Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Petak, 25. siječnja 2013., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, želim podučiti Svoje Križarske Molitvene Zajednice da budu oprezne kada se osnivaju u svojim narodima. Moraju imati uza se Blagoslovljenu Vodu, imati Moje Raspelo i moliti ovu posebnu Križarsku molitvu za blagoslov i zaštitu svoje Križarske Molitvene Zajednice.
 
Križarska molitva (96) Blagoslovi i zaštiti našu Križarsku Molitvenu Zajednicu
 
O moj predragi Isuse, molim Te, blagoslovi i zaštiti nas, Svoju Križarsku Molitvenu Zajednicu, kako bi postali nepovrjedivi od zlih napada đavla i bilo kojih zlih duhova, koji bi nas mogli mučiti u ovoj Svetoj Misiji za spas duša. Daj da ostanemo vjerni i jaki, dok ustrajemo u obrani Tvoga Svetoga Imena pred svijetom i nikada ne odustanemo u svojoj borbi za širenjem Istine Tvoje Svete Riječi. Amen.
 
Molim vas, molite ovu molitvu prije i poslije svakog molitvenog susreta.
Također vas moram podučiti, Moji ljubljeni učenici, osigurajte da molitva bude temelj svakog molitvenog susreta. Ja ne želim da negativno razmišljate, ili da stvarate strah između sebe, jer Ja donosim samo Ljubav i Milosrđe.
Moje Poruke su pune nade i Ja ću ublažiti većinu naviještene patnje snagom Svojih Križarskih Molitvenih Zajednica. Svrha ove Misije jest spasiti duše. Nikada nije bila riječ o nečem drugom. Moje Poruke su dane da vas prosvijetle, da vas upozore na opasnosti koje utječu na vašu Vjeru i da vas pripreme za Moj Novi Raj.
Idite sada, u Miru. Prekriti ću svaku Križarsku Molitvenu Zajednicu sa izobiljem Svojih Milosti, uključujući Dar Pronicljivosti.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice