, Moja Ruka će se spustiti na zloću koja se čini u svakom kutku.
Tolika mržnja prema Meni, Bogu Ocu, mora biti zaustavljena ili će Moja djeca trpjeti još veći užas.
Ja sada pripremam svijet za promjene potrebne za pročišćenje Zemlje, kako bi bila u skladu s Mojim planom za spas čovječanstva.
Mnoge duše muči grijeh.
Ja sam Bog svega Stvorenoga i neću sjediti sa strane i gledati kako se Moja djeca međusobno uništavaju.
Kćeri Moja, postoji zloban plan o uništenju većine čovječanstva pomoću rata.
Ti ratovi nisu slučajni.
Jesi li vidjela koliko ih se događa, u tolikim narodima, posvuda? 
To čini ruka Antikrista, koji strpljivo čeka svoj trenutak slave na Zemlji.
Kada narodi budu na koljenima, on će doći i stvoriti lažni mir kojeg je sam opako osmislio. To će biti maska prijevare.
Moja kazna će se spustiti na one narode koji budu sudjelovali u ovoj velikoj obmani nadzora svijeta kroz zauzimanje zemalja.
Budi jaka, kćeri Moja jer ovo razdoblje, kada će se Zemlja tresti, neće dugo trajati. To je nužno kako bi se Moja djeca probudila.
Moja djeca su upozorena, ali Moj Glas se prezire.
Moja jadna djeca, koja vode dobre živote i zabrinuto promatraju zlo u svom svijetu, moraju shvatiti da je Moje posredovanje nužno.
Ako Ja ne zaustavim ono što se događa, većina će čovječanstva biti uništena.
Moli da bi Moja djeca molila za mir u vašim Zemljama.
Nikada se nemojte bojati proglašavati Moju Riječ, čak i kada ste progonjeni. Jer samo jedna duša koja naglas javno ispovijeda svoju vjeru dovoljna je za stotine obraćenja.
Budi u miru. Došlo je vrijeme za Mene, Boga Oca, da odobrim slamanje i otvaranje pečata. Samo tada će čovječanstvo prihvatiti da je nemoćno.
Oni ne nadziru svijet, jer tako ne može biti.
Samo Stvoritelj cijelog čovječanstva ima moć nad sotonom i sada ću pustiti Kaznu na ona hladna srca i mračne duše koji su mu obećali vjernost.
Sada će započeti posljednje faze pročišćenja.
 
 
Bog Otac
 
Petak, 10. veljače 2012., 19:50h
 
 
Ja sam Bog Otac, Stvoritelj svih stvari. Ja dolazim u Ime Presvetoga Trojstva.
Moja ljubljena kćeri, Ja danas objavljujem da su sve pripreme za Veliko Milosrđe Moga Sina završene.
Molim te, obavijesti Moju djecu o njihovoj dužnosti da mole za sve duše koje su se udaljile od Mene, njihovoga Vječnog Oca. Djeco, samo vi možete pomoći spasiti te duše.
Ja vas također želim obavijestiti da će se osjetiti brojni potresi dok Ja spuštam malu kaznu kako bih kaznio one bezbožne duše koje muče svoje sunarodnjake.
Kćeri Moja, kada ova kazna bude gotova, biti će vrijeme za Upozorenje.
Čovječanstvo će častiti Moga Sina kada budu tražili oproštenje zbog načina na koji su Me uvrijedili.
Mnogi će se obratiti. Mnogi će umrijeti. Duše onih koji umru mogu biti spašene kroz vaše molitve. Nakon toga će se svijet malo smiriti i biti će dano vrijeme za pokajanje.
Zapamtite Ja ljubim svu Moju djecu, ali kao svaki dobar otac, Ja moram kazniti Moju djecu kako bi ona shvatila razliku između ispravnog i pogrešnog.
Ovo čišćenje će probuditi Moju djecu i još više će ih prihvatiti milosti, sa zahvalnošću, kada budu izlivene na čovječanstvo tijekom Upozorenja.
Ja vas ljubim, djeco i želja Mi je spasiti svakoga od vas, uključujući one okorjele duše koje neće prihvatiti Postojanje Presvetoga Trojstva.
 
 
Vaš ljubljeni Otac 
Svevišnji Bog
 

Utorak, 14. veljače 2012., 18:00h
 
 
Kćeri Moja, Moje vrijeme koje se tiče Moje kazne i Upozorenja nije za tvoje znanje.
Nema potrebe brinuti o Mom Božjem odabiranju trenutka, jer to će biti samo u skladu s Mojom Svetom Voljom.
Ipak, znaj ovo, Crveni Zmaj, o kojem ti je bilo rečeno prije nekoga vremena, je sada ustao, bojažljivo, ali sa smrtonosnom namjerom proždrijeti kršćane širom svijeta.
Tako dugo strpljiv u čekanju on će sada nasrnuti i s vatrom iz svojih usta uništiti sve što predstavlja štovanje Mene, Boga Svevišnjega i Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.
Europa će biti njegova prva meta, a zatim Sjedinjene  Američke Države.
Biti će uveden komunizam i jao onima koji se suprotstave vladavini Crvenoga Zmaja.
Kćeri Moja, shvaćam da su nedavne Božje Poruke koje su ti dane uznemirujuće, ali Istina mora biti otkrivena.
Samo preko obznanjenih proročanstava vjera će biti obnovljena. Zbog toga se proročanstva sada daju Mojoj djeci, kako bi prepoznali Istinu Mojih Učenja. 
Sva proročanstva dana Mojim prorocima Danielu i Ivanu razotkriti će se sloj po sloj.
Kćeri Moja, tebi će biti dani detalji kako bi pomogli izgraditi Ostatak Moje Crkve na Zemlji.
Oni, Moja djeca će morati biti utješeni preko Mojih Poruka ljubavi i Ja ću ih uvjeriti u to.
Oslonite se na Mene, svoga ljubljenoga Oca, djeco Moja i Ja ću vam dati milosti koje trebate kako bi pobijedili neprijatelja.
Oni ne mogu pobijediti i njihova moć ne samo da će biti kratkog vijeka, nego će Crveni Zmaj i njegovi saveznici biti bačeni u vatre vječnog prokletstva.
Molite za njihove duše, jer im možete pomoći svojim molitvama kako bi spasili njihove duše.
Upozorenje neće mnogo značiti sotoninim sljedbenicima, Crvenom Zmaju i njegovim vojskama.
Tako su okorjela njihova srca, da će namjerno stati uz zloga. Vjerni su zbog lažnoga raja koji im on obećava.
Kao što je odabranim dušama dan dar ukazanja ili u tvom slučaju, dar viđenja Mene i Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, tako su određenim dušama pokazane vizije sotone i njegovih palih anđela.
Tako su jako odani zlome, da bi mnogi sotonini sljedbenici prije umrli nego priznali Mene, svoga Svemogućeg Oca.
Ovo je Moje obećanje, djeco.
Ja ću zaštititi svu Moju djecu koja imaju Pečat Moje ljubavi utisnut u svojim dušama.
Biti ćete pošteđeni progona, kako bi ostali jaki da molite svom svojom snagom za te zle ljude.
To će pomoći ublažiti užas i spriječiti rat, glad i vjerski progon.
 
Molitva Meni, vašem Ocu, mora biti uključena u vaše svakodnevne molitve ovom posebnom
 
Križarskom molitvom (30)
 
Molitva za otklanjanje rata, gladi i vjerskog progona
 
O moj Vječni Oče, Bože, Stvoritelju svemira, u Ime Tvoga ljubljenog Sina, molim Te, učini da Te više ljubimo.
Pomogni nam da budemo hrabri, neustrašivi i jaki usprkos nedaćama.
 
Primi naše žrtve, trpljenja i poteškoće koje stavljamo pred Tvoje Prijestolje kao dar za spasenje Tvoje djece na Zemlji.
Omekšaj srca nečistim dušama.
Otvori im oči za Istinu Tvoje Ljubavi kako bi se mogli pridružiti svoj Tvojoj djeci u Raju na Zemlji, koji si s ljubavlju stvorio za nas u skladu sa Svojom Svetom Voljom.
 
Amen.
 
Djeco, molim vas da ne zanemarujete Moj Nebeski Zahvat u vašim životima danas.
Oni između vas koji duboko ljubite Mene, svoga Oca, znajte da vas Ja moram pripremiti za ovo važno putovanje.
Ja ne bih vršio Svoju dužnost vašega ljubljenoga Stvoritelja i Oca kada se ne bih obraćao vama tijekom ovog Kraja Vremena kakvoga znate na Zemlji koje je sada.
One koje bi Moje Presvete Riječi mogle zastrašiti Ja mogu utješiti govoreći im da to ne znači kraj svijeta. Jer ne znači.
To je jednostavno kraj sotonine vladavine na Zemlji koju trebate dočekati s dobrodošlicom, djeco.
Bliži se vrijeme da Moj Sin učvrsti Svoje Zakonito Prijestolje, kada će po Drugi put doći kako bi vladao nad Novim Savršenim Rajem na Zemlji.
Moje Srce pršti od radosti kada vam govorim o Novoj Zemlji koju sam pripremio za vas, djeco.
Moja djeca će živjeti 1000 godina u Raju kojega sam stvorio za Adama i Evu.
Biti će mir, ljubav, sklad i nećete željeti ništa.
Ljudi će se ženiti, imati djecu, a cvijeće, rijeke, mora, planine i jezera oduzeti će vam dah.
Životinje će živjeti u skladu s Mojom djecom, a vama će se upravljati s ljubavlju pod vladavinom Moga Sina, Isusa Krista.
Tek tada će Moja Sveta Volja biti ostvarena na Zemlji, kao i na Nebu.
 
 
 
Vaš Ljubljeni Otac
Bog, Stvoritelj čovječanstva
Svevišnji Bog

 

 

 

 

 

 

 

Ponedjeljak, 20. veljače 2012., 00:20h

 
Moja ljubljena kćeri, Moje Srce odiše tugom zbog grijeha Moje djece.
Kao svakom brižnom ocu, njihova međusobna zlobna mržnja kida Moje Srce na dva dijela.
To je poput mača koji probija Moje Srce i ne prestaje.
Ja sam Svevišnji Bog koji će morati trpjeti trajnu bol dok se ne otkrije Novi Raj na Zemlji, zbog slobodne volje koju sam dao svoj Svojoj djeci.
Zatim ćete se sjediniti u skladu sa Mojom Svetom Voljom, djeco Moja.
Dok se to ne dogodi, ne može biti mira na Zemlji.
Tek kada zli i oni koji ropski slijede laži koje on obećava konačno budu uništeni, svijet može postati spokojan.
Moja kćeri, reci Mojoj djeci da Me ne raduju misli o kažnjavanju Moje djece, jer ih volim. Oni su Moji, Moja draga stvorenja. Vidjeti kako je zli iskvario njihove duše stalna je muka Meni, njihovom voljenom Ocu. Želim odvesti sve vas ljubljena djeco, koja znate i shvaćate Moju Ljubav prema vama, u Moj predivni Novi Raj na Zemlji. Obećavam vam da će progon biti brz i da ćete biti zaštićeni. Jer sada zaviještam Pečat Moje Ljubavi i Zaštite.  S ovim vas neće primijetiti oni koji će uzrokovati tegobe u vašim Zemljama. Moj Pečat je Moje obećanje Spasenja. Moja će vas Moć prožeti s ovim Pečatom i nikakvo zlo vas neće zadesiti. To je čudo, djeco i samo oni koji kleknu preda Mnom, njihovim Gospodinom i Stvoriteljem svih stvari, kao mala djeca s ljubavlju prema Meni u srcima, mogu biti blagoslovljeni ovim darom. Ustanite sada i prihvatite Moj Pečat, Pečat Boga Živoga.
 
Molite ovu Križarsku Molitvu (33) da priznate Moj Pečat i da ga prihvatite s ljubavlju, radošću i zahvalnošću.
 
O moj Bože, moj ljubljeni Oče, prihvaćam s ljubavlju i zahvalnošću Tvoj Božji Pečat zaštite. Tvoje Božanstvo obuhvaća moje tijelo i dušu za vječnost. Duboko se klanjam u poniznom zahvaljivanju i iskazujem svoju duboku ljubav i odanost Tebi, mom Ljubljenom Ocu. Molim Te da zaštitiš mene i moje bližnje ovim posebnim Pečatom i prikazujem svoj život u službu Tebi u vijeke vjekova. Ljubim Te, dragi Oče. Tješim Te u ovim vremenima, dragi Oče. Prikazujem Ti Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo Tvoga Preljubljenoga Sina kao zadovoljštinu za grijehe svijeta i za spasenje sve Tvoje djece. Amen.
 
Idite, Moja djeco i ne bojte se. Vjerujte u Mene, svoga ljubljenoga Oca, koji je brižno stvorio svakoga od vas.
Ja poznajem svaku dušu, svaki dio vas Meni je poznat. Nitko od vas nije ljubljen manje od drugoga.
Zbog toga Ja ne želim izgubiti niti jednu dušu. Nijednu.
Molim vas, nastavite moliti Krunicu Mojega Božjeg Milosrđa svaki dan.
Jednoga dana,ćete shvatiti zašto je ovo pročišćenje bilo potrebno.
 
Vaš brižni Otac na Nebu
Svevišnji Bog

Utorak, 21. veljače 2012., 00:30h

 
Ja sam Bog Otac, Stvoritelj svih stvari. Ja govorim večeras s tobom u Ime Presvetoga Trojstva.
Kćeri Moja, došlo je vrijeme da prvi od pečata bude slomljen i kako Me ovo rastužuje.
Ja sam obećao da ću prije nego što se to dogodi ponuditi Pečat Moje Zaštite na čela svih onih koji vjeruju u Mene.
Djeco, Ja vam sada dajem posljednju priliku da ustanete i odlučite.
Vi ste ili za Mene ili protiv Mene. Izbor je vaš.
Vi koji odbijate Moju Svetu Riječ danu ovome proroku Kraja Vremena, vi morate čuti Mene, sada dok Ja govorim.
Ja vam dajem proroke da vas vode.
Zašto odbijate Moju Ljubav?
Zašto dopuštate da vas sumnje zaslijepe na Istinu?
Bez obzira koliko vas ljubim, malo je vremena i biti će vam dane sekunde da odlučite o vlastitoj sudbini. Jer će s vremenom Moje strpljenje prestati.
Zanemarite Moja dozivanja i teško ćete Me pronaći u divljini koja dolazi.
Ako prihvatite Moj Pečat ljubavi, u svako doba ćete biti pod Mojom zaštitom.
Ova zaštita će prekriti vaše obitelji.
Ovo je Moj posljednji poziv da vam ponudim Svoj Pečat Ljubavi.
Nakon toga suočiti ćete se sa sumornošću Velike Nevolje, izloženi, osamljeni i bez štapa na kojega biste se mogli osloniti.
Djeco, nikada vas neću prisiljavati da Me ljubite. To je vaš vlastiti izbor i naravno, ljubav može doći samo iz srca.
Ja sada pružam Svoju Ruku ljubavi. Ako Me znate, prepoznati ćete Me.
Ako kažete da Me znate, ali odbijete Moj čin ljubavi i zaštite, onda Me ustvari uopće ne poznajete.
Djeco Moja, držite se blizu Mene sada, jer prvi je pečat konačno otvoren.
Zemlja će se tresti svuda u različitim dijelovima svijeta i onda nećete imati sumnji.
Ja ću čekati vaš odgovor nakon toga, jer vas ljubim.
Nikada nemojte odbijati Moje proroke, jer vi odbijate Mene.
Nanesite zlo ili klevetu Mojim prorocima i isto činite Meni.
Jer vi vrijeđate Moj Glas s Neba.
Mnogo je bolje da uopće ne pričate i ostanete tihi, ako ste u sumnji.
Sada je vrijeme da se potvrde proročanstva.
Mnogi će u sramu i žaljenju pasti na koljena kada budu vidjeli kako Me je njihovo odbijanje Mojih Poruka preko proroka kraja vremena rasjeklo na pola.
Kako su njihova osuda i ismijavanje učinili ruglo od Moje Svete Riječi.
Kako im je Istina bila pregorka da ju progutaju i kako su im laži lažnih proroka i proricatelja dale površnu utjehu koju su tražili.
Koliko su daleko Moja djeca otpala od Mene.
Kako su nezahvalni.
Onima koji Me znate i prihvaćate Moj Pečat, znajte da ćete imati Vječni Život.
Nikada niste sumnjali u Moju Riječ, jer su vaša poniznost i nevina ljubav za Mene značili da niste dopustili da vas intelektualno promišljanje blokira za Istinu.
Toliki mnogi Moji istinski proroci koji su vam poslani u posljednjih dvadeset godina bili su ismijavani, zlostavljani, mučeni i odbačeni u divljinu.
Trebali bi se sramiti oni od vas koji su oklevetali Moje Poruke.
A ipak, idolizirate lažne proroke i klanjate se pred njima.
Ja vas pitam, kojemu se Bogu klanjate?
Vi znate tko ste. Došlo je vrijeme da se suočite s istinom.
Jer ili ste za Mene ili protiv Mene. Ako Me ne možete prepoznati, onda ste izgubljeni.
Oni koji čuju Moj Glas neka Me slijede i pomognu Mi izgraditi Ostatak Moje Crkve na Zemlji.
Voditi ću vas kroz pustoš kojom će gospodariti Antikrist.
Vi nećete trpjeti muku koja će pasti na one koji odbiju odbaciti lažne idole, pohlepu, materijalizam i žudnju za moći.
Pozivam svu Svoju djecu da slušaju.
Tražim od vas da otvorite svoje oči prije nego bude prekasno.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
Četvrtak, 23. veljače 2012., 16:42h
 
 
Ja sam Bog Svemogući Otac, Stvoritelj svih stvari, Svevišnji Bog.
Kćeri Moja, važno je da oni koji slijede učenja Rimokatoličke Crkve prihvate milenij kao što je obećan svoj Mojoj djeci.
Riječi sadržane u Mojoj Svetoj Knjizi, Svetoj Bibliji, ne lažu.
Moje obećanje sadržano je u Djelima Apostolskim.
Ivanu Evanđelistu također je rečeno o veličanstvenom povratku Moga ljubljenoga Sina, kada bude vladao u Novoj Eri Mira tisuću godina.
Zašto oni koji tvrde da shvaćaju Moju Svetu Riječ odbijaju prihvatiti dio Nje, ali drugi dio ne? 
Ja sada Mojim posvećenim slugama kažem da otvore Knjigu Istine.
Imate dužnost proglašavati Istinu.
Ne smijete slušati one u svojim redovima koji izvrću istinu vezanu za Novu Eru Mira na Zemlji.
Što motivira vašu braću unutar Moje Rimokatoličke Crkve koji niječu Istinu?
Vi ste zbunili Moju djecu.
Zbog njihove odanosti jedinoj pravoj Crkvi, Rimokatoličkoj Crkvi, oduzimate im priliku da pripreme svoje duše za vladavinu Moga Sina u Novom Raju na Zemlji.
Vaša je dužnost priopćiti Istinu Mojoj djeci.
Moja djeca nikada ne smiju zanijekati Istinu sadržanu u Svetoj Bibliji, koja sadrži Istinsku Riječ.
Vi djeco Moja, morate prihvatiti obećanje Moga Sina nakon Njegovog veličanstvenog Uskrsnuća od mrtvih.
On je rekao da će ponovno doći.
Ovo vrijeme za Drugi Dolazak Moga Sina na Zemlju se bliži.
Ako vjerujete u obećanje Moga Sina, onda ćete znati da On doista misli ono što govori.
Kada On ponovno dođe, doći će vladati i uzeti Svoje Zakonito Prijestolje u Novom Raju kojega sam Ja stvorio za sve vas na Zemlji.
Nikada ne sumnjajte u Riječi s Božjih Usana Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.
Znajte da Ja, vaš ljubljeni Otac, želim da se svi sjedinite kao jedna obitelj s Mojim Sinom u Raju. 
Prihvatite Istinu. Ne izvrćite Je, niti prilagođavajte kako bi odgovarala vašem manjkavom tumačenju Istine.
Ja sam Istina.
Ne možete promijeniti Mene ili ono što Ja jesam.
Istina će vas osloboditi.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 26. veljače 2012., 21:45h
 
 
Kćeri Moja, Ja moram reći ovo onoj Mojoj djeci pozvanoj da proglašavaju Moju Svetu Riječ kako bi pripremili Zemlju za Dolazak Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.
Vi, Moja djeco, koji znate Mene, svoga ljubljenoga Oca, morate se boriti protiv iskušenja koja su stavljena pred vas svake minute dana.
Ispunjeni ste Duhom Svetim pomoću posebnoga blagoslova kojega je svijetu dao Moj Sin 10. svibnja 2011.
Morate shvatiti odgovornosti s kojima se suočavate sada.
Budući da se združujete kao jedna vojska koja će tvoriti početak Moje Vojske Ostatka na Zemlji, biti ćete napadani sa svih strana.
Vaša vjera i vjernost Meni, vašemu ljubljenome Ocu i Mome dragom Sinu Isusu Kristu, biti će iskušane iznad vaše podnošljivosti.
Slijedeći Moga Sina, morati ćete podnijeti težinu Njegovoga Križa i to neće biti lako.
Biti ćete ispunjeni sumnjama, unutarnjim patnjama i kušnjama i s vremenom ćete htjeti okrenuti leđa.
Mnogi ljudi kojima vjerujete će vas možda pokušati obeshrabriti.
Biti će vam rečeno kako zamišljate stvari, da patite od zabluda, a zatim ćete biti ismijani, prijezirno će vas gledati i odbiti.
Možda ćete čak podleći lažima i obmani, koje će biti stvorene kako bi vas se uvjerilo da odbacite ove Poruke.
Biti će potrebna ogromna vjera i hrabrost da uzmete svoj križ i slijedite Moga Sina kako bi Mu pomogli pripremiti čovječanstvo za Njegov Veličanstveni Povratak na Zemlju.
Spotaći će vas i zamke će biti pripremljene.
Nemojte nikada upasti u zamku ako od vas zatraže da osudite ljude, ako ne prihvaćaju ove Poruke.
Nikada se ne borite s drugima kada branite Moju Svetu Volju.
Ljubite jedni druge.
Pokažite strpljenje prema onima koji ne samo da preziru i nalaze pogrešku u ovim Porukama, već i preziru vas kao osobu.
Šutite. Pokažite strpljenje. Pokažite ljubav onima koji tvrde da govore u Moje Ime.
Nikada ne sudite druge u Moje Ime, jer nemate dopuštenje.
Nikada nemojte klevetati drugoga u Moje Ime. Kada to činite, kršite Moje zapovijedi.
Molite za one koji vam nanose zlo, čak i kada to čine u Moje Ime.
Djeco, Ja vas trebam da se sjedinite kao jedno.
Stavite sve razlike na stranu.
Jadne duše koje trebaju vašu pažnju nisu oni koji su se već obratili, već oni koji Me uopće ne poznaju.
Molite sada za svu Moju djecu koja ne znaju ništa o Meni.
Molite također za one koji znaju o Meni, ali koji Me odbijaju priznati, svoga Stvoritelja, svoga ljubljenoga Oca koji ih nježno voli.
Ja želim ujediniti svu Moju djecu.
Ja vam nalažem da odbacite sva vaša oružja straha, gnjeva i nestrpljenja. Dopustite Mi da vas odvedem na putovanje u Raj.
To putovanje biti će mučno, ali ljubav i mir koje ćete naći na kraju biti će melem kojega tako očajno trebate da umirite svoje duše.
Spokoj je važan, djeco.
Strpljenje je potrebno.
Međusobna ljubav, uključujući one koji vam nanose bol ili vas vrijeđaju, bitna je kako bi se ušlo u Vladavinu Moga ljubljenoga Sina u Novom Nebu i Zemlji, u Raju kojeg sam vam Ja tako davno obećao.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petak, 2. ožujka 2012., 00:20h

 
Moja kćeri, kušnje čovječanstva pojačati će se tijekom konačnog čišćenja potrebnog prije Drugoga Dolaska Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.
Zemlja se priprema za ovaj veličanstveni događaj obećan kao Moj najveći Dar od stvaranja Raja.
Očekujte ovaj događaj s velikim nadanjem, jer taj Novi Raj je ono za čim će svaki čovjek, žena i dijete težiti.
Pripremite se kako bi vi, vaše obitelji i prijatelji bili dostojni hodati Mojim Novim Kraljevstvom, kojim će vladati Moj predragi Sin, Isus Krist.
Zanemarite ovaj zahtjev, djeco i izgubiti ćete svoje zakonito naslijeđe.
Kada bi grješnici vidjeli samo minutu ovoga veličanstvenog stvaranja, pali bi na Zemlju i molili za Milosrđe da uđu kroz vrata.
Samo oni koji imaju jednostavnu i poniznu ljubav prema Meni, svome Nebeskome Ocu i Mome ljubljenom Sinu Isusu Kristu, moći će uživati ovo novo mirno i veličanstveno Postojanje.
Nažalost, sotona je zamračio duše mnoge Moje djece, pa oni neće moći razlikovati Istinu od izmišljotine.
Kćeri Moja, sotonistički kultovi i doktrine new age-a čine strašne laži.
Moja jadna djeca, zavedena lažima umotanima u slikoviti privid, vjeruju u novi planet.
Obećana im je drugačija vrsta raja. Ali on ne postoji.
Kada sotona zavede i osvoji srca onih koji vjeruju u njega, zauvijek ih muči.
Kada biste vidjeli užas na njihovim licima kada se nakon smrti nađu u kandžama sotone, vaše bi srce puklo na dvoje.
Tako su jadni, pa je stoga važno da upozorite te duše na muku koja im predstoji.
Molite za njih. Nikada nemojte prestati. U mnogim slučajevima samo ih patnja duša žrtava može spasiti od pakla.
Ja sada pozivam vas koji vjerujete u Mene, Boga Oca, da odbacite lažne bogove, lažne idole, lažna naučavanja, proricanja i doktrinu new age-a, koji ništa ne vrijede.
Sve je stvorio kralj prijevare, sotona, lukavi lažljivac.
On neće prezati ni pred čim da odvuče od Mene Moju dragocjenu djecu.
Molim vas, djeco, molite za te duše da utješite Mene, svoga ljubljenoga Oca.
Utješite Me. Vremenom ćete shvatiti tajnu Moga Nebeskoga Kraljevstva.
Vremenom će tajna Moje Božje Volje biti otkrivena. 
Vremenom ćete Mi, svojom vjernošću i ljubavlju prema Meni, pomoći da konačno ujedinim Moju obitelj u Kraljevstvu koje je stvoreno u početku za svu Moju djecu.
Hvala ti za tvoju patnju, kćeri Moja. Hvala vam što odgovarate na Moj poziv s Neba, djeco Moja.
Ja dajem sav Svoj Blagoslov sada, ali morate Me zamoliti
 
"Nebeski Oče, pomogni mi da postanem malen, kao dijete, u Tvojim Očima.
 
Molim da Tvoje Milosti siđu nad mene, kako bih odgovorio na Tvoj poziv da spasiš svu Svoju djecu."
 
Amen.
 
 
Vaš ljubljeni Nebeski Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 8. ožujka 2012., 19:52h
 
 
Moja najdraža kćeri, svijet je iščekivao ovaj trenutak dvije tisuće godina.
Neki sa strahom u srcima, drugi s iščekivanjem, pitajući se kada će taj trenutak doći i sada je došao.
Ovo je vrijeme kada šaljem Moga proroka Kraja Vremena, tebe Marija, da konačno predstavi Knjigu Istine koja otkriva sadržaje Knjige Otkrivenja.
Ja sam Bog za kojim sva Moja djeca vape u ovim groznim vremenima.
Moja uznemirena djeca moraju sada vapiti za Mnom.
U ovom trenutku okupljam Moju obitelj kako bi se ujedinili u konačnoj bitci da ubijemo Zmaja koji je tako dugo mučio Zemlju.
Djeco, ne bojte se. Nikakvo zlo neće zadesiti one koji nose Moj Pečat, Pečat Živoga Boga.
Sotona i njegovi pali anđeli, koji u ovom trenutku šire zarazu na svijet, nemaju vlast nad onima koji imaju Pečat Živoga Boga.
Morate Me slušati, djeco i prihvatiti Moj Pečat, jer on neće samo spasiti vaše živote, već i vaše duše.
Molite molitvu kako bi svaki dan primili Moj Pečat.
Osigurajte da svaki član vaše obitelji i vaši voljeni shvate važnost Moga Pečata.
Vaša ljubav prema Meni, vašem Nebeskom Ocu, biti će vaša spasonosna milost i dati će vam snagu koju trebate.
Moj Pečat Zaštite je naviješten, kad se drugi pečat slomi.
Jahač crvenoga konja je osvetnički tamni anđeo koji će ubiti Moju djecu u mnogim nadolazećim ratovima. Ali on će proći pokraj one Moje djece koja imaju Pečat na svojim čelima.
Pripremite se sada, jer se ovi ratovi već događaju i još ih se više planira u svakom kutku Zemlje, a osobito na Srednjem Istoku i u onim Zemljama kojima je Moj dragi Sin, Isus Krist, hodao tijekom Svoga vremena na Zemlji.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 

Subota, 28. travnja 2012., 15:40h

 
Moja kćeri, ovi mjeseci su bili teški, ne samo za tebe, već za svu Moju ljubljenu djecu.
Ja sam Otac Stvorenja i Ljubavi, sa dubokom strašću za svako Moje dijete, bez obzira koliko Me uvrijedili.Toliko je pripreme potrebno kako bi se pomoglo pripremiti duše za dolazak Moga ljubljenoga  Sina Isusa Krista.Većina čovječanstva pati u ovome trenutku zbog progona.
Ovaj progon se ne sastoji samo od siromaštva i nedostatka novca, već i od gladi duha.Kao Otac cijeloga čovječanstva, Ja sam spreman poslati Svoga Sina natrag, da vrati Svoje zakonito Prijestolje.Samo Ja znam o tome vremenu.
Čak ni Moj Sin ne poznaje datum.Ja vam mogu reći da će biti uskoro i da će većina ovoga naraštaja, koji živi u današnjemu svijetu, živjeti za dan povratka Moga Sina u Velikoj Slavi.Ja se sada pripremam da okupim svu Moju djecu, dok ih odvodim od užasnog ponora patnje koju moraju trpjeti u divljini.Ovu divljinu je stvorila ruka lucifera i svih njegovih palih anđela, koji su lutali Zemljom od pada Adama i Eve.Danas mnoga Moja djeca nalaze nemogućim vjerovati u Mene, Boga Stvoritelja i Oca.
Ja sam blagoslovio Moju djecu inteligencijom i neovisnom slobodnom voljom, gdje mogu odlučiti na koji će način živjeti svoje živote.Ja sam im dao Deset Zapovijedi koje su uklesane u kamenu, da ih vode prema Mome Kraljevstvu.
Nikada se nisu promijenile, a ipak, Moja djeca osjećaju da su pametnija nego što jesu i stvorili su nova značenja koja su Meni neprihvatljiva.Ovo vrijeme za kraj vladavine protjeranih demona koji su preplavili Zemlju, je skoro gotovo.Ja pozivam svu Moju djecu da slušaju. Vaše vrijeme kakvoga poznajete na Zemlji se bliži kraju. Ipak, postoji nova Zemlja i Novi Raj vas čeka.
 
Nadilaziti će sve što ste ikada mogli zamisliti, a već neko vrijeme je pripremljen s ljubavlju prema svakom čovjeku, ženi i djetetu.Ja ću konačno ujediniti Moju dragu obitelj i svi ćemo živjeti u skladu, miru, ljubavi i radosti, zauvijek.Za one koji odbiju ući u Novi Raj, Ja ću učiniti sve u Mojoj Moći kako bih vas zaustavio od okretanja leđa nasljedstvu koje je zakonito vaše.Zbog dara vaše slobodne volje, koji vam Ja nikada neću oduzeti, izbor je vaš.Sve što je potrebno jest okretanje vaše glave i otvaranje vašega srca.Zatim morate potrčati u Moj Zagrljaj, kako bih vas odveo kući.To je Moja najdraža i najdragocjenija želja, da odvedem svu Moju dragu djecu kući, na zakonito mjesto kojemu pripadaju.

 
Vaš brižni Otac
Svevišnji Bog

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Subota, 5. svibnja 2012., 12:00h
 
 
Moja kćeri, kako je velik dan kada će se Duh Sveti, Svjetlo Moje Ljubavi, izliti nad Zemljom.
 
To je vrlo poseban Dar. On će otvoriti srca mnogih i pripremiti mnoge duše za Upozorenje.
Moja Ljubav nema granica.
Ne postoji nijedan čovjek, žena ili dijete kojega ću isključiti iz Moje žudnje da svakoga pojedinog čvrsto držim u Mome Zagrljaju. Nijedan grješnik neće biti isključen.
Moji Darovi čovječanstvu su velikodušni i Ja ću nastaviti izlijevati Moje Darove kao odgovor onima koji mole Križarske molitve koje su ti dane, Moja kćeri.
Te molitve su sa Neba i nisu došle iz pera ljudi.
 
One su za ova vremena i moćno su oružje protiv progona.
Te molitve se čuju svaki put kada dolaze s vaših usana, djeco Moja.
One će vam donijeti divne nagrade.
 
Prihvatite Moga Duha Svetoga sa divljenjem i sa zahvalnošću.
To je čudo i poslano je svakome od vas sa Mojom Ljubavlju za sve.
Idite sada u miru i ljubavi.
 
 
Vaš Otac 
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 

Četvrtak, 18. svibnja 2012., 15:20h

 
Draga djeco, budućnost leži u Mojim Svetim Rukama.
Došlo je vrijeme da se ostvari novo Kraljevstvo, Kraljevstvo nad kojim će vladati Moj ljubljeni Sin.
Ovo je završna faza, kada se Zemlja priprema da okupi mnoštvo koje ljubi Moga Sina, a koje će s vremenom ljubiti i Mene.
Mnogo toga se mora dogoditi da bude izvršena Moja Božja Volja, a potrebni su molitva, strpljenje i hrabrost.
Ne bojte se Moje Ruke, već ruke onih koji su vaši neprijatelji.
 
Rašireno je mnogo zla u svijetu i došlo je vrijeme da Ja kaznim one narode koji muče Moju djecu na Zemlji.
Dok bitka počinje, Kuće koje štuju Mene, Boga Oca, će biti obnovljene.
Uskoro će shvatiti kako su odbacili jedinoga pravoga Mesiju kojega sam Ja poslao na Zemlju, Moga Sina Isusa Krista, kako bih svijetu dao Spasenje.
Onda će oni koji vjeruju u Moga Sina i Mene, Svevišnjega Boga, ustati jednoglasno da pripreme tlo za Drugi Dolazak Moga Sina.
Tek kada pročišćenje bude završeno, Moj Sin će se vratiti.
 
Pročišćenje o kojemu Ja govorim jest kada će dobri biti odvojeni od onih zlih. Oni koji žive svoje živote ispunjene lažima koje im je u duše usadio sotona i dalje imaju vremena da se pokaju.
Ja ću učiniti sve kako bih ih spasio od Zvijeri, jer Ja ne odustajem tako lako od Moje djece.
Ja ću različitim Božjim Posredovanjima koja ću odobriti pokušati njih dovesti u Moje Milosrdne Ruke, kako bih ih spasio.
Ufanje i vjera u Mene je put ka Vječnom Životu.
Samo preko Moga Sina, Spasitelja Svijeta, možete doći k Meni, Ocu Svemira.
Jer da bi došli k Meni, morate biti spašeni od grijeha.
 
Da bi bili spašeni od grijeha, morate se otkupiti u Očima Moga Sina.
Kao što sam Ja poslao Moga Sina prvi put da vam podari Spasenje, također Ga sada još jednom šaljem da vas spasim po posljednji put prije nego se Novo Nebo i Nova Zemlja spoje da postanu jedno.
Oni koji odbiju prihvatiti Veliko Milosrđe Moga Sina, nakon ove posljednje Križarske vojne za dovođenje Moje djece u Raj, njihovo zakonito naslijeđe, biti će zauvijek izgubljeni.
Nakon ovoga ne može biti povratka.
Nikada nemojte zaboraviti tko sam Ja.
Ja sam Bog Otac i Ja sam vas stvorio.
 
Ja vas ljubim.
Ja vas želim sve odvesti kući, ali kako Moje Suze teku.
 
Zato što će biti mnogo onih koje Ja neću moći spasiti, ako se ne okrenu i zatraže od Mene da im pomognem.
Ovaj poziv s Neba je bio naviješten.
Samo Jaganjac Božji, Moj Sin, ima ovlaštenje da vam otkrije događaje koji dolaze.
Samo On može otvoriti Pečate.
 
On ovo sada čini uz pomoć Sedmoga Anđela, Sedmoga Glasnika.
Otvorite oči i prihvatite da se, napokon, prorečena Knjiga Istine sada otkriva poglavlje po poglavlje pred vašim očima.
Prihvatite Je kao Dar, jer će vam donijeti Vječni Život.
 
 
Vaš ljubljeni Otac na Nebu
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 23. svibnja 2012., 15:38h
 
 
Moja najdraža kćeri, reci svoj Mojoj djeci o ljubavi i zaštiti koje Ja pružam onima koji Me pozovu.
Moja Sveta Riječ na Zemlji konačno se čuje i mnoge su duše spremne učiniti najveći skok vjere kako bi prigrlili Božje Milosrđe Moga Sina, Isusa Krista.
Ne znaju da je ulazak u Novi Raj, Novu Eru Mira, laka stvar.
Podignite pogled i najprije prihvatite da ste Moje dijete.
Priznajte da sam Ja stvorio svakoga od vas, nijednoga od vas slučajno i da ste Moja djeca. Moja Obitelj. Moji Ljubljeni.
Nježnost u Mome Srcu je puna Ljubavi prema svakome od vas.
 
Mnogi misle da zbog toga jer sam Ja Alfa i Omega, Početak i Svršetak, da Me Moja Moć čini oholim.
Ovo naravno, ne može nikada biti.
Kako prava ljubav roditelja prema djetetu može biti zasjenjena ohološću?
 
Ja trpim zbog svakoga od vas. Ja plačem zbog onih koji su Mi izgubljeni. Ja ću iskoristiti svaku Moć kako bih doveo Moju izgubljenu djecu natrag u Moju Obitelj, Moje Kraljevstvo.
Zamislite roditelja kojega je njegovo dijete odbacilo. Bol koju Ja osjećam nije zbog Mene, njihovoga Oca, već zbog njih i muke koju će trpjeti, ako ih Ja ne mogu spasiti.
U ovo vrijeme patnja u svijetu je sjedinjena sa patnjom Moga Sina Isusa.
Zašto Ja to činim? Zašto dopuštam patnju? To je zbog grijeha.
Grješnici koji Mi svojevoljno neće doći mogu biti spašeni samo kroz patnju drugih.
Oni koji pate u ovome životu biti će nagrađeni Mojim Darovima u slijedećem životu.
Pomoć slobodno pružena od one djece koja Me ljube moćno je oružje protiv moći dodijeljene sotoni.
Oni koji se bore zajedno sa Mojim Sinom za spas drugih duša mogu spasiti cijelo čovječanstvo.
Sotona ima moć, ali samo onu koja mu je dana - moć koja mu se ne može uzeti do Sudnjega Dana.
Draga djeco, mnogi od vas ne shvaćaju Božje Zakone koji dopuštaju ove stvari. Ali ufajte se u Mene dok vam Ja ovo otkrivam.
 
Sotona će ukrasti duše Moje djece koja ne vjeruju u Mene ili dobrotu koju Ja pružam Mojoj djeci.
On postaje nemoćan kada grješnici čine žrtve patnjom da spase svoju braću i sestre od odlaska u pakao.
On ostaje nemoćan kada Moja djeca mole za spas tih grješnika.
 
Molitva je oružje Moje djece koja Mi žele pomoći da spasim cijelo čovječanstvo.
Djeco Moja, okupite se sa Mojim Sinom i pomognite Mi da konačno ujedinim Moju Obitelj.
Pomognite Mi da vas sve odvedem u novu predivnu Eru Mira.
Tek tada može biti izvršena Moja Volja na Zemlji, kao što je na Nebu.
Idite, djeco. Ujedinite se u molitvi.
Radite sa Mnom, svojim Ocem, da pomognete spasiti Moju Obitelj.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 9. lipnja 2012., 15:45h
 
 
Moja slatka kćeri, vjeruj da ću Ja, tvoj Nebeski Otac, učiniti sve u Mojoj Moći kako bih spasio svu Moju djecu na Zemlji.
Dok Ja moram poštovati dar slobodne volje, kojega sam podario kao jedan od najvećih darova kako bih osigurao da Me čovječanstvo ljubi iz vlastite pobude, a ne silom, Ja ću učiniti čudesa i stvoriti čuda kako bih doveo Moju djecu kući k Meni.
Iako Bog Pravde, nikada ne bih mogao oprostiti ili prihvatiti zlo, ali oprostiti ću svima onima koji se obrate Mome Sinu i traže Otkupljenje kada postanu svjesni sadržaja Knjige Istine.
Ja ću se boriti u Bitci Harmagedona sa Hijerarhijom Neba i obećavam, poraziti ću neprijatelja i demone koje je okotila ruka Lucifera.
Sve je bliže vrijeme da sotona bude protjeran na tisuću godina i jao čovjeku koji se ne odrekne njega ili njegove zloće.
Svima će biti pokazana Istina Moje Božje Ljubavi i Moja Želja za Mojim divnim Kraljevstvom, Mojim Rajem, da bude podijeljen sa svima.
Moji proroci će učiniti svaki pokušaj da ih privuku u Zagrljaj Moga Sina.
Nemojte Me napustiti, djeco Moja, Svoga Ljubljenoga Oca.
Dođite, čujte Moj poziv.
Ne odbacujte svoje naslijeđe.
Sada se suočavate sa najvećom krizom od stvaranja ljudskog roda, jer došlo je vrijeme da učinite konačni izbor.
Budite svjesni da će biti učinjena svaka laž, svako iskušenje da potražite utjehu u zagrljaju sotone i njegovih đavola, kako bi ukrali vaše duše.
Samo oni koji provode vrijeme štiteći svoju Vjeru, molitvom i Sakramentima, biti će dovoljno jaki da izdrže njihovu moć.
Zapamtite, sotona ne može pobijediti jer nema moć. Sada će napadati sve, čak i svete duše, da odbace Mene i Moga ljubljenoga Sina.
Umjesto toga, uvući će vas u bezdan tame i zbrke i biti ćete uhvaćeni u zamršenu mrežu prijevare iz koje se nećete moći isplesti.
Poslušajte Me sad. Posljednja bitka je započela. Ne činite pogrešku odbacivanja ovog poziva, stvorenog na Nebu, jer to će značiti da ćete biti izgubljeni zauvijek.
O, kada bi svjedočili tragediji duša, koje će odbiti Kalež Spasenja.
Bespomoćno će drhtati zajedno sa sotonom u dubinama pakla iz kojega nema povratka.
Ja vam, kao vaš Otac, moram ukazati na opasnosti s kojima se suočavate.
Zašto ne želite slušati?
Ako vjerujete u Mene, onda znajte da bih vam poslao proroke da vas upozore.
Zar to nisam i prije učinio? Jesu li slušali? Ne, mnogi nisu i zatim se proročanstvo pokazalo pred njihovim nevjernim očima.
Ovoga puta dolazim objaviti da je blizu vrijeme da ponovno dođe Moj Sin, Pravi Mesija.
Sotona to zna. Njegova mržnja prema Meni je tako snažna, da će učiniti sve kako bi od Mene ugrabio Moju djecu.
Ja sam vaš Bog, Početak i Svršetak.
Ja sam stvorio svijet u početku i Mojom će Rukom svijet kakvoga poznajete okončati.
Ali Moju ljubljenu djecu koja se odreknu sotone čeka u svojoj Slavi Novi Svijet, Novi Raj na Zemlji.
Ne okrećite leđa.
Ne dopustite da pogrešno ljudsko razmišljanje spriječi vas i vaše voljene da uđete u ovaj divni Raj, gdje nećete željeti ništa.
Izaberite Moj Raj ljubavi, radosti i ljepote, posebno mjesto gdje ćete živjeti u savršenom skladu, u duhu, tijelu i duši.
Bez pokvarenosti. Bez grijeha. Samo ljubav, gdje ćete živjeti u jedinstvu sa Mojom Božjom Voljom.
 
 
Vaš ljubljeni Nebeski Otac
Bog Svevišnji
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 27. lipnja 2012., 20:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, Ja danas otkrivam svoj Mojoj djeci Moje buduće planove za Novo Nebo i Novu Zemlju.
Kada nastane jedan veličanstveni Raj, postojati će dvanaest naroda.
Ti narodi će se sastojati od nekih naroda u svijetu koji su pokazali vjernost Meni, Bogu Ocu, Mome Sinu Isusu Kristu i Majci Božjoj, Kraljici Neba.
Oni raštrkani će biti okupljeni kako bi se pridružili onim drugim narodima kao jedno, ujedinjeni kao jedna Sveta Obitelj.
Moja Volja će biti poštovana. Svi ćete imati Dar slobodne volje, ali ona će biti u skladu sa Mojom. Tek tada će Istina Raja biti doista otkrivena.
Mojih Dvanaest naroda su označeni s dvanaest zvijezda na Ženi u Knjizi Otkrivenja.
Žena je Majka Božja i nosi dvanaest zvijezda koje označavaju dvije stvari. 
Dvanaest Apostola je pomoglo Mome Sinu da osnuje Svoju Crkvu na Zemlji.
Dvanaest posebno odabranih naroda će tvoriti Jedinu Pravu Apostolsku Crkvu na Novoj Zemlji, kada Nebo i Zemlja postanu jedno u Mome Novom Veličanstvenom Raju.
Ovo je trenutak kojega sam Ja strpljivo čekao.
Moja Božja Volja, koja je stvorila Raj za Adama i Evu i koja je bila odbačena zbog iskušenja zloga, sada će biti izvršena i ovoga puta će Raj biti savršen.
Moj Sin, Kralj čovječanstva, Kralj svemira, vladati će nad Mojim Novim Rajem na Zemlji.
On će imenovati vođe u svakom narodu, sve ujedinjene Mojom Božjom Voljom.
Ljudi iz tih naroda će poštovati Moga Sina na način na koji On mora biti, jedini način, u miru i međusobnoj ljubavi.
Njegova Blažena Majka, Majka Spasenja, okrunjena je Kraljica Neba i također će vladati kao Kraljica Novoga Raja.
Njena Krunidba na Nebu je bila vrlo posebna Božja Objava Njene uloge u budućnosti Spasenja svijeta.
Ona je okrunjena u velikoj časti i sjaju zbog uloge koju je odigrala, ne samo kao Majka Božja i Zaručnica Duha Svetoga, već i kao Majka Spasenja kojoj je dana Moć da uništi sotonu.
Moj ljubljeni Sin je nježno stavio Krunu od dvanaest zvijezda na Glavu Majke Božje prilikom Njene Krunidbe.
Moj Sin će staviti Krunu na Njenu Glavu u Novom Raju, kao Kraljici sve Božje djece.
Moj Božji Plan spašavanja čovječanstva već je počeo.
Moja je želja da Mi ova Misija pomogne okupiti izgubljene duše u svakom kutku Zemlje i spasiti ih od neprijatelja prije nego bude prekasno.
Moje Božje posredovanje će dokazati Moju Ljubav za svu Moju djecu.
Ništa nije nemoguće. Ništa nije beznadno u Mojoj bitci protiv sotonine vojske.
Ja ću vam donijeti novi svijet koji će vas zaprepastiti u svoj svojoj veličanstvenoj slavi. On je spreman.
Njegova ljepota i sjaj su izvan vaše ljudske sposobnosti predočavanja.
Kada mu budete svjedočili, imati ćete Vječni Život.
Molite da se pokaju ona jadna Moja djeca koja ne vjeruju u Mene, Svevišnjega Boga, koja ne poštuju Moje Zakone i koja čine strašne zločine jedni protiv drugih.
Ne želim izgubiti nijedno Moje dijete.
Pomognite Mi da ih dovedem u ovo predivno veličanstveno nasljedstvo. Nažalost, to mora biti njihovom slobodnom voljom.
Ja vas ljubim, djeco, sa strašću koja je nepoznata čovječanstvu.
Dođite Mi kao jedan preko Moga Sina.
Vrijeme za Novi Raj na Zemlji je vrlo blizu, ali dodijeljeno vam je vrijeme da pomognete obratiti čovječanstvo preko ove Misije Sedmoga Anđela na Zemlji, koji radi s Mojim Sinom da dovede Moju obitelj k Meni.
 
 
Vaš Ljubljeni Otac
Stvoritelj svih vidljivih i nevidljivih stvari
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 

Četvrtak, 5. srpnja 2012., 15:30h

 
 Moja najdraža kćeri, pomogni Mi u Mojoj tuzi, dok plačem zbog sve Moje djece koja odbijaju prihvatiti da Postojim.
Kako Ja žudim za njima.
Kako Ja plačem zbog njihovih jadnih duša.
Tako inteligentni i pametni gledano po ljudski, ne uspijevaju shvatiti Istinu onoga tko sam Ja.
Ja Sam Početak.
Ja Sam Stvoritelj svega što jest.
Ja sam njihov Otac, iako Me odbacuju.
Kada bi samo mogli vidjeti Istinu.
Kada bi Mi samo dopustili da dotaknem njihova srca, kako bih im pokazao Moje predivne i veličanstvene planove koji ih čekaju.
Mnoge od tih duša Me ne poznaju, ne svojom vlastitom krivnjom.
Tim dušama će biti pokazana Istina, kako bi odabrali Moj Put.
Zatim oni kojima je dana Istina, ali koji su dopustili da ih ljudsko razmišljanje i veličanje ljudske inteligencije oslijepi, sada su Mi izgubljeni.
Mnoge takve duše će se obratiti, ali mnogi će odbiti Kalež Spasenja kojega će im donijeti Moj Sin.
Djeco Moga Srca, Ja vas usrdno molim. Pomognite Mi da spasim Moju dragocjenu djecu.
Moje Suze teku u ovo vrijeme i Ja tražim od vas da Mi ih dovedete Božjim Milosrđem Moga Sina.
Tako mnogo ovih duša uključuje mladu djecu, koja Me prkosno i javno odbacuju, kako bi pokazali drugima koliko su pametni.
Pretjerano poštovanje prema ljudskoj inteligenciji iskušenje je koje je u duše Moje Djece utjerao neprijatelj.
Zvijer proždire duše Moje djece i oni nemaju pojma što im on čini.
Tako mnogo palih anđela uvjerava čovječanstvo da je ljudska inteligencija nepogrješiva.
Kada čovječanstvo vjeruje ili uvjerava sebe, da poznaje Božji Zakon Stvaranja, upalo je u zamku prijevare.
Nijedan čovjek ne može objasniti kako sam Ja stvorio svemir ili čovječanstvo, bez obzira kako pokušavali, jer to je nemoguće.
Kada će naučiti?
Kada će vidjeti da ona Moja djeca, čiste, jednostavne i ponizne duše koja Me prihvaćaju, shvaćaju jednostavnu Istinu?
Oni ne trebaju dokaz, jer osjećaju Moju Ljubav u svojim čistim srcima koja ostavljaju otvorenima, kako bih Ja mogao preplaviti njihove duše Božjim Milostima.
Ja Sam vaš Bog, vaš Stvoritelj i vaš Naravni Otac.
Moja djeca Mi moraju doći preko Moga ljubljenoga Sina i svojom slobodnom voljom. Ja ih ne mogu prisiliti.
Vama, djeco Moja, dana je moć da pomognete spasiti njihove duše.
Svima vama koji odgovarate na Moju molbu da spasite svoju braću i sestre molitvom i žrtvom biti će dodijeljene posebne milosti.
Moja Moć je beskonačna.
Moja čuda, povezana s patnjom i molitvama Moje djece, biti će iskorištena da se spase izgubljene duše od vječne smrti.
Ja vas ljubim, Moja ljubljena djeco.
Dođite i pomognite Mi da ujedinim Moju dragocjenu Obitelj i pomognite Mome Sinu da porazi Zvijer prije nego ukrade još više Moje djece.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedjelja, 15. srpnja 2012., 17:45h

 
(Poruka primljena tijekom Klanjanja Svetoj Euharistiji)
 
Moja najdraža kćeri, Mojoj djeci je teško da ostanu slobodni od grijeha zbog kletve koju im je nanijela ruka zmije.
Nikada doista Ja ne očekujem da Moja djeca budu potpuno slobodna od grijeha, jer to je nemoguće.
Važno je da svatko tko poznaje Učenja Crkve Moga Sina na Zemlji traži pokajanje za svoje grijehe što je češće moguće.
Pokajanjem će biti lakše ostati u stanju milosti, a to će stvoriti zapreku daljnjem iskušenju.
Moja djeco, uskoro ćete svjedočiti velikim vječnim promjenama u svijetu. One će se dogoditi nakon što se dogodi Upozorenje.
Premda će mnogi zanemariti ove Poruke s Neba, važno je da se oni koji ih prihvate kao Riječ Božju pripreme.
Vi ste karika u Mome Štitu protiv neprijatelja i preko vaše vjere Ja ću vas uzdići i zaštititi vas protiv progona.
Zbog vaše ljubavi prema Mome Sinu, Isusu Kristu, Ja ću moći spasiti onu djecu koja ne mogu podnijeti Svjetlo Božje.
Vaša posvećenost u ljubavi, patnji i molitvama biti će njihova spasonosna milost od vatri pakla. Ne bojte se za sebe, već za one koji ne samo da ne mogu vidjeti, već koji i odbijaju vidjeti vremena u kojima danas živite.
Pripreme su dovršene i vrijeme je sazrelo da započnu promjene, jer Ja neću dozvoliti Zvijeri da ukrade duše.
Ovo posredovanje, obećano čovječanstvu tako davno, dogoditi će se vrlo brzo, a zatim će započeti bitka za spas Moje djece.
Ne bojte se Moje Ruke, jer kada se spusti, biti će upotrijebljena da kazni one koji pokušavaju uništiti Moju djecu.
Ja ću ih zaustaviti u obmanjivanju duša.
Ja ću ih zaustaviti u njihovoj ubilačkoj namjeri i Ja ću uništiti njihove lažne crkve, njihove zle kultove, njihove lažne idole, njihove gradove i njihove narode, ako nastave odbijati Ruku koja ih hrani.
Upozoreni su. Vi, Moja ljubljena djeco, ćete pomoći Mome Sinu da ih spasi.
Nikada se ne bojte, jer oni sa Pečatom Živoga Boga nisu samo zaštićeni, već su im dane milosti da brane Riječ Božju, kako bi što većem broju duša bio dan Dar Života.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 

Četvrtak, 2. kolovoza 2012., 22:06h

 
 
Moja najdraža kćeri, kušnja Crkve Moga Sina na Zemlji već je započela.
Pošast, progon će uskoro započeti.
Baš kao što je Moj Sin bio razapet, također će biti razapeta i Njegova Crkva na Zemlji.
Kušnja se događa sada.
Moj Sin je poslan da spasi čovječanstvo od paklenih vatri.
Njegovu Smrt na Križu, užasno okrutno zvjerstvo, Ja sam dopustio kao sredstvo da pružim budućnost Mojoj djeci.
Tijelo Moga Sina je postalo Njegova Crkva na Zemlji. Njegovi svećenici i posvećeni sluge preuzeli su mjesto Njegovih Apostola.
Sada, dok se On ponovno vraća da otkupi čovječanstvo i povrati Moju dragocjenu djecu, kako bi ušla u Moj Raj, povijest će se ponoviti.
Moj je Sin propovijedao Istinu i On je okupio mnogo ljudi koji su slijedili Njegova Učenja i nisu sumnjali u Njegovu Riječ.
Zatim je izdan od strane onih bliskih Njemu i posvećenih Njemu unutar Njegovih redova.
Njegova Crkva, Katolička Crkva, također je izdana u vlastitim hodnicima.
Sotonino iskušenje je dovelo do ovoga i veliko zlo je bilo odgovorno za Smrt Moga Sina.
U Njegovoj današnjoj Crkvi smrt je započela prije nekog vremena. Kao što je bilo sa Mojim Sinom, mnogi sljedbenici vjerni Svetoj Riječi koju sam Ja utvrdio, su Ga napustili.
Zatim je počela kušnja, kada je Moj Sin optužen za krivovjerje. Isto tako je Crkva Moga Sina na Zemlji trpjela istu sudbinu.
Zbog bezbožnih među njima, koji su počinili teške prekršaje protiv čovječanstva, mnogi odani  sljedbenici su napustili Crkvu.
U konačnici, napustili su Moga Sina i odbacili Njegova Učenja.
Kušnja Crkve Moga Sina ušutkala je njezine svećenike kada se radi o obrani Učenja Moga Sina.
Oni se boje da ne uvrijede one koji niječu Moga Sina, zbog grijeha onih među njima.
Crkva Moga Sina sada se suočava sa najvećom kušnjom od svih, neviđenom od Razapinjanja Moga Ljubljenog Sina.
Njegovoj Crkvi se nemilosrdno rugaju, ne samo Njeni neprijatelji izvana, već i Njeni neprijatelji iznutra.
Kruna od Trnja će sada biti stavljena na Glavu Crkve Moga Sina i rijetki će njegovi sljedbenici stajati uz Njega.
Baš kako su Moga Sina Apostoli, sa iznimkom Ivana, napustili tijekom Njegovog suđenja i smaknuća, tako će i oni na visokim položajima unutar Vatikana napustiti Moga Svetog Namjesnika.
On će, kao Glava Katoličke Crkve, biti prisiljen hodati užasnim putem u sramoti, ne svojom vlastitom krivnjom.
Dok bude bičevan, ismijavan i učinjen da izgleda budalasto, neće on biti taj na kojemu će iskaliti bijes. Biti će to protiv Istine Crkve, Kršćanske Crkve, osnovane zbog Žrtve Moga Sina, na Nju će oni izbacivati svoju mržnju. 
Kršćanstvo će biti bičevano u svakoj pukotini, svakom narodu, na svakom mjestu bogoslužja, dok ne bude slabo od iscrpljenosti.
Dok bude vođeno putem prema Kalvariji, kao što je bio vođen Moj Sin, biti će zavezano i osigurano konopima da mu bude nemoguće pobjeći od mučenja.
Zatim, kada se popne uz brdo, biti će gađano kamenjem, popljuvano i rugati će mu se cijelim putem do vrha.
Zatim će biti pribijeno na Križ.
Malo će suosjećanja pokazati oni koji krive Crkvu za njene grijehe protiv nevinih, kada osude Glavu Crkve, Moga Sina.
Okriviti će Ga za grijehe drugih koje je uzrokovalo sotonino iskušenje.
Kada budu pribili Crkvu Moga Sina na Križ, poslati će stotine čuvara, baš kao šest stotina vojnika koji su stajali na Kalvariji kako bi osigurali da nijedan komadić Tijela ne izbjegne kaznu.
Nijednom slugi Njegove Crkve, koji Njoj proglašava vjernost, neće biti dopušteno da pobjegne.
Kada Crkva bude razapeta, oni će osigurati da bude gladna hrane i vode do svog umirućeg daha.
Sve Njene učenike, kao što je bilo sa Apostolima Moga Sina, se nigdje neće moći vidjeti.
Oni će se sakriti zbog straha od odmazdi.
U onome što će se činiti njenim umirućim dahom, svi će postati tihi, dok klicanje onih koji su razapeli Crkvu ne zagluši cijeli svijet svojim lažnim naučavanjem.
Glas novoga vođe crkve, uljeza, lažnog proroka, će odzvanjati.
Svi će pasti u zahvalnosti Meni, Bogu Svevišnjem, sa olakšanjem. Jer činiti će se da to predstavlja novi početak.
Tada Prisutnost Moga Sina više neće počastiti žrtvenike unutar ove crkve, jer to ne može biti.
Tada će se Moja Ruka spustiti u kazni.
Ovo je kada će početi Bitka Armagedona.
Ovo je kada ću Ja doći, preko Moga Sina, da spasim duše.
Ne poričite ovo proročanstvo.
Ne skrivajte se iza lažnih sigurnosti, jer ovaj dan mora doći.
Razapinjanje Crkve Moga Sina se mora dogoditi zbog Posljednjeg Zavjeta.
Ali onda će Veličanstveno Uskrsnuće Crkve, Novi Jeruzalem, izbrisati sve suze, svu patnju i onda će doći Nova Era.
Ufajte se u Moga Sina u svako doba.
Nikada se ne bojte, jer Ja sam vaš Otac i Ja ću doći obnoviti Zemlju i okupiti svu Moju djecu u ovom konačnom čudu naviještenom u Danielovoj Knjizi.
Knjiga Istine vam se sada otkriva, djeco, kako je obećano.
Ne odbacujte Moje Božje Posredovanje, jer Ja govorim Istinu.
 
 
Bog Svevišnji
 
 
Utorak, 21. kolovoza 2012., 18:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, neka nijedan čovjek ne podcijeni Silu Moga Gnjeva dok čovječanstvo dalje podliježe u dubine grijeha.
Ja sam vam slao proroke. Zatim sam Ja poslao Moga ljubljenog Sina, kojega sam žrtvovao da vas spasim, a zatim sam poslao još glasnika, sve s malim uspjehom.
Malo duša je tek pogledalo na takve Poruke proroka ili prihvatilo znakove koje je svijetu dala Blagoslovljena Majka Moga ljubljenog Sina.
Zbog Moje velike Ljubavi za vas, kao Otac, Ja dajem svoj Mojoj djeci Dar Spasenja još jednom. Ne smijete zanemarivati Moje proroke, jer time biste mogli izgubiti svoje mjesto u nasljedstvu koje sam Ja isplanirao za vas.
Djeco, mnogi od vas koji vjerujete u Mene, vašega Vječnog Oca, ne uspijevate shvatiti tajnu Spasenja.
Ovaj put prema duhovnom savršenstvu leži u vašoj sposobnosti da prihvatite pročišćenje potrebno da se osigura da ste dostojni stajati preda Mnom.
Mnoge duše moraju biti ogoljene od svih svjetovnih privlačnosti, ometanja i iskvarenosti duše.
Oni od vas dovoljno sretni da ste izdržali takvo pročišćenje znati ćete da, dok ne postanete maleni poput djeteta u Mojim Očima, biti ćete nemoćni predati se Mojoj Svetoj Volji.
Borite se protiv takvog pročišćenja i uvidjeti ćete da je teško otkupiti se u Mojim Očima.
Kada ste slobodni od svega što svijet ima za pružiti i usredotočite se na Moga Sina, shvatiti ćete da jedina prava ljubav i radost koje postoje, dolaze od Boga. Ništa drugo, jednom kada to iskusite, ne može vas ponovno zadovoljiti.
Možda posrnete s vremena na vrijeme, ali to se očekuje, jer ne možete biti izbavljeni od grijeha dok ne započne Novi Svijet i ne uskladite svoju volju sa Mojom.
Moj Plan Spasenja, koji jedino može biti postignut na Zemlji vašom vjernošću Mome Dragocjenom Sinu, već je započeo. Neće dugo proći do sveopćeg obraćenja. To će biti postignuto preko Moga proroka Kraja Vremena i kao učinak Velikog Upozorenja.
Osjetite kako Moj Duh Sveti, djeco, obuzima vašu dušu dok se vrlo brzo širi diljem Zemlje.
Ja odvlačim Moju djecu od njihove duhovne tame u svakom dijelu svijeta.
Ja trebam vašu žrtvu i molitve da pomognu u Spasenju duša.
Jedino kada Ja budem zadovoljan ostaviti ću u naslijeđe najosobitija čuda da ih svijet vidi.
Kada se ova čuda pokažu, ona će umnožiti obraćenje koje Ja trebam kako bih odveo Moju djecu u sigurnost i u Novi Raj.
Jedino tada možemo ponovno postati prava Obitelj.
Ja vas ljubim, djeco.
Ja sam zadovoljan s onima od vas plemenitoga srca i čiste duše koji prepoznaju ovaj Božji poziv s Neba.
Ja vas sve blagoslivljam.
 
 
Svevišnji Bog

Četvrtak, 23. kolovoza 2012., 15:15h

 
 Moja najdraža kćeri, malo kad se Presveto Trojstvo obraćalo čovječanstvu na ovaj način i prvi put je da sam Ja, vaš Otac, odobrio Misiju ove vrste.
Moja djeca, od kojih mnoga ne shvaćaju značaj ovog Božjeg Posredovanja, uskoro će shvatiti zašto je nužno.
Ako bi se Drugi Dolazak Mog ljubljenog Sina dogodio bez Upozorenja, Moja dragocjena djeca nikada ne bi ušla kroz vrata Moga Novog Raja.
Oni nikada ne bi mogli biti sposobni pripremiti svoje duše i ne bi bili dostojni biti primljeni u Novu Eru Mira.
Ovo je komunikacija na koju će svijetu biti teško odgovoriti.
Tako je taman oblak koji prekriva srca ljudi, da će malo duša moći vidjeti Svjetlo Moga Božjeg Obećanja.
Sile zla, uvijek prisutne u svijetu, sprječavaju Moju djecu da dosegnu do Mene.
Moja odlučnost da približim Moju Obitelj i ujedinim ih u Moja Njedra je vatrena.
Neka nijedan čovjek ne sumnja da ću Ja omogućiti brzo obraćenje čovječanstva, pod svaku cijenu.
Dopuštajući da slobodna volja sve Moje djece ostane nedirnuta, čuda koja ću Ja narediti, izokrenuti će njihova srca.
To je Moje Obećanje dok Ja dozivam svako od vas, drago, maleno Moje dijete.
Ja, vaš Ljubljeni Otac, žudim da vas uzmem, okupim i držim blizu Moga Srca i odvedem vas u sigurnost.
Tako malo vas pozna dubine Moje Ljubavi. Jednom kada bi iskusili ljubav za Mene, vašega Vječnog Oca, nikada ponovno ne biste prekinuli svoju vezu sa Mnom.
Ja vam želim dati utjehu.
Ja želim da znate da Moja Ljubav za vas znači da će, preko Moga Sina Isusa Krista, veliko Milosrđe biti pokazano čak i onima sa srcima od kamena i onima s dušama tako crnima da ih samo čudo može spasiti.
Onima koji ljube Mene Ja kažem ovo. Vaša ljubav za Mene, vašeg Oca, vratiti će vam se u izobilju. Vaša ljubav za Moga Dragocjenog Sina biti će nagrađena tako što ću Ja podariti zaštitu od vatri pakla onim dušama za koje molite.
Ništa nije nemoguće.
Moja Ljubav je beskrajna.
Ufajte se u Mene.
Ufajte se u Moga Sina.
Kada to učinite, Ja ću udijeliti velike milosti za Spasenje čovječanstva.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 

Četvrtak, 20. rujna 2012., 15:16h

 
Ja sam tvoj Mistični Zaručnik i kad je tako, ti ćeš nastaviti trpjeti da spasiš duše.
Moja predraga kćeri, počelo je vrijeme da se šire laži o Meni diljem svijeta.
Kao što sam ti Ja ranije rekao, oni će izmisliti laži i stvoriti neistine o Meni, Isusu Kristu, kako bi zanijekali Moje Božanstvo.
Moje Božanstvo je Svemoguće.
Ja sam došao u tijelu i ponizio sam se na način na koji to ljudi nisu očekivali.
Ja nisam došao odjeven kao kralj.
Ja nisam vikao niti se hvalio kao kralj, kako bi drugi pali pred Moje Noge.
Ja nisam zapovijedao drugima da Me čekaju.
Umjesto toga, Ja sam došao služiti.
Ja sam došao usrdno moliti za vaše Spasenje. Kako bih to učinio, Ja sam se morao poniziti postajući čovjekom, jadnim čovjekom, skromnog porijekla.
Iako sam Ja došao kao čovjek, to nije značilo da je Moje Božanstvo bilo ugroženo na bilo koji način. Ja sam rođen bez grijeha. Bilo Mi je nemoguće zgriješiti. Možda sam Ja imao iste tjelesne želje kao čovjek, ali Ja nikada nisam počinio grijeh, jer to ne bi moglo biti. Ja sam bio čistoga duha, tijela i duše. 
Ja sam bio poput čovjeka na mnoge načine. Ali Ja sam uskrsnuo od mrtvih.
Laži koje će se pojaviti gdje će poricati Istinu Moga Postojanja nizom neistina, početi će preplavljivati Zemlju.
Oni će reći da se Moje Tijelo i dalje može pronaći. Oni će reći da sam Ja bio oženjen. Oni će reći da sam Ja bio samo prorok. Zatim će pokušati dokazati, još jednom, da sam Ja bio krivovjerac. Da sam Ja bogohulio protiv Boga. Ismijavati će Moje Riječi kako se sada daju svijetu i zatim Me odbaciti.
Oni to čine iz dva razloga. Prvi je da uprljaju Moje Božanstvo i predstave Me samo čovjekom. Drugi je da stvore sumnju u Moju ulogu Mesije.
Kako vrijeđaju Moje Ime.
Kako zbunjuju Moje sljedbenike.
Ne slušajte laži.
Ne slušajte kada vas pokušaju uvjeriti da Bog nije stvorio svemir.
Jer sva ova ometanja su stvorena da oslabe vašu vjeru i ukradu vaše duše.
Začepite uši na takvu bezbožnost. Zatvorite svoje oči za neistine dok će se činiti svaki napor da vas se uvjeri da Ja nisam bio Mesija, Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva.
Kako su slijepi.
Kako su malo naučili.
 
 
Vaš Isus
 

Četvrtak, 4. listopada 2012., 14:55h

 
 Moja najdraža kćeri, Ja želim da ti znaš da iako svijet možda mora izdržati veliko čišćenje, koje možda nije ugodno, Moje Milosrđe je veliko.
Ja sam Ocean Milosrđa i provesti ću velike promjene kako bih osigurao da sva Moja djeca budu spašena od katastrofe. Katastrofa o kojoj ti Ja govorim uključuje djelovanje tajne, zle sile u svijetu, koja pokušava nadzirati svaki narod za svoju vlastitu bezbožnu korist.
Toliko mnogo takvih duša odbija Milosrđe Moga ljubljenog Sina. Tako mnogi Ga neće priznati. Oni nastavljaju nanositi nepromišljenu patnju onima koje nadziru i ne uspijevaju prihvatiti da njihovi grijesi neće proći neprimijećeno. Oni se mogu boriti protiv Snage Moje Ruke, ali Moja Ruka će se obrušiti na njih i uništiti ih.
Oni će s vremenom prepoznati Moć Božju, ali za mnoge od njih će biti prekasno.
Svakom Mom Djelu, uključujući velika čuda, uskoro će svjedočiti cijelo čovječanstvo. Ja ću učiniti sve što mogu, u Mome Velikom Milosrđu, koje će prožeti čovječanstvo poput velikog oceana, da spasim čovječanstvo. Nijedan čovjek neće ostati nedodirnut Mojim Darovima.
Kada se to dogodi, Ja ću potražiti one ljude koji će Me odgurnuti na stranu, premda će oni znati tko sam Ja.
Zatim, oni vođe u svijetu koji ne uspijevaju provesti Moje Božje Zakone i koji bičuju Zemlju svojom okrutnošću prema Mojoj djeci, biti će oboreni. Do tada, Ja neću dozvoliti da oni izbjegnu Mojoj Božjoj Pravdi. 
Oni se upozoravaju, u ovoj Poruci, da sada prestanu. Oni moraju moliti za vodstvo, ako se osjećaju nelagodno ili pod pritiskom, da uvedu zakone u narodima, koji će uzrokovati nevolju.
Ja im dajem ovo vrijeme sada da prestanu s onim što rade i da Me zamole da im pomognem usprotiviti se bezbožnim režimima, koji su isplanirani protiv njihovih bližnjih sunarodnjaka.
Oni znaju o čemu Ja govorim.
Ja sam Stvoritelj ljudskog roda. Ja poznajem svako Moje dijete. Što oni vide. Što osjećaju. Kako razmišljaju. Ja također znam one među njima, koji su se zakleli na vjernost djelima koji uzrokuju ogromnu patnju ljudima širom svijeta.
Moja Ruka Milosrđa čeka da vas vrati u utočište Moga Kraljevstva.
Moja Ruka Pravde čeka da kazni one vlade koje smišljaju povrijediti Moju djecu. Vama neće biti dozvoljeno uzrokovati tu patnju.
Jer čim vi budete uveli zakone, stvorene da nadziru one kojima služite, koji su protivni Meni, Ja ću poslati takvu kaznu, da nijedan čovjek neće biti ostavljen u sumnji o tome što je uzrokovalo takvu kaznu.
Vi ste Moja djeca i Meni se morate obratiti za zaštitu. Bez Moje zaštite ćete biti na milosti sotone.
Da ne zaboravite, on, sotona, mrzi sve vas. Ipak, zbog njegovih moćnih i podmuklih zavodljivih postupaka, vi poput robova slijedite njegovu potragu za moći.
Izaberite moć na ovoj Zemlji, koja vas može uzveličati i donijeti vam priznanje nad putovima Gospodnjim i biti ćete odbačeni.
Ovo upozorenje se daje kako bi se osiguralo da vi shvatite da postoji samo Jedan Stvoritelj. Samo Jedan, koji je stvorio čovječanstvo. Samo Jedan, koji ima moć okončati sve što postoji na Zemlji.
 
 
Bog Svevišnji
Stvoritelj svega vidljivoga i nevidljivoga
 

Četvrtak, 18. listopada 2012., 18:00h
 

Moja najdraža kćeri, bliži se vrijeme za Mene da pošaljem Moga jedinog Sina, Isusa Krista, natrag, da skupi svu Moju djecu u Moje Srce.Moje Srce, Izvor svega Života, otvoriti će se kako bi okupilo svu Moju djecu kao jedno.Moje Obećanje, da spasim sve Moje malene, gotovo je dovršeno.Moja najveća želja jest da otkrijem Sebe svakoj pojedinoj osobi, uključujući one koji ne shvaćaju zašto ili kako su stvoreni Mojom Rukom.Uskoro će Moj Sin biti poslan kako bi otkrio Tajnu Stvaranja čovječanstva.Ovaj dan se pripremao već toliko mnogo desetljeća. Nije se dogodio do sada, jer bi gubitak tolike Moje djece bio prevelik.Uskoro će se Mojoj djeci pokazati Istina njihovog stvaranja, njihove opstojnosti i besmrtnosti njihovih duša.Iako će ovaj događaj stvoriti veliku nadu i radost u mnogim dušama, za druge će biti muka, koju neće moći podnijeti.
Moj Izvor Ljubavi i Milosrđa preplaviti će cijelo čovječanstvo preko Moga Sina, Isusa Krista.
Nakon toga će doći do velike podjele, kada će duše koje odgovore na Moje Milosrđe biti uzete na stranu.
Preostalim dušama će biti dana svaka prilika da čuju Moj Poziv s Neba.Ja, njihov Otac, objaviti ću se kroz snagu klime. Oni će svjedočiti Mojoj Ruci, dok Ja posežem za svakim Mojim djetetom, kako bi ih spasio od smrti.Moj Poziv će se čuti, ali neće ga čuti svi. Tim dušama će biti pokazana Moja Ljubav, preko Mojih proroka, u posljednjem pokušaju da ih privučem u Moje Srce.Nebo će se razmotati i povući. Poput svitka će se razviti dok se ne otkriju znakovi Neba. Zvuci Mojih Anđela privlačiti će ove Moje jadne male duše, do samoga kraja.Ja sada obećavam da će Moj Izvor Ljubavi prekriti cijelu Zemlju, kada Ja sjedinim Moje Srce sa srcima sve Moje djece. 
Mojem Božjem Posredovanju će svjedočiti milijarde i mnogi će potrčati s olakšanjem u Moje Svete Ruke. Istina Moga Božjeg Plana i tajna života na Zemlji, biti će razotkrivena da je svi vide. Tek tada će čovjek prihvatiti Istinu o postojanju Vječnog Života.Bliži se kraj patnje na Zemlji. Posljednji progon u kojem zli vlada nad Mojom djecom je dovršen. Onda će sloboda za kojom sam Ja žudio za Moju djecu, od početka, biti konačno njihova.Pogledajte Mene djeco, svoga ljubljenog Oca, jer vas Ja držim u Mojim Rukama. Ja dolazim preko Moga Sina, da vas odvedem u Moje Novo Kraljevstvo na Zemlji.To je nasljedstvo koje sam Ja obećao Mome Sinu. To je Moje obećanje svoj Mojoj djeci.
Bliži se vrijeme za ova velika čuda.
Ja blagoslivljam svakoga od Moje djece.
Ja vas ljubim.
Ja vas štitim i sjedinjujem s Mojim Srcem.

 
Vaš Otac 
Svevišnji Bog

 

 
Nedjelja, 28. listopada 2012., 18:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, Božje Znanje dosežu samo rijetki među Mojom djecom, a čak i tada, Ja im tek ponešto dopuštam da znaju.
Za mnoge je shvaćanje Moje Svete Riječi teško, a ipak je vrlo jednostavno.
Ja ljubim Moju djecu, ali su Mi ukradena kada su se Adam i Eva odrekli svoga prava na Moje Božje Kraljevstvo. Napastvovani od ljubomorne zmije - njega, kojemu je dana svaka čast i milost - Moja su djeca okrenula leđa Slavnom Kraljevstvu na Zemlji.
Okrenuli su leđa Vječnom Životu i zbog toga su patila sva njihova djeca, naraštaj za naraštajem.
Moj Sin je poslan da spasi Moju djecu od vječnog pakla kroz njihovo oslobađanje od grijeha. Sada će On doći ustanoviti izvorni Raj na Zemlji, kako je i trebalo biti.
Moja kćeri, sada se čine pripreme da započne bitka za duše.
Reci Mojoj djeci da im Ja darujem posebne milosti.
Ove milosti dati će im još više moći kada oni mole da se ublaže kazne. Preko molitvi i traženja, Moja djeca mogu ne samo spasiti duše pogana koji Me vrijeđaju, nego oni mogu i zaustaviti Moju Ruku koja će se spustiti kako bi zaustavila one koji govore u ime Zvijeri.
Ja kažnjavam Moju djecu tužnog srca. Ja činim to ne samo radi toga da bih kaznio one koji uzrokuju užasno zlo, već i da ih spriječim da ukradu duše preko svojih laži.
Ja kažnjavam zle da bih spasio nevine duše, koje su zarazili lažljivci.
Moja djeca moraju biti jaka zbog dobra svih.
Molitva će biti oružje koje će ubiti Zvijer. Zaraza neće prestati ratom, snagom onih izabranih na visokim položajima ili onih koji vode Moje Crkve na Zemlji. Preko vjere onih koji su odani Meni, Svevišnjem Bogu i onih koji prihvaćaju Moga Sina Isusa Krista, kao Spasitelja, svijet će biti spašen. Vi, Moja vjerna djeco ćete biti Ključ Spasenja sve Moje djece. Vaše molitve će biti uslišane. Biti će odgovoreno na vaše molbe da se spase grješnici. 
Ja vas ljubim. Ja vam zahvaljujem za ljubav koju pokazujete Mome Sinu i Ja vas blagoslivljam.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog

Utorak, 6. studenoga 2012., 22:10h

 
Moja najdraža kćeri, hijerarhija svih Anđela na Nebu okuplja se na četiri strane svijeta u ovome trenutku. Oni se sada pripremaju za navalu kazni koje će biti puštene na čovječanstvo.
Sve ove stvari morati će proći – oluje, ratovi, glad i diktature – zadesiti će Zemlju dok bitka počinje, kako je naviješteno. Zemlja će se tresti na četiri strane svijeta i mnogi će biti zaprepašteni, jer nikada prije nisu vidjeli takav metež pred sobom.
Vi, Moja djeco, na Kraju ste Vremena i razdoblje koje dolazi će biti teško. Oni od vas koji su Mi odani i koji Mi potpuno vjeruju izdržati će ova previranja. Mnoge će promjene buknuti u svijetu i budite zahvalni vi koji znate Istinu. Shvatiti ćete, premda će značiti Kraj Vremena kojega ste do sada poznavali, da će to također biti vrijeme, kako je prorečeno, naviještenja novog početka. Svježi početak. Novi Raj na Zemlji.
To će značiti slobodu, djeco. Brzo ćete biti odvedeni u Moje Ruke kako bi čekali novo prebivalište koje sam pažljivo stvorio za sve vas. Mnogi će se teško nositi s vremenima, ali samo oni koji prihvate Istinu ustrajati će i uspjeti, jer biti će zaštićeni.
Moj se Pečat mora dijeliti. Moju Ljubav mora spoznati svako Moje dijete, svake religije, vjeroispovijesti, a posebno oni koji Me ne znaju, kao i oni koji odbijaju Moje Postojanje.
Pripremam Svoju Vojsku na Nebu, kao što pripremam Svoju Vojsku na Zemlji. Zajedno ćemo se boriti sa zloćom, koja će biti uskoro uvedena u svaki narod na njihove bespomoćne ljude.
Ako ustanete i odbijete prihvatiti žig Zvijeri, Ja ću vas zaštititi. Centri koje su organizirali Moji proroci godinama narasti će, svaki od njih poput oaze u pustinji. Ondje ćete moći založiti vjernost Meni, vašem Ocu. Ondje se možete skupiti da molite za duše onih koji će biti izgubljeni pod moći Antikrista.
Molite, molite, molite. Vaše je vrijeme određeno i Drugi Dolazak Moga Sina uskoro će se dogoditi. Samo Ja, vaš ljubljeni Otac, znam datum. Čak ni Moj dragi Sin, Isus Krist, nije ga svjestan. Ali znajte ovo. Dok se pripremate pomoću ove i drugih misija, biti će objavljen iznenada, kada će za mnoge biti prekasno da se vrate. Umjesto toga, pobjeći će.
Budite jaki, Moja djeco. Moj je plan da uništim Zvijer i spasim svakoga od Moje djece. Vaše molitve mogu Mi pomoći da spasim svaku dragocjenu dušu.
 
 
Bog Svevišnji
 
Četvrtak, 20. prosinca 2012., 19:15h
 
 
Moja najdraža kćeri, pozivam svu Svoju djecu da brane Ime Moga jedinoga Sina, Isusa Krista i da Mu odaju čast koju su Mu ljudi iskazivali naraštajima prije.
Moji Anđeli u Mojem Svetom Kraljevstvu se raduju zbog Milosrđa koje će se preko Moga Sina dodijeliti svima.
Ovaj veliki Božji Dar će biti iskorišten kako bi se uništila tama koja prekriva svijet. Svojim Božjim zahvatom moći ću spasiti većinu Svoje djece.
Ovaj Božić, vrijeme velike radosti dok slavite Rođenje Spasitelja kojega sam Ja dao svijetu, biti će prekretnica u ljudskoj povijesti.
Kao vaš Otac, sve vas blagoslivljam i darujem vam s dubokom samilošću ovaj veliki Dar Milosrđa. Okupljam sve vas koje sam stvorio, kako bih vas očistio od bilo kakve sumnje, grijeha i bogohuljenja protiv Zakona Moga Kraljevstva.
Ovo veliko čišćenje Zemlje trajati će neko vrijeme, ali Ja ću ubrzati ova vremena progona.
Patnja koju trpite od ruku korumpiranih vlada koje ne prihvaćaju Moje Zakone biti će teška, ali neće predugo trajati.
Svojim neprijateljima ću dati vremena da otvore oči prema Istini veličanstvenog Raja, kojega sam čekao otkriti svijetu.
Radujte se. Slavite Moga Sina, jer zbog Njega vam poklanjam Novi Raj, gdje će se razviti Njegova vladavina koju sam Njemu obećao.
Vrijeme za veliku promjenu za dobro svih, je nad vama.
Moja Moć će se pokazati u svoj Svojoj Snazi i Slavi, kako bi cijeli svijet vidio.
Ja sam Početak. Ja sam Kraj. Moje Novo Kraljevstvo, Novi Raj, konačno će zamijeniti staro. Grijeh Adama i Eve okaljao je Zemlju.
Savršeno stvaranje čovjeka uništeno je kada je grijeh okončao Dar besmrtnosti. Ja ću uskoro poništiti sve što je okaljano onečišćenjem koje su uzrokovali sotona i njegovi demoni. Oni više neće biti gospodari kušnje.
Ja ću sada poslati Svoga Sina da uspostavi Prijestolje koje je stvoreno za Njega.
Bitka za to Prijestolje je strašna, ali Moja Moć prevladava i biti će učinjeno svako Čudo kako bi se Moja Obitelj sigurno vratila u Božje Sveto Srce Moga Sina.
Izgubljeni ste i u boli, djeco Moja. Šaljem vam Svoga Sina da započne postupak vašega vraćanja u zakoniti dom.
Ja vas ljubim, najdraža djeco Moja. Nikada vas nisam napustio i može vam se oprostiti zbog vjerovanja u to.
Sada ste pozvani. Nijedan čovjek neće biti isključen iz ove objave s Neba.
Molite djeco, da svi odgovore na Milosrđe Moga Sina.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 27. prosinca 2012., 18:20h
 
 
Moja najdraža kćeri, ovo je Poruka velike nade za svu Moju djecu.
Vrijeme za promjene, kako je naviješteno, kada će se Zemlja poljuljati, planete promijeniti putanju, a klima više neće biti predvidljiva je nad vama.
Moja Velika Moć se sada pokazuje na Nebu, kao i na Zemlji, dok vodim bitku protiv Mojih neprijatelja. Sotona i njegovi demoni su pobijeđeni, ali postavili su groznu obranu. Sa sobom uvlače Moju sirotu djecu, čija su srca ispunjena političkim i svjetskim težnjama, u razne uloge dok nastoje razapeti Moju drugu djecu.
Čovjek je slab. Njega se lako zavede. Od početka stvorenja čovjek vjeruje u laži, zbog njegove sljepoće za Istinu, koju sam mu Ja dao. On vjeruje u laži, izbljuvane od zloga, jer je privučen obećanjima moći i užitka.
Moja djeca moraju priznati slavno i veličanstveno Svjetlo Moga Kraljevstva. Ti si, Moja kćeri vidjela ovo Svjetlo i znaš koliko je Moćno. Znaš Božju Moć i kako te obuhvaća. Možeš li zamisliti kako će to biti, kada se Moj Novi Raj pokaže? Ti si, Moja kćeri samo načas vidjela mali dio slavnog i blistavog Svjetla.
Važno je da radosno dočekate Svjetlo Moga Sina u vašim srcima. Kada Ga zamolite da vas spasi i približi vas Svome Svetom Srcu, osjetiti ćete ovo Svjetlo.
Svjetlo Nove Zore – Nove Ere – će polako, ali sigurno obasjavati svijet. Uskoro će se vidjeti novo Svjetlo, novo sunce. Biti će veće i uzrokom mnogih čuđenja.
Ovo je znak Moje Moći i Moga Veličanstva. To će biti čudo koje će dokazati da čovjek ne razumije u potpunosti tajnu stvaranja.
Samo Ja, Bog Stvoritelj Svemira, upravljam sa svim. Sve će to biti. Sve to može biti. Nijedan čovjek, nijedan znanstvenik, ne može odgonetnuti ove najsvetije tajne, jer nije dano čovjeku da ih razumije u ovom trenutku. 
Čudesa Moga stvaranja i snaga Moje Moći, biti će pokazana svijetu. Neka nitko ne griješi i povjeruje da sotona i njegovi bezbožni sljedbenici imaju snagu da izvedu čudesa koja sam Ja  stvorio za svako stvorenje. Obećao sam vam otkriti Istinu, tako da vi Moja djeco možete zbaciti veo koji vam pokriva oči.
Kada dođe Dan da konačno prihvatite Istinu, Ja ću vas nagraditi s veličanstvenim bogatstvima, milostima i životom koji ne možete sebi predočiti, jer je iznad onoga što možete zamisliti.
Radostan sam da vam dajem ovu Poruku nade danas. Nadam se da vam donosi mnogo radosti i mira.
Moje obećanje, da ću vas dovesti do vaše konačne baštine, uskoro će postati stvarnost.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
Subota, 26. siječnja 2013., 19:22h
 
 
Moja najdraža kćeri, Moj dragi Sin, koji je trpio tako okrutnu Smrt poradi Moje djece, priprema se za Svoje Veliko Milosrđe.
Do sada sam Mu dodijelio potrebno vrijeme da dovede što je više moguće duša pod okrilje Svoga Božjega Milosrđa, a da ne odustane od nijedne zalutale duše. Vrlo je blizu vrijeme Moga Dara čovječanstvu.
Čovječanstvo je protratilo vrijeme kada je Moj Sin, Mesija, došao živjeti na Zemlju. Odbacili su Ga. Drugi put, dok Mu dajem dopuštenje da ponovno dođe, neće biti ništa drugačije. Biti će odbačen.
Zbog ovoga samo čudo može spasiti ljudski rod. Ali to se čudo može dogoditi samo kada Ja, Bog Stvoritelj svega što postoji, osiguram da čovjekova slobodna volja ostane netaknuta. Nikada se ne smije dirati u ovaj Dar slobodne volje. Kada ju osoba ponudi Meni kao dar, ona je najdragocjeniji i najsavršeniji dar od sviju.
Predstavljajući im dokaz njihovih grijeha, Moj Sin može ohrabriti duše da odgovore na Njegov poziv. Zatim, kada se pokaže kajanje, Njegovo Milosrđe će obuhvatiti milijarde duša, koje inače nikada ne bi mogle biti spašene.
Usrdno vas pozivam da se dobro pripremite, draga djeco.
 
 
Vaš Otac Ljubavi
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
Petak, 1. veljače 2013., 16:20h
 
 
Moja najdraža kćeri, koliko se Moje Srce slama u ovome trenutku, kada je čovjek preko zloće svojih grijeha konačno iskušao Moje strpljenje. Moja ozlijeđenost i bol pomiješani su sa Mojim Gnjevom, jer Ja ne mogu dopustiti da se zaraza koja je na tolikoj razini snašla čovječanstvo nastavi.
Moja Ruka Pravde sada se spušta na narode koji vulgarno prkose Mojim Zakonima. Mržnja koju čovjek osjeća prema svojoj braći i sestrama je opipljiva širom Zemlje i javlja se u mnogim oblicima. Moja Poruka smrtnim ljudima je ova: “Prekinite sada svoja zlodjela ili će Moja Kazna izbrisati sve što činite i trpjeti ćete vječnu bol.”
Nemate ovlaštenje da oduzmete život, jer Ja sam Začetnik Života. Samo Ja dajem život. On ne dolazi iz nijednog drugog izvora. Samo ga Ja mogu oduzeti. Kada se miješate u Moj Božji Plan, biti ćete zaustavljeni. Vi, stvorenja, omalovažili ste ovaj Plan, a Ja sam vam dao tako mnogo. On je napadnut i rastrgan, kao da nema nikakvog značaja.
Vaši ratovi će eskalirati, jer Ja ću donijeti smrt vašim zlim vođama. Ja ću vas naći, odvesti i odbaciti u ponor, gdje će Zvijer biti vaš vječni pratilac. U patnji ćete si iskapati oči, zbog zločina koje ste počinili protiv Moje djece.
Moja Kazna će se oboriti na vas zbog grijeha protiv nevinih, čije ste živote uništili. Nijedan narod neće izbjeći ovoj Kazni, a razina Moje Kazne će biti u skladu s dubinama grijeha u koje ste se spustili.
Možda mislite da je Moja Kazna oštra, ali bez nje međusobno biste se uništili. Kada se Ja ne bih umiješao, svijet bi prestao postojati; jer vi biste ga sa zlim tehnologijama koje ste stvorili, slomili na pola.
Neću vam dopustiti da to učinite. Moja Snaga je Svemoguća i sada ćete svjedočiti Mojim Kaznama, dok se spuštaju na čovječanstvo.
Pokajte se. Molite za svoje bližnje grješnike, a posebno za one koje je zarazila tama zloga. Istrijebiti ću one narode koji Mi pljuju u Lice i koji su postali neobuzdani. Oni koji progone druge trpjeti će bol koju nanose drugima.
 
 
Vaš Otac
Bog Svevišnji
 
 
 
 
 
Četvrtak, 7. veljače 2013., 23:30h
 
 
Moja najdraža kćeri, što smeta, ako Moja djeca toliko vole dobre stvari koje Ja pružam na Zemlji?
Što smeta da Moja djeca toliko vole i dive se predivnom svijetu kojega Sam Ja stvorio?
Što smeta da se Moja djeca međusobno vole i pronalaze radost u drugima?
Ovo su sve darovi od Mene, vašega ljubljenog Oca. Nikada se ne smijete bojati ovih prekrasnih darova, niti bi se trebali osjećati krivima kada vam donose zadovoljstvo.
Međutim, najvažniji Dar koji vam Ja donosim jest Moja Ljubav prema svakome od vas. To je jedinstvena Ljubav, a ljubav koju imate u svojim srcima, za druge, samo malo nalikuje na Moju Svemoguću Ljubav.
Samo, kada stavite vašu ljubav prema ovim posebnim Darovima, ispred vaše ljubavi prema Bogu, nećete uspjeti postići osjećaj mira. Zbog toga, dok ćete nalaziti radost u ovim Darovima koje vam Ja dajem, u njima se može ispravno uživati samo kada su u kombinaciji s čistom ljubavi iz srca prema vašem Stvoritelju.
Moj dokaz Moje sveobuhvatne Ljubavi bio je kada sam vam poslao Svoga Jedinorođenoga Sina da vas oslobodi od grijeha. On je bio Moj najveći Dar, a kroz Njega ćete naći Život Vječni u Mome Novom Raju.
Put za vas je iskrčen i biti će oblikovan oprezno, sve do Vrata Raja, preko ove završne Misije s Neba.
Dođite, slijedite Moga Sina Putom Istine i dozvolite Mu da vas okupi u svilčevu čahuru zaštite, kroz Svoje Veliko Milosrđe.
Širim Svoje Svete Ruke i grlim vas u Savezu Moga Sina, dok On priprema posljednje etape dovođenja sve Moje djece kući k Meni.
Vaš dom će biti isprepleten s Mojim. Strpljenje, ustrajnost, patnja, suze i ljubav za Moga Sina, biti će svi povezani, dok hodate ovim teškim putem prema Meni. Samo oni dovoljno jaki dosegnuti će završne korake.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Bog Svevišnji
 
 
 
 
 
Utorak, 12. ožujka 2013., 14:38h
 
 
Moja najdraža kćeri, Nebo plače od tuge na ovaj užasan dan, naviješten tako davno prije.
Cijelo čovječanstvo sada će se suočiti s najvećom prijevarom od svih, a koju je počinila Zvijer.
Suze Moga Sina, čija je Smrt na Križu dala slobodu Mojoj djeci, sada padaju, na cijeli svijet u ovo vrijeme, u agoniji.
Moj Gnjev je obuzdan u ovo vrijeme, ali Moja Srdžba je velika. Vrlo brzo će prijevara postati jasna svima onima koje je Moj Sin imenovao da vode Njegovo stado na Zemlji.
Sada bjesni bitka između Moje Hijerarhije i vlasti Zvijeri. Biti će bolna, ali uskoro će kazna koja slijedi iza zlog progona, kojega su skovali neprijatelj i njegovi sljedbenici, iskorijeniti trulež.
Pozivam svu Moju djecu da se obrate Mome Sinu i da se potpuno ufaju u Njega u ovo vrijeme. 
Budite hrabri, Moji maleni, jer ova bol će biti kratkog vijeka. Onima koji slijede Zvijer i lažnog proroka će biti dana spoznaja, Snagom Moje Ruke, kako bi ih se dovelo natrag u Srce Moga Sina. Ako odbiju ovaj Dar, onda su izgubljeni i trpjeti će istu muku koja čeka uljeza koji će biti zauvijek odbačen u ponor.
Krunidbu lažnog proroka će slaviti masonske skupine u svim kutcima, koje planiraju posljednje korake progona sve Moje djece.
Oni koji će slaviti s njim i koji ne znaju bolje vremenom će osjećati čak i više boli nego oni koji već znaju Istinu.
Čekajte sada, sa hrabrošću i nadom, jer sve se ovo mora dogoditi prije nego se objavi Slavna Vladavina Moga Sina.
Morate založiti vjernost Mome ljubljenom Sinu u svako doba i odbiti prihvatiti laži. Ako i kada, od vas budu tražili da sudjelujete u novoj misi, znajte da će to biti najveća kletva koju je sotona ikada nanio Mojoj djeci.
Znajte da će vas Nebo voditi i da ćete, prihvaćajući bol dostojanstveno, pomoći Mom Sinu da ispuni konačni Zavjet.
 
 
Vaš Ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 1. travnja 2013., 17:22h
 
 
Moja najdraža kćeri, Žrtve koje sam učinio Ja, vaš ljubljeni Otac, u korist čovječanstva, okončavaju se.
Svaki pokušaj je bio učinjen, zbog Moje Čiste Ljubavi za Moju djecu, da ih spasim od zla grijeha. U ovim vremenima, posljednja bitka da spasim svu Moju djecu svih vjeroispovijesti i rasa sada je u posljednjim fazama.
Tko će se među vama zauzeti za Istinu, kada vam se daje već tako dugo? Tko će među vama prihvatiti Moju Svetu Riječ kako vam je prikazana danas u Mojoj Knjizi Istine? Oni od vas koji viču na Moga proroka će biti utišani kako bi Moja djeca mogla čuti slatki Glas Moga ljubljenoga Sina dok privlači duše u sigurno utočište da ih pripremi za Novi Raj na Zemlji.
Ja pozivam svu Moju djecu, jake, slabe, ranjive, neuke i one pune oholosti, koji misle da znaju Istinu proročanstava koje sam obećao kroz stoljeća, da odgovore na ovaj poziv iz Moga Nebeskog Kraljevstva.
Ja, vaš ljubljeni Otac, konačno sam odredio dan za Upozorenje. Samo Ja znam taj datum. Samo Ja znam datum Velikog Dana kada će se Moj Sin vratiti kako bi prisvojio Kraljevstvo koje sam Mu Ja obećao.
Dan Upozorenja, koji vam je dan kao veliki Dar, podijeliti će čovječanstvo na dva dijela. Prvi dio će prihvatiti veliko Milosrđe Moga Sina. Drugi dio će se sakriti i pobjeći. Oni će vjerovati da će imati moć oduprijeti se Božjem Posredovanju da ih spasi. Ono što oni ne znaju jest da ću ih Ja pratiti do samoga Posljednjega Dana, da ih spasim od konačnog užasa iz kojega nema povratka. 
Djeco Moja, ne bojte se Mene. Zbog Moje Ljubavi za vas Ja sam dopustio konačni progon kada će se zli objaviti na način kao nikada do sada.
Sve Kršćanske Crkve će biti oborene u duhu. Neke će biti uništene. Katolička Crkva, iznad svih drugih, najviše će trpjeti, jer će sada biti zaražena u svojoj srži.
Ova bolest će biti opaka, ali Crkva koju je Moj Sin utemeljio na Zemlji, preživjeti će ovo zlo, iako će veći dio Nje biti izvan Rima, jer je Petrova Stolica oskvrnuta. 
Ustanite svi vi koji ste prisegnuli na vjernost Mome Sinu. Ostanite zajedno i molite da ova zaraza ne izjede one duše koje su dale svoje živote za Moga Sina. Oh, kako će oni biti iskušani novim zakonima, za koje će oni vjerovati da su naloženi s Neba, preko Rimske Stolice. Kako će se njihova srca nadimati od tuge kada izbije nered. Kako će oni plakati kada posvećeni sluge, u stotinama i tisućama, budu izopćeni. Tek će tada oni ispružiti svoje ruke i pozvati Moga Sina da ih vodi.
Moje Božanstvo će prekriti svijet i okupiti svu Moju djecu u Kraljevstvo Moga Sina. Vi morate iščekivati ovaj poziv i prihvatiti, zahvalnih srdaca, ove Darove koji su vam dani kao oružja koja trebate da se borite protiv zloće koja će prekriti Zemlju tamom.
Krotka i ponizna srca koja ljube Mene, njihovoga Oca i oni koji prihvaćaju Božanstvo Moga Jedinorođenoga Sina, Isusa Krista, biti će okupljeni prvi. Oni, čija se imena nalaze u Knjizi Živih, biti će pozvani i vladati će kao vođe, zajedno sa Svecima, posred dvanaest plemena Izraelovih.
Oni od vas s mlakim dušama će tada biti prosvijetljeni i vaš teret će biti teži. Kroz vaše molitve će drugi – oni koji se skrivaju od Mene - biti dovedeni pod krov Moje Zaštite.
Zvijer, koja se skriva preda Mnom, neće osvojiti duše te Moje djece tako lako. Svaki Čin Milosrđa, svako čudo i svako posredovanje ću Ja odobriti za dobro Moje djece.
Oni koji se suprotstave Meni i Mojoj djeci, trpjeti će užasnu kaznu. Premda Ja ljubim svu Moju djecu, Ja neću oklijevati da zaustavim one među njima koji bi, ako bih im Ja to dozvolio, oduzeli Moje Kraljevstvo koje ću Ja ispuniti s cijelom Svojom Obitelji. 
Budite na oprezu zbog Moga Gnjeva. Jer iako je suzdržan i Moje Strpljenje je veliko, Ja ću baciti na Zemlju veliku nesreću, čak i ako bi to značilo uništenje njenog većeg dijela. Poput bolesti, koja izjeda ljudsko tijelo, isto tako će i zla čovjekova djela protiv njegovoga brata, uništiti zdrave stanice. Ako se ova bolest ne zaustavi i ako ne odstranim i ne odbacim bolesno tkivo, Ja ne mogu ponovno učiniti tijelo čitavim.
Samo potpuno, zdravo Tijelo Crkve Moga Sina na Zemlji može doći na vrata Moga Novoga Kraljevstva na Zemlji. Onima koji su se odmaknuli od iskušenja odbacivanja Moga Sina, biti će lakše postati dostojnima da se sjedine kao Jedno Tijelo, u jedinstvu sa Mojim Sinom. Njima će biti dan Vječni Život i boli više neće biti.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice