Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

ISTINOljubivi znanstvenici, znanstveno otkrivaju pogubne posljedice cijepljenja mRNA cijepivima što dugoročna što brzo djelujuća! Dr. Andreas Noack je ubijen nakon što je svijetu ukazao na prisutnost grafen hidroksida u cijepivu, koji poput nano žileta reže stijenke žila i izaziva iznenadne smrti, pogotovo zdravih ljudi, sportaša koji pred očima javnosti padaju kao pokošeni na terenima!

ŠTO SE DOGAĐA?!

Knjiga Istine, 26. studenoga 2010.

...”Pazite na zvjerstva koja će pokušati nanijeti CIJEPLJENJEM. Ne vjerujte iznenadnim sveopćim poticanjima na CIJEPLJENJE koja se mogu činiti milosrdna u svojoj namjeri. Budite na oprezu...”

 

Knjiga Istine, 22. kolovoza 2011.

...”Uvode se loši zakoni i predstavljaju se čovječanstvu kao da su u njegovu najbolju korist. Ovo uključuje nove režime, medicinu, stranu pomoć, CIJEPLJENJE i propovijedanje novih religija i drugih učenja. Nije nikada bilo toliko zbrke među Mojoj djecom...”

Knjiga Istine, 1. lipnja 2012.

 

...”Nadzirat će vaš novac, vaš pristup hrani i način na koji živite...666 će biti ugrađen, njegov broj skriven, u čipu koji ćete biti prisiljeni prihvatiti kao što biste prihvatili svako CIJEPLJENJE. Jednom ugrađen zatrovati će ne samo vaš duh i dušu, već i vaše tijelo. Jer će uzrokovati pomor stvoren da izbriše većinu svjetskog stanovništva... Vi ne smijete prihvatiti taj žig...Pečat Živoga Boga, Moja križarska molitva (33) je vaš spas...

Knjiga Istine, 17. lipnja 2012.

 

...”Njihovi zli planovi sadržavaju i jedno novo CIJEPLJENJE širom svijeta, koje će svugdje u svijetu prouzrokovati bolesti, i koje će u jednoj mjeri kao nikad do sad prouzrokovati patnju. Izbjegnite svako takvo iznenadno najavljeno CIJEPLJENJE širom svijeta; jer ono će vas ubiti...

Knjiga Istine, 13. listopada 2012.

 

...”Onda će biti uvedeno sveopće CIJEPLJENJE koje će vas ubiti, ako ga prihvatite...”

Knjiga Istine, 9. studenoga 2012.

 

...”Uvest će oblik genocida, pomoću obaveznih CIJEPLJENJA, protiv vaše djece, sa ili bez vašeg dopuštenja. Ovo cijepljenje bit će otrov, i bit će predstavljeno kao plan svjetske zdravstvene skrbi...”

Knjiga Istine, 10. studenoga 2012.

 

...”Uvođenje sveopćeg CIJEPLJENJA, ciljajući na novorođenčad i malu djecu, bit će jedan od najopakijih oblika ubijanja naroda ikada doživljenih od smrti Židova pod Hitlerom...”

 

MAJKA BOŽJA po Proroku Kraja Vremena (Otk 10,1-10) poručuje svima koji su se zbog neke vrste prisile, cijepili, ili sada spoznali štetnost cjepiva, pokajte se i zavapite svojim riječima, tražite Gospinu pomoć!

 

Majka Spasenja će se zauzeti za svakoga kod Isusa, ISUS ĆE VAS OZDRAVITI I OČISTITI OD OTROVA CIJEPIVA! SAMO VJERUJTE!

 

Velika je ovo VIJEST! Pronosimo ju našim obiteljima, prijateljima, poznanicima! Pomozimo u zaustavljanju GENOCIDA pred našim očima!

 

Križarska molitva 33 - Pečat Živoga Boga

O moj Bože, moj ljubljeni Oče, prihvaćam s ljubavlju i zahvalnošću Tvoj Božji Pečat zaštite.

Tvoje Božanstvo obuhvaća moje tijelo i dušu za vječnost.

Duboko se klanjam u poniznom zahvaljivanju i iskazujem svoju duboku ljubav i odanost Tebi, mom Ljubljenom Ocu.

Molim Te da zaštitiš mene i moje bližnje ovim posebnim Pečatom i prikazujem svoj život u službu Tebi u vijeke vjekova. Ljubim Te, dragi Oče.

Tješim Te u ovim vremenima, dragi Oče.

Prikazujem Ti Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo Tvoga Preljubljenoga Sina kao zadovoljštinu za grijehe svijeta i za Spasenje sve Tvoje djece.

Amen.

 

 

Isprintaj letak i dijeli besplatno! 

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice