Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Utorak, 18. ožujka 2014., 16:20h
 
 
Moja predraga kćeri, neka se nijedan čovjek ne posrami progona s kojim će se suočiti jer brani Mene kao Kršćanin. Vi se nikada ne smijete bojati progona u Moje Sveto Ime, jer kada otkrijete da vam zamjeraju jer govorite Istinu, tada znajte da ste Moj pravi sluga.
Jedino oni koji su u Meni i sa Mnom trpe ismijavanje ili mržnju u Moje Ime. Oni od vas koji ste uistinu Moji i kada predajete svoju volju kako bi postala Moja, najviše ćete trpjeti. Vi uvijek morate shvatiti da kada je mržnja protiv bilo kojeg Moga sljedbenika najveća, možete biti sigurni da je tu Moja Prisutnost najjača. Daleko je bolje podnositi bol u Moje Ime nego da vas grješnici veličaju jer činite zlo u Mojim Očima. 
 
Moji najdraži sljedbenici, dopustite da vas uvjerim da vas Moja Ruka vodi svakoga dana u ovoj Mojoj posljednjoj Misiji na Zemlji. Moja Riječ će uzbuditi vaše duše i duše svih onih milijardi koje će vas slijediti – jer uskoro će svijet čuti Moj Glas. Neka nijedna prepreka ne stoji na vašem putu kada govorite o Meni; kada podsjećate ljude na Moja Učenja i kada podsjećate Moje posvećene sluge na njihovu obvezu da ostanu odani Mojoj Riječi, sadržanoj u Svetim Evanđeljima.
Kada budu tražili od vas da Me odbacite, bilo kroz Svetu Euharistiju ili kroz izmijenjenu verziju Svete Biblije, vi morate to odbiti učiniti, otvoreno i bez srama. Vi morate braniti Riječ odbijajući prihvatiti laži u Moje Ime. Kako bi se zaštitili od progonitelja, koji će nanijeti zločine protiv Moje Crkve i svih onih koji ostanu odani Riječi Božjoj, molim vas da molite ovu Križarsku molitvu.
 
Križarska molitva (141) Zaštita od progona
 
Dragi Isuse, brani me u mojoj bitci da ostanem odan Tvojoj Riječi pod svaku cijenu.
Čuvaj me od Tvojih neprijatelja.
Zaštiti me od onih koji me progone zbog Tebe.
 
Sudjeluj u mojoj boli. Olakšaj moju patnju.
Uzdigni me u Svjetlu Tvoga Lica, do Dana kada ponovno dođeš da svijetu doneseš Vječno Spasenje. 
 
Oprosti onima koji me progone.
Upotrijebi moju patnju kao naknadu za njihove grijehe, kako bi mogli naći mir u svojim srcima i dočekati Te s kajanjem u svojim dušama na Posljednji Dan.
Amen.
 
Idite i tješite se u nadi da ću Ja odvesti sve Moje neprijatelje i one koji progone bilo koga od vas u Moje Ime u Utočište Moga Velikog Milosrđa.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice