Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Srijeda, 1. lipnja 2011., 11:00h

 
 
Moja predraga kćeri, ponovno si bila na ispitu u Moje Najsvetije Ime, kako bi zastranila od Istine. Ovo će biti redovita pojava, jer neće proći ni dan, a da te prevarant ne pokuša zaustaviti i odvući od ove zadaće stavljajući sumnje u tvoj um. 
Ne smiješ gledati na poruke drugih vidjelaca ili slušati bilo koga drugog tko kaže da dolazi u Moje Ime, ako ti daju poruku koja je suprotna od Riječi koju primaš od Mene.
Moja kćeri, Moja proročanstva su ti jasno priopćena. Sotona će te nastavljati slamati i nanositi ti bol kada to najmanje očekuješ. Budi na oprezu cijelo vrijeme. Dani Mog ljubljenog Namjesnika sada su odbrojani. Napustit će Vatikan prije nego se Upozorenje dogodi. Vjeruj u Mene. Slušaj Me. Sada dobro napreduješ. Ali nikada ne skidaj pogled s Mene. 
Ipak, nemoj se bojati živjeti život normalno, s molitvom i odanosti prema Meni kao potpunim i važnim dijelom. Osigurat ću da od sada nisi sama u ovoj zadaći i da samo oni koje Ja usmjerim imaju bilo kakav utjecaj na tvoju moć rasuđivanja.
Vjerujte Mi kada kažem da sotona neće uspjeti ometati Moje Riječi niti će uprljati ove poruke koje primaš od Mene. To se neće dogoditi ovog puta, jer ova misija je najvažniji i nudi ti se svaka zaštita, Moja kćeri. Ako se ikada osjetiš zabrinutom zbog bilo koje poruke, jednostavno Me zamoli za odgovor i bit će ti dan. Nemoj pitati druge za njihova promišljanja, jer nisu sposobni objašnjavati Moju Božju Riječ.
Nemoj se nikada zapetljati s porukama drugih vidjelaca. To je vrlo važno, jer će štetiti tvojoj zadaći. 
Do sada si se uvjerila da sam Ja, tvoj Spasitelj i Kralj čovječanstva, na Vlasti. Nijedan čovjek neće okaljati Moju Riječ. Nikada. Budi zahvalna što ti je pružen dar prorokovanja i slušaj Me cijelo vrijeme. Nikada Me nemoj uvrijediti sumnjom. Ta vremena su daleko iza tebe. Traži Me poniznošću u svom srcu i duši. Budi tiha kada se Moja Riječ izruguje, napada, niječe, proturječi i dovodi u pitanje, jer nije na tebi da odgovoriš za Mene. Naučit ćeš još puno toga od Mene, Moja kćeri, ako sjedneš i poslušaš Mene. Ulijevam u tvoj um dar pronicljivosti. Prihvati ovaj dar. Ne sumnjaj. Raduj se sa Mnom.
Ovo je vrlo važan zadatak, potpuno drukčiji od svega što sam poslao čovječanstvu još od ranih proroka. Ljudski govoreći, potrebna je snaga sa tvoje strane. Ono što je sada važno jest da jednostavno razgovaraš sa Mnom kroz molitvu, klanjanje i Svete Sakramente. Sve drugo mora biti ostavljeno izvan ovoga. Tvoja obitelj je važna cijelo vrijeme. Sve izvan ovih dvaju čimbenika spada u mnogo nižu skupinu. Pokušaj se opustiti i osjetiti Moju Ljubav. Nemoj gubiti dragocjeno vrijeme brinući. Samo Mi se pridruži u potpunom zajedništvu i bit ćeš sigurna od povreda. Volim te, Moja kćeri, i vjerujem ti.
 
 
Tvoj odani Spasitelj i Učitelj 
Isus Krist
 
 
 
 
 

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice