Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Nedjelja, 24. studenoga 2013., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kada Ja dođem čovječanstvu donijeti olakšanje od boli koju su podnijeli, zbog svoje odvojenosti od Boga, svi oni moraju biti zahvalni za ovo Veliko Milosrđe. Zbog ovoga, milijarde ljudi će uživati Život Vječne Slave u Prisutnosti Božjoj. 
Ovim velikim Činom Milosrđa, Ja donosim sjajne vijesti o veličanstvenom Obećanju, kada će Moj Drugi Dolazak – koji će uslijediti ubrzo nakon Upozorenja – dovršiti Božji Plan za Njegovu djecu. Svim dušama će biti dan Dar Moga Milosrđa, ali Ga svi neće prihvatiti. Onima koji Ga ne prihvaćaju biti će dano tek malo vremena u kojemu će odlučiti koji način života žele. Oni mogu odabrati onaj gdje će živjeti potpun i savršen život u tijelu i duši u Mom Novom Raju ili onaj bez Boga. Oni koji shvaćaju što je to što Ja nudim nikada ne smiju odbiti takav Dar. Ipak, oni koji će Me odbiti biti će zadovoljni valjanjem u tami, vjerujući da to nije važno. Ono što oni ne znaju jest da će osjećati strašnu bol kada se konačno odvoje od Mene. Oni će se naći u ponoru crnom kao ugljen, gdje neće vidjeti ništa. Oni neće imati ništa. Sve što će osjećati biti će bijesna vatra koja će trgati kroz njih poput mača, što će morati podnositi vječno. 
Odvojenost od Boga dogodila se kada je Lucifer iskušao Adama i Evu kroz grijeh oholosti. Grijeh oholosti je glavni uzrok svega grijeha i onaj koji veže čovjeka uz sotonu. Kada Ja dođem vratiti natrag Moje Prijestolje, ove odvojenosti više neće biti. Oni koji su za Mene, sa Mnom i u Meni združiti će se kao jedno. Ali na dan kada Ja konačno dođem i kada ću suditi svijetu, oni koji su se sami odvojili od Mene i koji će Me nastaviti odbacivati, iskusiti će konačni kraj kada Ja više neću biti Prisutan. Kada im Ja neću moći pružiti utjehu. Da ih povučem natrag. Zatim će oni iskusiti vječnu bol i patnju sa Zvijeri i svim njegovim demonima u vatrama pakla.
Ja vas ne želim uplašiti, potresti ili vam uzrokovati patnju, ali kako bi vi shvatili posljedice, Ja vam moram reći Istinu. Toliki mnogi od vas ne vjeruju u pakao. Vi ne vjerujete u njega, jer ste tako dugo bili zavođeni. Raj, pakao i Čistilište postoje. Na Posljednji Dan, postojati će samo dva entiteta – Novi Raj kada Nebo i Zemlja postanu jedno i ponor, koji je pakao.
Istinu je teško prihvatiti, ali bez poznavanja Istine vi ne možete odabrati svoju sudbinu.
 
 
Vaš Isus

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice