Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Srijeda, 24. studenoga 2010  2:30h

 

Piši ovo, Moja ljubljena kćeri. Vjera ima način da napusti Moje najodanije sljedbenike kada to najmanje očekuju. Ovo je važno jer ispituje njihovu vjeru, tako da se vrate u Moje Srce osnaženi iskustvom. Ne boj se, ovo je kušnja koju dopuštam kako bi Moja djeca izdržala i postala jača.

Nije lako povratiti vašu vjeru u Mene, djeco Moja, jer postoji toliko mnogo prepreka koje zaustavljaju vaše posvećenje. S vremena na vrijeme ćete osjetiti potpunu prazninu u vašoj duši. To vas može ostaviti u uznemirenom stanju, jer se osjećate usamljeno bez oslonca.

Moji vjerni sljedbenici moraju ovo razumjeti. Usprkos usamljenosti koju možete iskusiti, Ja nikada nisam predaleko. Sve ove stepenice imaju jedan cilj, ojačati vašu vjeru na takav način kako bih osigurao da svaki put činite korak prema Meni. To se naziva stubama prema duhovnom savršenstvu, Nebesima. To je dugačko stubište, i može proći poprilično vremena dok dosegnete do viših stuba. Svaka stuba može predstavljati novo otkrivenje o poukama koje morate iskusiti prije nego postignete milosti koje su vam potrebne da podignete vaše duše u duhovno savršenstvo potrebno da uđete u Raj Mog Oca.

Na svakoj je stubi postavljena nova svijest onoga što je shvaćeno. Teško je ponekad. Ponekad se čini i nepoštenim. Ali za svaku stubu kojom se penjete postajete mudriji u razumijevanju Istine Mojih Učenja.

Neki se stubama penju brzo, dok drugima treba vremena. Neki od Mojih odanih sljedbenika mogu izgubiti hrabrost i spustiti se jednu, dvije ili tri stube niže. To je prirodno. Drugi koji se prebrzo kreću dobivaju sigurnost koja ih uvjerava da razumiju sve duhovne stvari. Ali to je prevarantov način da vas uvjeri da prihvatite ovu lažnu sigurnost. Svi vama darovani darovi dolaze od Mene. Dani su vam, Moji vjerni sljedbenici, iz Moje bezgranične Ljubavi. Nikada ne smijete pretpostaviti da je sve to vaše djelo, jer je vaša vjera jaka. Da, vaša vjera može biti jaka zbog nježnosti vašeg srca. Ali i to je Moj Dar. Da biste dosegli najvišu stubu, morate biti ponizni u vašoj ljubavi prema Meni. Uvijek pokazujte vrline.

Pokažite samopouzdanje u vašoj vjeri pod svaku cijenu jer Mi to čini ugodu. Ali nikada nemojte upadati u zamku vjerovanja da znate sve tajne Božanskih Područja. Kao ljudska bića rođena s istočnim grijehom, samo vrijeme će vam otkriti ove tajne, djeco Moja.

Uvijek težite da prihvatite sve, čak i kušnje koje vam šaljem, kao Moj Dar. Svi Moji darovi su vam darovani da očvrsne vašu ljubav u Mene.

Tako sam ponosan na Moju djecu koja vjeruju u Mene i pokazuju Mi čast i poštovanje. Da bih vas podigao u punu slavu Raja Mog Oca, morate težiti slavi savršenog jedinstva sa Mnom.

Da biste to učinili, Moja djeco, trebate malo vremena i strpljenja prije nego ostvarite potpuno predavanje duše Meni. Kada se to dogodi, postajete dio Mog Mističnog Tijela zauvijek.

Predajte se, Moja djeco, Mojoj potpunoj čistoj Ljubavi i nikada se nećete morati osvrnuti ili osjetiti strah, jer ćete biti sigurni u Mojim Rukama.

Budite jaki, Moji vjerni sljedbenici, čak i pred preprekama, jer nikada neću napustiti Moje voljene odane sljedbenike. Nikada.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice