Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Ponedjeljak, 1. srpnja 2013., 16:43h
 
 
Moje dijete, kada ti patiš za Moga Sina, u redu je zavapiti u boli, jer uostalom ti si samo čovjek. Kada sam Ja svjedočila bičevanju Moga Sina i zatim Njegovom zastrašujućem Razapinjanju, Ja sam bila izvan sebe od žalosti. I dok sam gledala kako Njegovo jadno Tijelo podnosi ono što nijedna životinja ne bi mogla podnijeti u klaonici, Ja sam se onesvijestila toliko puta od zaprepaštenosti da sam jedva mogla stajati.
Kako je On patio, nitko nikada neće znati, jer čemu sam Ja svjedočila nikada ne bi moglo biti zapisano, tako su ogavne bile okrutnosti koje su nanijete Njegovom Božanskom Tijelu. Zbog toga je tako malo opisa dano o ponižavajućim uvrjedama koje su Mu nanijeli, jer to bi bilo tako zaprepašćujuće da bi oskvrnulo Njegovo Sveto Ime da se to zapisalo.
Ti, Moje dijete, trpiš, ali tako mali dio Njegove boli. Ti moraš znati da dok si u fizičkoj boli, Moj Sin jedino dopušta da se Njegova Patnja pokaže u onima koje On odabire. Kada On to čini, to Mu pomaže da se suprotstavi, porazi i uništi moć zla darom vaše slobodne volje Mome dragom Sinu. Čineći tako, vi posvećujete svoju dušu, kao i svoje tijelo i to je vrlo poseban dar za Njega – dar, koji Mu omogućuje da spasi druge.
Stoga te molim da shvatiš da kada Moj Sin povećava tvoju patnju i kada On uistinu pati u tebi, da je to Milost koju ti ne smiješ odbaciti. Prigrli Je. Ti ćeš uskoro shvatiti koliko je to moćno. Kada Moj Sin pokazuje Svoje Rane na tijelu odabrane duše, to donosi sa sobom strašan progon. Tada zli napada u ozbiljnom i nasilnom bijesu. Ti ćeš u početku biti zastrašena, ali sada kada shvaćaš, ti ćeš to prihvatiti i jednostavno se zaštititi molitvom Moje Presvete Krunice, najmanje tri puta dnevno.
Moje dijete, molim te osiguraj da ne dopustiš strahu da te odvuče od ove Zadaće, jer to je ono što zli želi. Ti moraš ustati, izdržati i šutjeti kada se mržnja uzdiže protiv tebe.
Ove kušnje se trebaju očekivati u Misiji ovakve veličine. Budi u miru i znaj da su svi Anđeli i Sveci s tobom i vode te.
 
 
Tvoja ljubljena Majka
Majka Božja
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 3. srpnja 2013., 12:57h
 
 
Moje drago dijete, kada si bačena u divljinu i osamljena zbog ove Misije, važno je znati razlog zbog čega. Jer kada to znaš, biti će ti lakše prihvatiti takvu okrutnost.
Kada sam Ja trebala roditi, nijedna vrata nisu bila otvorena da bi se dopustilo Mome Sinu da dostojanstveno dođe na svijet. Kao što se zalupilo svakim vratima u Lice Boga, Koji je poslao Svoga Jedinoga Sina da otkupi čovjeka od grijeha, biti će jednako tako sada, dok Bog priprema put za Drugi Dolazak Svoga Sina.
Dok Bog priprema svijet za ovaj veliki dan, vrata će ponovno biti zatvorena, u inat, protiv Riječi Božje. Ti, kao glasnik, nastaviti ćeš se suočavati sa žestokim protivštinama. Mnogi ne samo da će držati svoja vrata zatvorena – to će biti samo jedna uvreda – oni će izvikivati užasne prostote i nanositi ti bol, Moje dijete, jer oni ne žele čuti Riječ Božju.
Zloduh prevladava u ovom presudnom vremenu u povijesti čovječanstva i slomiti će čak i najsvetije među Božjom djecom. Samo najhrabriji će se suprotstaviti zloduhu, koji će zaraziti milijune kako bi odbacili Milosrđe Moga Sina.
Neće se samo Poruke mrziti, već je to strah, da će preko Milosrđa Moga Sina više duša biti spašeno od stiska zloga. Zli djeluje i plete svoj put u srca mnogih duša, a osobito onih koji su bliski Mome Sinu. To su odani sljedbenici, unutar Crkve Moga Sina, koji su prva meta zloga, koji će se najviše okrenuti protiv Njegove Riječi u ovo vrijeme.
Istinska Riječ Moga Sina, Isusa Krista, razblažena je kroz stoljeća i sadržaje Svete Biblije sada niječu mnogi koji govore da znaju Moga Sina. Zapamti, bitku za duše vode Anđeli i Sveci u Kraljevstvu Moga Oca, protiv prevaranta. Ti, Moje dijete, uhvaćena si u sredinu i kao takva postaješ laka meta.
Zbog ogromnosti ove Misije i zato što si prorok – a ne vidjelac – raditi ćeš u odvojenosti i ljudi će te mrziti. Nemoj dopustiti da te ovaj progon rastuži ili da osjetiš da nećeš biti dovoljno jaka, jer to ne može biti. Ti si poslana i zaštićena si i ustati ćeš i nastaviti proglašavati Riječ Božju do posljednjega dana. Ovo je naviješteno i kada duše svijeta budu spašene i kada Novo Kraljevstvo – Novi Raj – započne, ništa od ove patnje neće imati bilo kakvog značaja.
Raduj se i nemaj straha. Ja, tvoja ljubljena Majka ću te voditi i zaštititi, čak i u tvom najcrnjem času, kako bi Svjetlo Božje ispunilo tvoj duh, tijelo i dušu, svaki dan.
Ja te ljubim, Moje dijete i ti moraš znati da si blagoslovljena Darom Ustrajnosti. Sve je sada u Rukama Božjim. Ti se moraš ufati u Njega u svako doba.
 
 
Tvoja ljubljena Majka
Majka Božja
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 3. srpnja 2013., 13:30h
 
 
Moja predraga kćeri, kako Mi je nedostajalo tvoje vrijeme i kako se radujem da se duhovna tama, koja te je prekrivala danima, sada podigla. Ti moraš nastaviti moliti Presvetu Krunicu zato da bi se zaštitila i sve će biti dobro.
Zemlja će se tresti, kao što je naviješteno i Njena jedna trećina će biti spaljena kao izravna posljedica grijeha čovjeka. Molitva može smanjiti većinu ovih plamenova, koji će se izliti na dijelove svijeta gdje bezbožni zakoni razjaruju Moga Oca.
Grijeh protiv Zakona Božjih će se podnositi dok god oni koji znaju Istinu i prihvaćaju Riječ Božju odaju počast Njemu. Ali sada su oni koje ste postavili na moćne položaje okrenuli svoja leđa Bogu. Zbog toga će oni biti kažnjeni ekološkim previranjem. Pročišćenje je jedino sredstvo da se probudi čovječanstvo, tako će tražiti pokajanje za svoje duše. Druga sredstva, premda stvaraju obraćenje, nisu bila dostatna. Čovjek će trpjeti veliki niz kazni, dok nastavlja prihvaćati poganstvo i međusobno se ubijati.
Božje Posredovanje je nužno. Bez Njega vi bi bili napušteni.
Uskoro će doći do snažnih potresa u Rusiji i Kini i oni će se dogoditi jedan za drugim.
Ekstremni vremenski uvjeti i iznenadne promjene temperature, od hladne do vrlo vruće, moći će se vidjeti. Godišnja doba se neće više moći vidjeti na način kako su bila u prošlosti.
Poplave i morske oluje biti će viđene u dijelovima svijeta, koji ih do sada nikada nisu iskusili. U zemljama koje su prihvatile zle zakone protiv Boga, potresi će prodrmati njihovim teritorijima i oni koji Me znaju znati će zašto se događaju.
Kada se kazne dogode, doći će do druge užasne kazne koja će biti nanijeta lažnim crkvama koje namjerno sprječavaju Istinu. Jer one će najviše trpjeti zbog duša koje su ukrale od Mene.
Dok Ja otkrivam sve više o proročanstvima, koja su sadržana u Pečatima, čovjek će konačno prepoznati Istinu. I premda je Bog Ljubav i premda je Bog Pravedan, Njegove kazne će se slijevati na čovječanstvo da ga oslobodi njegove taštine, ega i sebeljublja, kako bi čovjek postao dostojan da uđe u Njegov Novi Raj. Samo onima čistih i poniznih srdaca biti će dan ovaj Dar.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 3. srpnja 2013., 23:15h
 
 
Moja predraga kćeri, ratovi i nemir, kao što je naviješteno, šire se poput munja diljem Zemlje. Vrlo rijetki dijelovi svijeta će biti van utjecaja ratova i glasina o neslaganju.
Dok gorčina razdvaja narode, nepovjerenje i strah će nastaviti uzrokovati građanski nemir, nekršćanski zakoni će se nastaviti povećavati, kako bi ubojstvo i pobačaj, kao i djela protiv Svetih Sakramenata bili prihvaćeni u vašim zemljama. Mnogi će biti vođeni u grijeh zbog takvih zakona i vrlo brzo će bol tame duše biti prisutna i rijetki će to moći zanemariti.
Zašto, pitati će oni, postoji tako čudno ozračje gdje je međusobno povjerenje nestalo? Zašto je teško ponašati se u našim životima kako je Krist naložio, zbog straha da budemo označeni kao budale? Odgovor leži u činjenici da su vaše zemlje, jedna po jedna, ne samo Mene opet osudile, već proglašavaju grijeh zakonitim. Kada se to dogodi, sotona i njegova vojska divljaju.
Oni su postali vrlo moćni i preko svih liberalnih zakona, koji opravdavaju grijeh, oni doista postaju prihvaćeni i posljedica je da onda neće biti mira u srcima ljudi. To će biti kao da su djeca, ukradena od svojih roditelja i zatočena, hranjena sitnicama da im se nadoknadi činjenica da su u zatočeništvu. Za sva zadovoljstva koja su im pružena neće dobiti utjehu. Umjesto toga, ta djeca će se osjećati nemirno, prazno i čeznuti će za pravom ljubavlju, koja se jedino može ostvariti prisutnošću roditelja.
Božja Prisutnost i dalje je tu u vašim narodima, ali kako se Ja, Sin Čovječji, brzo odbacujem, kroz uvođenje zlih zakona u vašim zemljama i uskoro kroz vaše crkve, vi ćete biti poput zalutale siročadi bez mjesta gdje bi položili svoje glave.
Bez Boga nema mira. Bez Mene, Isusa Krista, Prisutnog kroz Moja Učenja, vi postajete polako izgladnjeli. Ne dopustite da takvi zakoni spriječe vašu odanost Meni, jer u ovo vrijeme, više od bilo kojeg drugog vremena, Ja ću vam doći i dati vam utjehu za kojom žudite.
Ja vas ljubim. Ja plačem zbog vaše opustošenosti i obećavam da će ovaj progon biti kratkog vijeka.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 

Četvrtak, 4. srpnja 2013., 18:40h

 
Moja najdraža kćeri, došlo je Moje Vrijeme da silovito posredujem u svijetu, u vrijeme velikoga grijeha protiv Mene.
Moje Strpljenje je iskušano i Moj Gnjev je izazvan dok Ja svjedočim najvećim uvredama koje se čine protiv Mene.
Kao Stvoritelj svih živih stvari, Ja Sam Začetnik života. Ja ga Stvaram kako Ja želim i Ja ga okončavam u skladu sa Mojom Svetom Voljom. Kada se čovjek pokušava uplitati u Moju Volju, Ja ću uzvratiti, jer neću podnositi takvu zloću.
Vama koji ubijete ijedno od Moje djece, vaš život će biti okončan. Ja ću uzeti vaš život, ne samo u tijelu, već i u duhu. Nikakav Vječni Život neće niti vam može biti udijeljen. Život koji oduzimate biti će vaša propast. Oko za oko biti će vaša kazna.
Pazite, oni od vas koji nastavljate uništavati život u svakom obliku. Ja znam što vi činite. Ja znam da planom o pobačaju diljem svijeta upravlja jedna skupina među vama. Ja znam da su one zemlje, koje požuruju razvratno ozakonjenje da opravdaju pobačaj, samo lutke. Njih drže žice dok plešu na melodiju Jedinstvene Svjetske Skupine, koja sluša samo jednog gospodara. Njihova vjernost je prema Zvijeri, čiji najveći plan, uništenje stotina milijuna života, uspijeva preko grijeha pobačaja. Nerođeni su laka meta u njihovim očima. Oni koriste pobačaj kako bi se uplitali u Moje Zakone i veliki Dar kojeg sam ostavio u baštinu čovjeku – Dar Života.
Čovjekova oholost, pridružena uz bok Zvijeri i oni među vama koje on zavarava, gadi Mi se. Moja Ljubav je Moćna, ali vaša zla namjera da uništite ono što je Moje, biti će dovedena do tako nenadanog zastoja, da ćete vrištati za svoj život. Osim ako Me ne pozovete kroz Dar Pomirenja, biti će vam iskazano malo Milosrđa. Jer svatko od vas tko opravdava, potiče ili bilo kako sudjeluje u oduzimanju života nerođenog, trpjeti će istu kaznu. Uništite te nevine živote i vaši vlastiti životi će biti oduzeti. Ja sam promatrao u strašnoj boli, kako ste Me vrijeđali tako dugo. Vaše vrijeme je završeno, jer vi ćete sada biti strogo kažnjeni za ovo teško djelo protiv Moga Božanstva.
Zapamtite, malo je vremena za vas da se odreknete vašega prihvaćanje pobačaja. Moj Gnjev će se uskoro izliti na sve četiri strane Zemlje. Zbog grijeha pobačaja čovjek će trpjeti najgoru kaznu. Nijedna zemlja neće biti isključena iz ovih kazni. Jedino oni koji ne dopuštaju pobačaj biti će pošteđeni užasne boli koju ću Ja nanijeti svijetu.
Protiv Mene kao Začetnika Života nijedan čovjek nema pravo ići. Nitko. Onaj koji se usuđuje prkositi Meni, oponašajući Mene u oduzimanju života, biti će lišen svega života.
 
 
Vaš Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
Petak, 5. srpnja 2013., 14:10h
 
 
Moja predraga kćeri, postoji jedna religija koja Mi uzrokuje najveću patnju, a to je lažna religija koja idolizira Zvijer. Jedinstveni Svjetski Poredak je najveća lakrdija protiv Pravoga Trojedinoga Boga i oni koji pripadaju sotoninoj kući trebaju tako mnogo molitve. Oni su zavedeni u vjerovanju da postoji još jedan bog koji ih voli. Njima je rečeno da je Blaženo Trojstvo neistina i da je Moj ljubljeni Otac zao. Oni ne prihvaćaju da ih je On stvorio i njihove glave su ispunjene s toliko mnogo laži da oni nikada neće otvoriti svoje misli za Istinu. Zbog njihove predanosti okultnome, oni su umiješani u sotonističke sile koje su proždrle njihove duše, koje su ispunjene mržnjom, ne samo prema Bogu, već prema svoj Božjoj djeci.
Oni vole samo sebe i njihova pomama za zadovoljstvom ispunjava ih nezasitnom čežnjom za još više. Nikakva količina svjetovnih zadovoljstava neće ih zadovoljiti, zbog čega oni potom traže druge bestidnosti. Oni uživaju u oduzimanju života i nemaju nikakvog pokajanja u svojim dušama, zbog okrutnih ubojstava za koja su krivi. Njihov utjecaj se širi diljem Zemlje u svakom narodu i sljedbenici đavla druže se s bogatima, poslovnim čelnicima, vladama, kraljevskom obitelji, organizacijama, uključujući sredstva za priopćavanje i provoditelje zakona, sudstvo i Crkvu.
Molim vas da ne podcjenjujete njihove moći. Premda su malobrojni i ne prodiru u svaki dio vaših zajednica, oni će i dalje činiti užasnu štetu. Ne samo da su oni prodali svoje duše đavlu, već će i odvući druge nevine duše u ponor sa Zvijeri i njegovim demonima.
Ja dajem svima onima koji Me ljube Milosti da poraze ovu kobnu i moćnu skupinu, koja Me proklinje svake sekunde dana, kada molite ovu kratku Križarsku molitvu.
 
Križarska molitva (112) za Milost Spasenja
 
Predragi Isuse, ja Te pozivam da s Tvojom posebnom Milošću Spasenja prekriješ duše onih koje je zarazio sotona. Oslobodi njihove jadne duše od zlog zatočeništva iz kojega oni ne mogu pobjeći.
Amen.
 
Te jadne duše će biti prve koje će prisvojiti Zvijer kao svoga i oni će pasti ravno na svoja lica kako bi obožavali Antikrista. Vi morate moliti snažno, svi vi, kako bi moć koju sotona ima nad njima, mogla biti slomljena i da bi njihova srca bila otvorena za Moje Veliko Milosrđe.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 7. srpnja 2013., 17:35h
 
 
Moja predraga zaručnice, zar je bitno ako viču na tebe ili te proklinju u Moje Ime? Zar je bitno ako su svi oni koji proglašavaju Moju Presvetu Riječ i koji ostaju postojani u jedinstvu sa Mnom, sputani i izudarani? Zar ne znaš da je Moja Snaga Svemoguća i da Ja ne mogu biti slomljen, čak i ako slome Moje Kosti.
Kada se doktor bori da spasi život čovjeka pod svaku cijenu, on će učiniti sve što je moguće da uspije. Ako ga ometaju drugi, koji ga pokušavaju spriječiti – ako je on predan doktor, on će zanemariti sve prigovore i pokušaje da se umiješaju u njegove postupke, ako zna u svom srcu da on može i da će spasiti taj život. I zato on nastavlja dok svi ne vide plodove njegovog rada. On ustraje dok taj život ne bude spašen i zatim, kada je sve učinjeno, njega će s ljubavlju dočekati isti ljudi koji su se, iz bilo kojeg svog razloga pokušali umiješati u njegova nastojanja da održi život. I tako će sve trzavice biti zaboravljene.
Isto vrijedi za ovu Svetu Misiju koju je obećao Moj Otac da bi spasio živote Svoje djece u ovim posljednjim vremenima prije Moga Drugog Dolaska. Očekujte ometanja u ovoj Misiji, jer da nije privukla toliko protivljenja, onda bi vi sigurno znali da Moje Poruke vama sada ne bi mogle dolaziti od vašega ljubljenog Isusa.
Kada je Istina objavljena, Ona nije lako prihvaćena, iako je Ona Riječ Božja. Ipak, kada su prikazane laži, uređene kao Istina, one su spremnije prihvaćene i u većini slučajeva, dočekane su srdačnih ruku i rukama dobrodošlice. Budite upozoreni na laži, koje će prikazivati Moji neprijatelji, koji proglašavaju sami sebe Mojim glasnogovornicima. Oni će vas pogrješno voditi na mnoge načine od straha da ćete ih vi uhvatiti u njihovoj prijevari. Oni će provoditi svoje vrijeme družeći se s onima koji su poznati svijetu kao dobri i Sveti, čiste sluge – od kojih su mnogi sada na Nebu sa Mnom. Takvim povezivanjem oni će biti viđeni kao vjerni učenici tih Svetaca. Zatim će oni ponavljati Istinu Mojih Učenja i to će vas zbuniti. Vi ćete reći: „Ali kako to može biti? Ovaj čovjek govori istinu.”
Lukavost Zvijeri je izvan vašeg poimanja, Moji ljubljeni sljedbenici. On je oprezan da se nikada ne otkrije i zbog toga se skriva iza Istine. Kada je on prisutan u jadnim, zavedenim dušama, on će koristiti Istinu da se sakrije iza, do pravoga trenutka. Zatim će vani zasuti bestidnosti protiv Riječi Božje, ali mnogima ovo neće biti jasno vidljivo. Promatrajte iza riječi koje će biti pomno sastavljene i otkriti ćete laž. To je vrsta sile s kojom će se Božja djeca morati boriti.
Duh zloga je poput tamnog oblaka i kada se potpuno spusti nad čovječanstvo, biti će teško razlikovati između dobra i zla. Ali Ja vam obećavam da će se ovaj oblak podići i kada Svjetlo Božje zasja, vi ćete vidjeti zloću u svoj njenoj ružnoći kako je viđena u Očima Božjim.
Borba će se nastaviti među ljudima koji iskazuju vjernost Jedinom Pravom Bogu, jer zli izvršava razaranje među njima. Dok se ova skupina dijeli na dvoje, tu su i drugi za koje morate moliti. To su one duše, koje su tako udaljene od Boga da Ga ne priznaju u bilo kojoj fazi. Oni su Moje izgubljene duše kojima Ja posvećujem ovu Svetu Misiju. Kada Ja spasim one koji su potpuno izgubljeni, Moje Posredovanje će također spasiti druge koji su jednostavno zbunjeni.
Dođite, okupite se, svi vi, pred Mene, jer Moje Vrijeme dolazi vrlo brzo. Neka nijedan od vas ne odlaže moliti za duše onih koji najviše trebaju vašu pomoć.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 8. srpnja 2013., 17:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kadgod osjećaš da je malo nade za grješnike, molim te da se sjetiš da je Moje Veliko Milosrđe neprekidno. Ne postoji nijedna duša u svijetu koju Ja ne želim prigrliti i donijeti joj Dar Spasenja. Ja ljubim sve vas. Ja opraštam svima koji usrdno mole za Dar Otkupljenja, ali to ne znači da Ja neću kazniti one koji počine teški grijeh.
Deset Zapovijedi, koje je svijetu dao Moj Otac po proroku Mojsiju, čovjek prepravlja. One su rastavljene, iskrivljene i dano im je novo značenje, zato da bi čovjek mogao opravdati grijeh.
Vi idolizirate lažne bogove i to opravdavate. Vi živite užasnu laž kada vrijeđate Moga Oca na ovaj način, a ipak kada Istina bude pokazana poganima, oni će se pokajati, a Ja ću čekati da ih prigrlim.
Vi se međusobno ubijate i govorite da jednostavno pokazujete milosrđe kada to činite. Vi ozakonjujete ubojstvo, smaknuće, eutanaziju i pobačaj i govorite da su to dobre stvari. To je zlo u svom najgorem obliku, kada izazivate Začetnika sveg života – Stvoritelja Neba i Zemlje – uplićući se u Božanske Zakone Boga. Ipak, kad pokažete pravo kajanje, Ja ću također čekati da vas prigrlim u Moje Ruke.
Vi otimate ono što ne pripada vama i kradete od sirotinje, zato da bi zadovoljili svoju pohlepu za još više. Vi činite užasne tjelesne grijehe, koji su ispod čovjekovog dostojanstva i ponašate se kao divlje životinje puštene u borilište. Vaša bijeda izaziva odvratnost u Očima Božjim, ali ipak, ako Me zazovete i molite Me za Milosrđe, Ja ću biti tamo strpljivo čekajući. Kada oskvrnete Boga odbijajući prihvatiti da On Postoji i zatim pokušate odvući Njegovu djecu sa sobom u ponor sa Zvijeri, Ja ću i dalje čekati kada se okrenete i zatražite od Mene da vam se objavim.
Oni od vas, koji prihvaćaju Istinu, ne odvajaju više vrijeme da Me štuju na Dan Gospodnji, jer stavljate vaše vlastite potrebe ispred Mene. Tako Mi nanosite bol, jer vi već znate da ste djeca Božja. Vi ste napustili Kuću svoga Oca i jedino ćete se vratiti kada ne budete imali krova nad glavom. A Ja ću čekati da vas opet dočekam s dobrodošlicom.
Vaša ljubav za Boga je oslabila, kao i vaša ljubav i poštovanje prema vašim roditeljima. Vaša srca su toliko otvrdnula da im ne pokazujete ljubav ili brigu za njih na način na koji biste trebali.
Vi proklinjete Boga i psujete, koristeći Moje Ime na najneuljudniji način, svakodnevno, ali nećete pričati sa Mnom na način na koji Ja želim. Kada klevećete druge, vi klevećete Mene. Kada uništite ugled druge osobe, vi uništavate Moju Ljubav. A ipak, Ja ću vam oprostiti kada pokažete kajanje.
Vi pokazujete nepoštovanje za instituciju braka i malo mislite o zloupotrebi ovog Presvetog Sakramenta. Vi nadalje vrijeđate Boga kada nastavljate tražiti Njegove blagoslove za brakove, kada ih On neće, niti može, priznati. Ipak, vi Ga nastavljate vrijeđati.
Toliko ste opsjednuti potragom za svjetovnim dobrima i toliko ste zaraženi nezdravim težnjama, da uništavate one ljude koji vam se nađu na putu. Unatoč tome, Ja ću vam pokazati Milosrđe, ako Mi se vratite natrag.
Nijedan grijeh, s izuzetkom bogohule protiv Duha Svetoga, nije tako loš da ne može biti oprošten. Ja se obraćam svima vama da ispitate svoju savjest i postanete pomireni sa Mnom, još jednom.
Ja Sam Strpljiv. Ja Sam Ljubav. Ja Sam vaše Spasenje. Ja Čekam. Molim vas dođite Mi uskoro, jer Ja vas ljubim neizmjernom strašću. Ja neću mirovati dok ne spasim sve vas.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 Srijeda, 10. srpnja 2013., 15:26h
 
 
Moje dijete, tvoje molitve su uslišane i Moj Sin će posredovati zbog tvoje posebne nakane. Ti moraš moliti za sve one u svijetu koji su zavedeni da povjeruju da je zlo dobro. Ova mreža prijevare prekrila je čovječanstvo u tako velikom opsegu da mnogi više ne mogu razlikovati između Zakona Božjih i poročnosti zloga kada se on očituje među vama.
Tako lako ljudi prihvaćaju nove zakone, za koje tvrde da su dobri – za dobro svih – kada, u stvari, oni prikrivaju smrtni grijeh u Očima Božjim.
Bitka nastavlja bjesnjeti između onih koji podupiru Zakone Božje i onih koji ih oskvrnjuju. Oni koji javno podupiru Zakone Božje su prikazani zlima i proglašeni okrutnima i pokvarenima. Prijevara i laži, koje ispunjavaju one koji govore da ljube čovječanstvo, jasno se vide kada oni javno opravdavaju smrtni grijeh. Kako je zli lukav. Tako malo njih shvaća njegov utjecaj u njihovim životima ili kako on iskrivljava njihovo rasuđivanje.
Budite utješeni draga djeco znanjem da Ja, Majka Spasenja, mogu poraziti zloga u vašoj sredini. Vi Me morate zazvati svaki put kada se osjećate nadjačani silom koju on vrši u vašim narodima. Ja ću uništiti njegov utjecaj, kada stavite svoju molbu pred Mene.
 
Molim vas da molite ovu Križarsku molitvu (113) Da porazimo zlo u našoj zemlji
 
O Majko Spasenja, dođi u našu sredinu i prekrij našu zemlju Svojom Zaštitom.
Smrskaj glavu Zvijeri i iskorijeni njegov zli utjecaj među nama.
Pomogni Svojoj jadnoj izgubljenoj djeci da ustanu i govore Istinu, kada smo okruženi lažima.
Molimo Te, o Majko Božja, zaštiti našu zemlju i održi nas jakima, kako bi mogli ostati vjerni Tvome Sinu u vremenu našega progona.
Amen.
 
Vi nikada ne smijete prihvatiti dokaze, koji dopuštaju zlim zakonima da se dovedu do ostvarenja, koji propisuju kako vi živite vaše živote, a koji nisu u skladu s Riječi Božjom. Kada se ti zakoni uvuku u vaše zemlje, oni uništavaju duše.
Ufajte se u Mene, Majku Spasenja, da pomognem spasiti duše onih koje volite i među kojima radite. Zazovite Me i Ja obećavam da ću prekriti vaš narod Mojim Presvetim Plaštem.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 10. srpnja 2013., 15:41h
 
 
Moja najdraža kćeri, ratovi će planuti po cijelom Bliskom Istoku i uskoro će Moj ljubljeni Izrael trpjeti užasnu grozotu. Životi će biti izgubljeni diljem ovoga dijela svijeta u vrlo velikom opsegu, dok zloduh proždire živote i u mnogim slučajevima duše Moje djece.
Međusobna mržnja Moje djece izliti će se u druge zemlje, dok se Bitka Harmagedona pojačava i raste, dok ne obuzme svijet posvuda. Mržnja, uzrokovana zarazom sotone i njegovih demona, postati će znak tako vidljiv da rijetke duše, bez obzira na vjerovanje koje imaju prema Meni, Stvoritelju svega što jest, neće osjetiti zloduha, koji se širi poput smrtonosnog virusa.
Ratovi, mnogi od njih, uključujući bitke unutar vlada svih država, eruptirati će svi u isto vrijeme. Dok su se Moje Ruke već spustile u blagim kaznama, znajte da ću Ja smrskati one koji nanose bol Mojoj djeci. Tada će se bitka za duše povećati i širiti će se na mnoge načine.
Laži kojima ste hranjeni o vašoj ekonomiji stvorene su da vas prevare i da vas liše onoga što posjedujete. Molite, molite, molite da Ja zaustavim one koji nadziru vaše valute, od toga da vam oduzmu sve što posjedujete. Znajte da dok Moja Desna Ruka obara kazne protiv zlih, Moja Lijeva Ruka će se podići i dovesti vas pod Moju Zaštitu i Ja ću se pobrinuti za vas.
Promjene naviještene u Mojoj Svetoj Knjizi sada se pokazuju svijetu. Bitke će bjesnjeti, životi će biti izgubljeni, zemlje će trpjeti ekološka previranja, usjevi će propadati, a mnoge od vas će progoniti vaše vlade. Najgora bitka će biti duhovna, gdje će biti učinjen svaki napor da se vas okrene protiv Mene.
 
 
Vaš Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 11. srpnja 2013., 13:57h
 
 
Moja predraga kćeri, dopusti Mi da te Ja privučem bliže Mome Presvetom Srcu, jer kada Mi dozvoliš da to učinim, Ja ću usaditi u tvoju dušu posebne Milosti. Tada će Moje Djelo donijeti više ploda, koji će dozrjeti i izbiti u izobilju širom Zemlje.
Plod, koji dolazi od Mene, stvara obraćenje i mekša srca najokorjelijih kada ga kušaju. Kada ga jedu, to će ih ujediniti sa Mnom, na način koji će im donijeti veliki mir. Mir koji Ja obećavam sada svima koji Me slušate, dok Ja govorim s vama, biti će vaš štit protiv mržnje. 
Oni od vas, uključujući one duše koje nikada nisu čule za ove Poruke i koji Me uistinu ljube, biti će ispunjeni ovim mirom i kao posljedica toga postati ćete zaštićeni od glasova onih koji viču na vas jer ste Moji.
Kada ste jedno sa Mnom, Ja obećavam da ću vas uzdići, čuvati vas i zaštititi za svaku uvredu i bol koju morate izdržati, jer proglašavate Moju Svetu Riječ. Vi ćete uživati slavni život u Mom Novom Raju, gdje će svi pjevati u jedinstvu, za ljubav i slavu Božju.
Vi se nemate čega bojati od Mene, ali Ja tražim od vas da provedete vrijeme u molitvi za duše onih koji su zbunjeni i u nekim slučajevima izgubljeni. Oni koji su odvojeni od Mene moraju Mi se vratiti i vašim moljenjem Mojih Križarskih molitvi Ja mogu njih spasiti.
Idite, Moji ljubljeni sljedbenici i znajte da ste u Mome Srcu i Ja Sam u vašem.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 14. srpnja 2013., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, kada ti Ja dajem Dar da Očima Božjim vidiš Božju djecu, gdjegod da kreneš, to je s razlogom.
Svaki put kada vidiš malo dijete i osjetiš kako Moja Ljubav teče tvojim venama, to je Moja Ljubav za njih. Kada vidiš tinejdžera kako hoda i smije se sa svojim prijateljima i osjetiš val majčinske ljubavi za njega, onda znaj da je to Ljubav Božja koju osjećaš. Kada vidiš starije ljude i još uvijek osjećaš ovu ljubav, to je ponovno Moja Ljubav koju osjećaš.
Kada promatraš one duše koje uzrokuju strašan jad drugima, svojim zlom i osjećaš sažaljenje prema njima, znaj također da je to Moja Ljubav koja teče kroz tebe. Znaj da Me oni koji Mi prkose na svaki način i dalje ispunjaju Ljubavlju za njih, jer kako bih se Ja mogao odreći njih? Oni su Moji. Ja ih ljubim. Ja plačem za njima. Ja čeznem za njima. Ja sam nesretan od brige za njih. Kako Mi uzrokuju tako užasnu bol, ali Ja ću se boriti sa zlim za te nevoljne duše, do samog posljednjeg daha kojeg oni udahnu na ovoj Zemlji.
Ono čemu je Moj Otac dao život je Njegovo. Ono što je Njegovo je Moje. Ja sam Umro za njih, iako su Me prokleli. I dalje to čine. Ja čeznem za njima. Bez njih, Ja se ne mogu osjećati potpunim. Zbog toga bih Ja rado prošao kroz Moje Razapinjanje uvijek iznova, ako bi njih mogao privući u Moj Zagrljaj.
Kako Ja mogu počinuti, Moja kćeri, bez slatkoće njihovog obraćenja? Ali, oni moraju doći k Meni svojom vlastitom slobodnom voljom. Ja ih mogu prekriti Mojom Ljubavlju i Milostima. Ja mogu natopiti njihove duše sa svakom Milosti, ali da bi mogli prihvatiti takve Milosti, oni će se morati podložiti Mojoj Presvetoj Volji i predati Mi se. Ja ne mogu koristiti Moje Božanstvo da nametnem Moju Volju njima, ali ono što mogu učiniti Darežljivošću Moga Oca jest uzeti Moje odabrane duše i tražiti od njih da preuzmu Moju Bol kao naknadu za te duše. Ovo čudesno posredovanje biti će jedan od načina na koji Ja mogu spasiti većinu čovječanstva.
Moli se, Moja ljubljena kćeri, Meni, svome Isusu, za snagu da Mi daš više trpljenja. Ako prihvatiš ovu posebnu molbu, Ja svečano obećavam da ću spasiti desetke milijuna duša više. Nemoj biti uplašena. Ti ćeš biti jaka i to ćeš učiniti s radošću u svom srcu ovoga puta.
Idi, Moja kćeri, prihvati Moju Molbu. Ne boj se Nje, jer donijeti ćeš Mi najveću radost, ako Mi predaš ova nova iskušenja. Biti ću to Ja, Koji ću izdržati bol, ne ti. Tvoja bol će biti kratka, ali prihvaćajući je, Ja mogu ostvariti Moju želju da spasim Moju jadnu djecu koja su odvojena od Mene.
Hvala ti što odgovaraš na Moj Poziv. Otvori svoje srce za Moju molbu i Ja ću ti pomoći na svakom koraku puta. Za tebe, ovo će biti samo još jedna kušnja i uskoro lako zaboravljena. Za Mene, ona znači da će duše, koje bi inače otišle u pakao, biti Moje u Mome Kraljevstvu.
 
 
Tvoj Isus
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 15. srpnja 2013., 17:52h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja moram doprijeti do Mojih svećenika, koji sada počinju shvaćati da Ja govorim svijetu preko ovih Poruka, u ovo vrijeme.
Vi morate biti oprezni. Vi se morate pridržavati pravila Moje Crkve na Zemlji, dok ostanu onakva kakva su bila i dok se ne izmijene. Nemojte se osjećati obeshrabreno, jer vi ste obogaćeni Darom Duha Svetoga. Kada se od vas bude tražilo da zaniječete Mene, to će biti učinjeno na profinjen, ali smrtonosan način. Od vas će se tražiti da prigrlite naučavanje svih religija izvan Kršćanstva. Vama će biti rečeno da je to za dobro svih i da je taj novi, sveobuhvatni pristup, sredstvo za kraj – gdje čovječanstvo konačno može biti ujedinjeno mirovnim sredstvima.
Sve druge religije, vjeroispovijesti, vjere i naučavanja, koja štuju Moga Oca, ali koja ne priznaju Mene, Isusa Krista, biti će uzete pod okrilje protupape. Vi ćete snagom Zvijeri – kao što je to njegov način – biti nagovarani da prigrlite svoju subraću i sestre. Sve vjere, koje štuju Boga, biti će vam rečeno, ujedinjene su kao jedno u Očima Božjim. Kada budete prigovorili, biti ćete prekoreni. Kada budete objašnjavali da je jedini put prema Bogu, Mome ljubljenom Ocu, preko Isusa Krista, ovo će vam biti rečeno:
“Vi ne shvaćate da Bog ljubi svu Svoju djecu, stoga, ne pokazujući ljubav i samilost za Njegovu Crkvu prihvaćanjem njih – uključujući njihove vjere – vi ste licemjer.”
Sada, znajte ovo. Kada prihvatite da sve religije moraju biti prihvaćene kao jedna – da se morate maknuti na stranu kako bi pokazali poštovanje za one vjeroispovijesti, koje ne priznaju Sina Čovječjega, onda ćete biti krivi za užasan grijeh. 
Onima koji bi mogli biti odvedeni u ovu prijevaru, znajte da će se drugi znakovi pojaviti koji ukazuju na jednu stvar – Moje Božanstvo više neće biti proglašavano.
U vašim crkvama će se pojaviti novi križevi gdje će glava Zvijeri biti ugrađena u njih; vaši žrtvenici će biti izmijenjeni i rugati će se Meni. Svakoga puta kada vidite nove i neobične znakove u Mojoj Crkvi, pažljivo gledajte jer se Zvijer uznosi i on se razmeće svojom zloćom, pokazujući obilježja koja ga štuju.
Oni među vama, koji nisu upozoreni na ovu prijevaru, naći ćete se uvučeni u postupke koji Me ne poštuju. Oni će prikriti pravu namjeru, koja će biti odavanje počasti sotoni i njegovim zlodusima.
Znakovi su počeli. Radnje o kojima Ja govorim tek trebaju doći, ali nije daleko dan kada će se od vas tražiti da zaniječete Moje Božanstvo. Vi morate držati svoje oči otvorene zbog onih koji govore da dolaze u Moje Ime, ali koji umjesto toga štuju Zvijer, jer oni su već raširili svoja krila. Oni vladaju u vašoj sredini, ali tako mnogo vas još ne može vidjeti grozotu. Ali, ako Me ljubite, Ja ću vam podariti Milosti da vidite Istinu, jer Ja vas nikada neću napustiti. Vrijeme je blizu i morate se pripremiti, jer tama će se uskoro spustiti. Oni od vas koji su blagoslovljeni Svjetlom Božjim patiti će od ruku Mojih neprijatelja.
Zapamtite ove Riječi, molite ih i Ja ću vam otkriti Istinu kroz Dar Duha Svetoga.
 
Križarska molitva (114) Za svećenike da prime Dar Istine
 
Moj Gospodine, otvori moje oči.
Dopusti mi da vidim neprijatelja i zatvori moje srce za prijevaru.
Ja sve predajem Tebi, dragi Isuse.
Ja se ufam u Tvoje Milosrđe.
Amen.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 17. srpnja 2013., 11:40h
 
 
Moja predraga kćeri, kako Me molitve svih Mojih ljubljenih sljedbenika podižu u ovo vrijeme. Ja Sam u njihovim srcima i dušama i njihove duše su obdarene. Ja moram tražiti od njih da trpe ismijavanje s kojim će se suočiti jer slijede Moj Put i zbog Moga Križa, kojega nose, ali s vremenom oni će shvatiti zašto to mora tako biti.
Ne možete Me uistinu slijediti bez podnošenja Boli Križa. Kada Me ljubite, Svjetlo je prisutno u vašoj duši. To čisto Svjetlo je poput magneta, dok privlači najgore u drugim ljudima. Dobronamjerne duše su često napadnute od zloduha, da ozlijede svakoga tko slijedi Istinu Mojih Učenja.
Kada vi proglašavate Istinu Božju, vas će mrziti oni koji ne ljube Boga. Kada Me slijedite, čak i u tišini, vi trpite istu bol. Tu bol su uzrokovali oni – obično oni kojima ste naklonjeni i koje poštujete – koji vas napadaju, jer Me ljubite i vjerni ste Mojim Učenjima.
Došlo je vrijeme da vi izađete i glasno govorite o Mojim Porukama. Svećenicima, međutim, će ovo biti teško, jer oni moraju ostati poslušni svojim nadređenima. Mnogi u Mojoj Crkvi će biti uplašeni da svjedoče o Mojim Porukama, ali to ne znači da oni ne mogu braniti Istinu Moje Svete Riječi. Riječ, koja je dana Mojim Apostolima i dalje živi, premda je mnogi pokušavaju uništiti. Vi ćete primijetiti kako Me se malo štuje u javnosti – gotovo nikada.
Moja Učenja više ne igraju važnu ulogu u vašem društvu. Vi morate zahtijevati, bez obzira kojoj Kršćanskoj Crkvi pripadate, da Moji sluge ne zaborave spomenuti Moje Ime, kada govore o dobru, jer dobro ne može doći iz kamena. Dobro može doći jedino od Boga.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 18. srpnja 2013., 19:14h
 
 
Moje dijete, Ja želim da se zna da se, od sada, Ja oslovljavam posljednjim naslovom na Zemlji, koji Mi je dao Moj Sin. U ovoj Posljednjoj Misiji Meni će se u svako doba obraćati kao Majci Spasenja.
Moja Slika se treba stvoriti i Medalja prikazati gdje ću, na jednoj strani, Ja biti u položaju sa suncem iza Moje Glave, gdje će dvanaest zvijezda biti utkano u Krunu od trnja položenu na Moju Glavu. Na drugoj strani Medalje, Ja želim oslikati Presveto Srce Moga Sina sa Dva Mača Spasenja, koja se križaju sa svake strane. 
Mačevi Spasenja će imati dvostruku svrhu. Prvi Mač će ubiti Zvijer i Meni je dano ovlaštenje da to učinim na Posljednji Dan. Drugi Mač će probosti srca najokorjelijih grješnika i biti će Mač po kojem će njihove duše biti spašene.
Ova Medalja će biti dostupna naveliko i onda, kada je primaju oni koji je traže, mora je blagosloviti svećenik i zatim se darežljivo daje drugima. Medalja Spasenja pruža Dar Obraćenja i Spasenja.
 
Svi oni koji primaju Medalju Spasenja moraju moliti ovu Križarsku molitvu (115) Za Dar Obraćenja
 
O Majko Spasenja, prekrij moju dušu Svojim Suzama Spasenja.
Oslobodi me sumnji.
Uzdigni moje srce, da bih Ja osjetio Prisutnost Tvoga Sina. Donesi mi mir i utjehu.
Moli da doista budem obraćen. Pomogni mi da prihvatim Istinu i otvori moje srce da primim Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista.
Amen.
 
Moje dijete, molim te da se ova Medalja ocrta i izradi. Ja ću te voditi na svakom koraku puta i zatim ti moraš osigurati da je dostupna širom svijeta.
Idi u miru služiti Mome Sinu.
 
 
Tvoja Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
Petak, 19. srpnja 2013., 15:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada brineš i osjećaš se nevoljenom, zbog ove Misije, ti moraš znati da će te Duh Sveti uvijek držati snažnom. Ti nikada nećeš moći proglašavati neistine, jer to ne dopušta Moj ljubljeni Otac. Ti si prorok Kraja Vremena i premda Ja znam da te to plaši, znaj ovo.
Ja, Ljubavlju Moga Oca, darujem veliko Milosrđe svijetu. Posljednji prorok je sada poslan, zato vas molim da ne odbijate ovaj Dar, jer želja Moga Oca je čvrsto držati svu Njegovu djecu i zaštititi ih od zla u svijetu. To je Dar da vam se donese posljednje Spasenje od užasne kazne.
Ne odbijajte ovaj Dar proroštva, posljednje zauzimanje s Neba da vas se spasi od zla.
Vi koji ne poštujete Moga Oca i koji štujete poganske bogove, vaše zemlje će biti izbrisane s lica Zemlje, ako se ne okrenete Jedinom Pravom Bogu. Vi, koji štujete lažne bogove, koji vam obećavaju blistave budućnosti i koji se sviđaju vašoj taštini, biti ćete otjerani od Mene i biti ćete uvučeni u beskrajnu prazninu – ponor iz kojeg se nikada nećete vratiti.
Poslušajte sada, svi vi. Ja s Neba pozivam čovječanstvo. Moj prorok će jednostavno činiti kako joj Ja kažem. Ona sluša Mene, Sina Božjeg, Sina Čovječjeg, kao što je naviješteno. Ona nema glasa. Njene riječi su Moje Riječi. Njena poslušnost je odlučujuća u odnosu na Božju Zapovijed. Njena poslušnost znači da njoj nije dozvoljeno da otvori svoja usta kako bi branila Riječ Božju.
Svi naviješteni događaji, brzo će se dogoditi. Zanemarite ovo upozorenje s Neba i patiti ćete više nego što je nužno. Ponižavajte ove Riječi s Neba i biti ćete prikazani u svoj svojoj sramoti pred cijelim svijetom zbog toga što Mene progonite.
Moja Riječ je Istinita. Moja Riječ je stvarna. Moja Riječ je dana da vas zaštiti i spasi od Zvijeri koji uništava vaše živote svojom zarazom. Molim vas, budite jaki i otiđite od zlih laži koje vam on govori. Ako vam je teško na srcu, dođite k Meni i Ja ću ga učiniti lakšim. Ako vam je srce tužno, Ja ću vas obuhvatiti i donijeti vam mir kako vas smrt nikada više ne bi uplašila.
Ako ste ispunjeni ljutnjom koja se pretvara u mržnju spram ovih Poruka, znajte tada da vas je napao kralj laži. Vi ćete znati u svom srcu, ako vam ove Poruke uzrokuju bol i patnju, da one dolaze od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Petak, 19. srpnja 2013., 20:54h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim objasniti o Vojsci Ostatka. Vojska Ostatka raste posvuda u svijetu u ovo vrijeme. Mnogi, koji ne znaju za ove Poruke, već se okupljaju, jer je jezgra Moje Crkve na Zemlji u opasnosti da bude izjedena.
Mnogi znaju Istinu i mogu vidjeti pokušaje koji se čine da se ublaži Moja Presveta Riječ. Svi oni obdareni Svjetlom Duha Svetoga prepoznati će zloduha kako proždire Moju Crkvu. Zloduh dolazi urešen oličenjem poniznosti. Njegov plan je primamiti duše u mrežu prijevare povlačeći ih za njihova srca.
Zapamtite, sotonin plan je ukrasti duše. Zatim, znate koje duše kreće prve zavesti. On će uvijek pokušati uništiti one koji Me ljube. On će zanemariti one koje je već zarazio, jer već ih je uništio.
Nikada ne vjerujte da se zlo pokazuje na najočitiji način. Ovaj zloduh će primamiti duše, prikazujući ponizno, nježno i brižno lice, jer kako bi inače dobre duše bile uvjerene u laži.
Ja Sam Spasitelj čovječanstva i Ja sada posredujem da vam donesem Istinu. Ništa Me neće zaustaviti, ali svako zlodjelo će biti nanijeto ovoj Misiji da se svijet spasi od pustošenja.
Dok vi, Moji ljubljeni sljedbenici, hodate naprijed, vući će vas natrag oni koji vjeruju da bogohulite protiv Riječi Božje. Zatim, kad se povučete u tišini i ne upadnete u demonske zamke, koje će oni postaviti kako bi vas potaknuli da branite Riječ Božju, oni će vas ismijavati.
Milosti koje su dane Mojoj Vojsci Ostatka biti će istančane, ali snažne i uz pomoć Majke Spasenja, oni će ubiti Zvijer i njegove sljedbenike.
Bitka za duše neće biti ugodna, jer ne griješite, prave boje neprijatelja Božjih, koji govore da dolaze u Njegovo Ime, vremenom će biti otkrivene onakve kakve jesu. Nažalost mnogi koji će biti zaslijepljeni za Istinu, do tada će već sudjelovati u sotonističkim obredima za koje će biti neupućeni, jer će tako pažljivo oni biti prikriveni.
Moj Glas će odjekivati i odjekivati među vama, jer Ja nikada neću stati u Mome Planu da vam donesem Vječni Život. Nikakva količina ljudskog rasuđivanja, koje dovodi do osude Moje Svete Riječi preko ovih Poruka, ne može ublažiti Moć Božju.
Vaša mržnja prema Meni će se pojačati i ljutnja koja će obuzeti vaše duše dolazi od sotone, ali vi ćete vjerovati da dolazi od Boga. Kako možete biti tako slijepi? Kakva se trulež zagnojila u vama, koja vas čini da pokušate nauditi drugima? Molite da ne odvratite vašega bližnjeg protiv Mene. Molite da tražite Istinu, prije nego što zli zaposjedne vaše duše. On je vrlo moćan i oni čije su duše oslabljene grijehom oholosti postati će dobrovoljni nositelji u kojima će prebivati sotona i njegovi pali anđeli.
Probudite se, svi vi. Vrijeme je došlo da se Knjiga Istine otvori. Vi ne smijete samo otvoriti stranice, vi morate otvoriti vaša srca.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
Subota, 20. srpnja 2013., 12:45h
 
 
Moje dijete, dok se povećava previranje u Kršćanskoj vjeri i dalje će biti onih odanih Mome Sinu koji će svojom snagom vjere čuvati i štititi Svetu Riječ Božju.
Razdor u Rimu će imati za posljedicu da će mnogi biti zavedeni i koji će se, nesvjesno, okrenuti od Moga Sina, Isusa Krista. Oni će pasti u zabludu, jer će prihvatiti nova naučavanja koja ne dolaze od Boga. Molite, molite, molite za one u Kršćanskim Crkvama koji će upasti u zamku prihvaćanja laži koje su im dane pod krinkom onih koji tvrde da ih je odabrao Moj Sin da proglašavaju Njegovu Riječ.
Sve ove stvari su navještavane vidjeocima kroz stoljeća, a ipak mnogi od vas odbijaju prihvatiti ova proročanstva. Ja sam upozorila čovječanstvo na ove mračne dane koji predstoje jer vas Moj Sin želi braniti od palih anđela koji će zaraziti Njegovu Crkvu na Zemlji. Moje Suze padaju u velikim bujicama, jer tako mnogo posvećenih slugu unutar Crkve niječe Moja ukazanja. Ta ukazanja su bila odobrena od Boga da čovječanstvo učini svjesnim opasnosti koje čekaju duše da bi im koliko, toliko Istina bila dana unaprijed.
Proročanstva koja su vam dana u La Saletteu i Fatimi su od velikog značaja. Zašto toliki mnogi koji tvrde da ljube Mene, svoju Majku, zanemaruju ono što sam Ja rekla svijetu. Vi niste slušali i dopustili ste sebi da budete prevareni.
Vrijeme je da se prisjeti da je tamu, koja obavija Crkvu Moga Sina na Zemlji, uzrokovao zli koji je obmanuo mnoge. Ova tama ne može dolaziti od Moga Sina i kao takvo, Njegovo Mistično Tijelo – Njegova Crkva – ostaje nedirnuta. Oni koji ostanu vjerni Njegovom Mističnom Tijelu neće zastraniti od Istine. Oni koji izdaju Crkvu Moga Sina i odbace Njegova Učenja usvajajući nove prakse, koje su uvredljive Isusu Kristu, odvojili su sebe od Njegovoga Milosrđa.
Vi morate znati, kada je Križ Moga Sina izmijenjen da izgleda drugačije i kada je način Misne Žrtve prilagođen u ime suvremenosti, da ćete tada vidjeti nepoštovanje prema Mome Sinu u načinu na koji su stvari prikazane.
Vi nikada ne smijete izdati Moga Sina. On je toliko patio, a ipak neki od onih unutar Njegove vlastite Crkve pasti će u zabludu i ponovno će Ga Razapeti. Kada vi budete svjedočili tim događajima, znati ćete da se vremena mijenjaju i da je posljednja bitka između Boga i Zvijeri u tijeku.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 21. srpnja 2013., 18:05h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja imam važnu Poruku za svijet, uključujući one koji vjeruju u Mene, one koji ne vjeruju, one koji možda ne vjeruju u Moga Oca, kao i one koji ne prihvaćaju da sve stvari dolaze od Mene.
Kada je Zvijer kovala zavjeru protiv Mene, on je stvorio pakleni plan za Posljednja Vremena, koji je osmišljen da prevari svijet s najvećom laži, zato da bi ih on mogao odvesti sa sobom u vatre pakla.
Znajte da sam Ja već otkrio svijetu ovaj plan, ali postoji jedna tajna koja treba biti otkrivena kako bi vi shvatili Istinu. Kao što je sa svakom bitkom, neprijatelj zauzima položaj i to se obično smišlja vrlo pažljivo, da bi bilo učinjeno u tajnosti, kako meta ne bi znala gdje se nalaze njezini neprijatelji.
U ovoj posljednjoj bitci za duše, sotona i njegovi sljedbenici zauzeli su položaj protiv Božja dva svjedoka. Trebale su mnoge godine da se ovo priredi, ali Božja djeca moraju znati najprije tko su dva svjedoka, prije nego shvate kako je plan bio zasnovan.
Neprijatelj je sada zauzeo položaj u Mojoj Crkvi. On to čini kao neprijatelj skriven u trojanskom konju. Neprijatelj – i zapamtite, postoje mnogi i svi odaju počast Zvijeri – također je pustio korijen na Srednjem Istoku. Pravi cilj je Izrael, dom drugoga svjedoka.
Dva svjedoka su Kršćani i Kuća Izraelova. Kršćanstvo je prvi cilj, jer je došlo od Mene. Izrael je drugi cilj, jer Ja sam rođen kao Židov i to je zemlja odabranog naroda Božjeg – dom Jeruzalemov.
Nije slučajnost da sotona želi uništiti ovo dvoje, jer ih mrzi i uništavajući sve njihove tragove on čini najveći iskaz – da je iznad Boga. Kako će ova dva svjedoka trpjeti u Ime Božje. Oni neće umrijeti, ali će izgledati da su lišeni svega života.
Sakramenti će prvi biti uništeni – zatim Misa – zatim Biblija i svi tragovi Božjih Riječi. Tijekom tih razdoblja, mnogi će se boriti da proglašavaju Riječ Božju. Tijekom tih razdoblja će Moje Milosti posvuda biti izlivene, Snagom Duha Svetoga, kako Bog nikada ne bi bio zaboravljen.
Antikrist
Vrlo brzo će se Antikrist objaviti kao čovjek mira, koji će načiniti najslavohlepljiviji mirovni plan na Bliskom Istoku.
Oni sada pripremaju Antikrista, za njegov veliki ulazak. U međuvremenu, vražji plan da se prevare nevini, poučavajući ih lažima u Moje Ime, nastavlja se. Oni od vas koji nećete prihvatiti Istinu, znajte da su ova vremena nad vama. Ako ne možete prihvatiti Istinu sada, ako Me uistinu ljubite, onda ću vam Ja dati Milosti da raspoznate.
Toliki mnogi ne mogu vidjeti ovaj zli plan, tako pažljivo prikriven, ali koji se razotkriva pred vašim očima, kao što je naviješteno. Sveto Pismo nikada ne laže. Moja Riječ je Istina. Istina je vaše uže za spašavanje prema Spasenju. Ako prihvatite laži koje vam u Mojoj Crkvi daju oni koji ne dolaze u Moje Ime, onda ćete zapasti u veliku tamu i proždrijeti će vas takva zloća, da ako bi sudjelovali u takvim okultnim praksama – koje su vam predstavljene u Moje Ime – biti ćete Mi izgubljeni.
Vrlo brzo, kada je stvoren lažni mir, započeti će planovi uništenja Židova. Dok Zvijer navaljuje na Izrael, lažni prorok će odbaciti Moju Prisutnost i prevariti ne samo Katolike, već sve Kršćane, sve religije, zato da bi idolizirao Zvijer pod krinkom jedinstvene svjetske religije.
Ako ova Poruka unese strah u vaše duše, onda znajte da Moja namjera nije sakriti od vas išta što bi vas moglo uništiti. Sve što je važno jest da ostanete vjerni Mojim Učenjima i molite za Moju Zaštitu. Kada se predate Meni, vašemu Isusu i zatražite od Mene da vas vodim, sve će biti dobro.
Ja ću vas držati u Mojoj Zaštiti – sve one od vas koji ne zastranjujete od Istine.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 22. srpnja 2013., 19:09h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja dozivam sve mlade ljude u svijetu, svih vjeroispovijesti i svih vjera.
Ja Sam Isus Krist, Spasitelj svijeta i Ja ću vam se uskoro objaviti. Kada se to dogodi, tijekom nadnaravnog događaja, koji će se doživjeti diljem svijeta u isto vrijeme, vi ćete znati Istinu.
Vi možda nećete prihvatiti Moj Poziv vama sada. Možda Me nećete dočekati s dobrodošlicom u vašim svakodnevnim životima, ali kada osjetite Moju Ljubav, ništa vam drugo neće više biti važno. Vrijeme za Drugi Dolazak je blizu. Ovaj događaj, kada Ja dođem donijeti mir, dok ga navijestim u Novom Raju, svladati će vas radošću koju nikada prije niste doživjeli. Ja ću vam donijeti život izvan vaših snova – život koji će, kada se načas pojavi, biti sve što želite.
Drugoga Dolaska se ne treba plašiti, jer on će biti najmoćniji radostan događaj. To je Moje Obećanje. Vi se nikada ne smijete brinuti ili osjećati da je život gotov – da će vam biti uskraćeno vrijeme koje u svijetu prihvaćate kao gotovu činjenicu – jer život će tek započinjati. Ovoga puta neće biti muke, boli, ljutnje, mržnje ili nesloge. Jedino ljubav će rasti i s njom raskošan život, gdje ćete živjeti u velikom jedinstvu, u ljubavi i miru s vašim voljenima.
Ja pripremam svijet za ovaj veliki događaj, koji je naviješten. Zato da se pripremite – da bi se u treptaju oka svijet promijenio zauvijek – vi Mi morate doći. Kako bi vam bio dan ovaj život u Novom Raju, gdje ćete zadržati savršeno tijelo i dušu, vi morate tražiti od Mene da očistim vašu dušu. Da bih Ja to učinio, vi morate tražiti od Mene da vam oprostim vaše grijehe. To je tako lako. Ja znam da ste vi grješnici. Vi znate da ste vi grješnici, ali to vas nikada ne smije odvojiti od Mene.
Ako ste uznemireni ili uplašeni, onda Mi recite svoje brige i Ja ću ublažiti vašu bol. Ufajte se u Mene i Ja ću otvoriti vaše oči Istini vaše veličanstvene budućnosti. Kada se Zemlja obnovi i objavi se Drugi Dolazak, Ja ću čekati da vas pozdravim. Ja ću vas uvijek ljubiti, jer zbog vas sam se Ja odrekao Moga Tijela, kada sam im dopustio da Me Razapnu. Ako vas Ja toliko ljubim, onda ništa ne bi smjelo stajati na vašem putu da Me danas pozovete.
Ja iščekujem vaš poziv.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 22. srpnja 2013., 20:17h
 
 
Moje dijete, prijevaru, s kojom će se svijet suočiti, biti će tako teško raspoznati, da će jedino oni koji se predaju Bogu i potpuno se ufaju u Moga Sina, moći izdržati kušnje koje tek dolaze.
Ja sam svijetu dala proročanstva 1917., ali posljednja Fatimska tajna nije bila otkrivena, tako je zastrašujuća bila za one unutar Katoličke Crkve.
Posljednja Fatimska tajna i dalje ostaje nepoznata Božjoj djeci, iako vam je dio nje otkriven 26. siječnja 2012. Vrlo malo njih unutar Crkve su upućeni u to. Sada, slijedeći dio posljednje Fatimske tajne mora biti otkriven, kako bih Ja mogla upozoriti čovječanstvo na posljedice zanemarivanja Moga Posredovanja da pomognem spasiti duše.
Crkvu su zarazili, iznutra, neprijatelji Božji. Oni – a ima dvadeset njih koji nadziru iznutra – su izveli najveću prijevaru. Oni su izabrali čovjeka, koji nije od Boga, dok je Sveti Otac, kojemu je odobrena Petrova Kruna, pažljivo uklonjen.
Pojedinosti, koje sam Ja otkrila, jesu da će biti dva čovjeka koja će nositi Petrovu Krunu u posljednjim vremenima. Jedan će patiti zbog laži koje su stvorene da naude njegovu ugledu i koje će ga učiniti stvarnim zatvorenikom. Drugi koji će biti izabran izazvati će uništenje, ne samo Katoličke Crkve, već svih Crkava koje štuju Moga Oca i koje prihvaćaju Učenja Moga Sina, Isusa Krista, Spasitelja Svijeta.
Može biti samo jedna glava Crkve na Zemlji, kojega je ovlastio Moj Sin, koji mora ostati Papa do svoje smrti. Bilo tko drugi, koji tvrdi da sjedi na Petrovoj Stolici, jest uljez. Ova prijevara ima jednu svrhu, da izruči duše Luciferu i malo je vremena za takve duše, koje neće biti ništa mudrije, da budu spašene.
Djeco, vi morate jedino pripaziti na jedno upozorenje sada. Ne zastranjujte od Učenja Moga Sina. Propitkujte svako novo naučavanje, koje vam može biti predstavljeno i koje proglašava da dolazi od Crkve Moga Sina na Zemlji. Istina je jednostavna. Ona se nikada ne mijenja. Naslijeđe Moga Sina je vrlo jasno. Nemojte dopustiti nikome da zamagli vašu prosudbu.
Uskoro će Fatimska proročanstva imati smisla. Sve se sada događa pred nevjernim svijetom ali, nažalost, vrlo malo će ih shvatiti dok ne bude prekasno. Molite, molite, molite Moju Presvetu Krunicu što je češće moguće, svakoga dana, zato da bi ublažili učinak zla koje vas okružuje.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 23. srpnja 2013., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, iskušenja s kojima ćeš se morati suočiti su zbog toga jer Ja otkrivam tajne sadržane u Knjizi Otkrivenja i one neće biti ugodne. Istina može biti tako potresna i uznemirujuća za mnoge. Istina će uzrokovati suze zaprepaštenosti, suze žalosti i velike nevolje.
Laži, s druge strane, mogu vas uljuljati u osjećaj lažne sigurnosti. Čak i kada vam se predstavljene laži, koje dolaze uređene jezikom koji je pun ljubavi i plemenite geste ne čine ispravnima u vašem srcu, čovjek ih može puno lakše prihvatiti nego Istinu.
Kada je nekome rečeno da je zaražen neizlječivom bolešću, oni imaju dva izbora. Oni mogu prihvatiti Istinu, pripremiti svoje duše, provesti vrijeme u neposrednoj blizini svojih obitelji, tražiti Moj Oprost i zatim, čekati na dan. Kada oni to učine, premda može biti zastrašujuće, oni će – jer su prihvatili istinu – naći pravi mir u svojim dušama. Te duše neće se imati čega bojati od Mene. Ako, s druge strane, oni odbiju istinu i vjeruju u čarobne napitke i lažne bogove, za koje misle da mogu biti iskorišteni za čudesno izlječenje, oni će biti vrlo razočarani. Te duše, zaslijepljene takozvanim pozitivnim mislima, vjeruju da ako oni sami budu bolji, da će sve biti dobro. Ono što oni ne uspijevaju shvatiti jest da moraju pozvati Mene, Isusa, ako žele biti izliječeni. Ja ću uslišati molitve, ali jedino ako je molba za dobro njihovih duša. Te duše, koje odbiju prihvatiti istinu o svojoj bolesti i koje se ne okrenu k Meni, biti će izgubljene. Oni će izgubiti vrijeme koje im je dodijeljeno na Zemlji, kako bi osigurali da je njihov dom u redu.
Isto vrijedi za Moju Riječ, Istinu, koja vam je dana sada. Ja sam svijetu dao Istinu, tijekom Moga Vremena na Zemlji i bio sam odbačen. Mnogi su Me slijedili, ali Istinu, koja im je dana u to vrijeme, sada će osporavati neprijatelji Božji i oni će pasti kao plijen prijevare. Oni će uskoro odbaciti Istinu i neće moći prihvatiti Moje Upozorenje koje je svijetu dano u ovo vrijeme.
Ja vas pozivam sada, ne da vam otkrijem nova Učenja, jer to nije potrebno. Vama je dana Istina, ali sada Ja posredujem da vas podsjetim na Istinu. Ja vas također dolazim upozoriti na zlodjela, koja će vam biti nanijeta zbog vaše ljubavi za Mene.
Ne okrećite svoja leđa Meni, Isusu Kristu, jer Ja posežem samo da bih vas zaštitio u ovo vrijeme. Ja vas ne želim odvratiti, ali Ja ću vas nastaviti podsjećati na Istinu, uvijek iznova. Kada otkrijete da vaša duša postaje usplahirena, kao posljedica novih pravila koje će predstaviti oni koji govore da su od Mene, onda Me morate pozvati ovom Križarskom molitvom.
 
Križarska molitva (116) Izbavi me od zla laži
 
Dragi Isuse, pomogni mi. Ja se utapam u suzama tuge.
Moje srce je zbunjeno.
Ja ne znam kome mogu vjerovati.
Molim Te, ispuni me Svojim Duhom Svetim kako bih mogao odabrati ispravan put u Tvoje Kraljevstvo.
Pomogni mi, dragi Isuse, da uvijek ostanem vjeran Tvojoj Riječi koju je svijetu dao Petar i da nikada ne zastranim od onoga čemu si nas Ti poučio ili zaniječem Tvoju Smrt na Križu.
Isuse, Ti si Put.
Pokaži mi Put.
Drži me i nosi me na Tvom putovanju Velikoga Milosrđa.
Amen.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 25. srpnja 2013., 18:52h
 
 
Moje dijete, važno je da Moja djeca ne izgube hrabrost suočena s boli s kojom će se morati suočiti, jer će Crkva Moga Sina biti bačena u divljinu pustinje.
Ja sam Žena u Knjizi Otkrivenja, odjevena u Sunce, koja je rodila Dijete. Dijete je Isus. Mistično Tijelo Moga Sina, Isusa, Njegova je Crkva na Zemlji. Crkva Moga Sina je pokradena i uskoro Njegovo Tijelo više neće tamo biti prisutno. To opustošenje će rastrgati nadvoje srca onih koji slijede Učenja Moga Sina. Oni, koji se neće imati kamo okrenuti, naći će se izbačeni iz građevina u kojima je do sada bila smještena Sveta Euharistija. Ali, premda će oni biti izbačeni, s malo milosrđa pokazanog za njih, oni će biti ispunjeni Duhom Svetim. To znači da će oni biti vođeni i neustrašivo će predvoditi Vojsku Ostatka, koja je sastavljena od onih koji su odani Bogu.
Drugi, slijepi za Istinu, slijediti će lažnog proroka u neredu. Njihova srca će biti zavedena i uskoro, kada se bude činilo da je lažni prorok na samrti, oni će jecati. Ali tada, upravo kao da se čudo dogodilo, činiti će se da je lažni prorok uskrsnuo od mrtvih. Oni će reći da je on blagoslovljen velikim, nadnaravnim moćima s Neba i pasti će ničice pred njim u klanjanju. Njega će voljeti i obožavati oni koji ne mogu vidjeti.
Uskoro će se pojaviti Antikrist i njegov uspon do slave će početi u Jeruzalemu. Jednom kada se pojavi u javnosti, sve će se brzo promijeniti u Crkvi Moga Sina. Biti će uvedena nova pravila. Nove relikvije, promjene u haljama koje nose svećenici i mnogi novi propisi će biti nametnuti. Najprije će ljudi reći da sve ove promjene izviru iz potrebe da se bude ponizan. I, dok ove grozote ulaze u Kršćanske Crkve, progon će početi. Usudite se prigovoriti ovim sotonističkim obredima i smatrati će vas se krivovjernikom – izgrednikom.
Mnogi kardinali, biskupi, svećenici, časne sestre i obični ljudi će biti izopćeni, ako ne slijede nova pravila ili ne obožavaju lažnog proroka. U ovoj fazi vi morate tražiti utočišta, koja će biti sazdana, kako bi u miru mogli štovati Moga Sina, Isusa Krista. Svećenici moraju nastaviti obavljati Sakramente i pružati Mojoj djeci Presvetu Euharistiju.
Vi nikada ne smijete podleći prijevari, za koju će tražiti od vas da u njoj sudjelujete. Oni koji to učine, izgubiti će duše za zloga.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 25. srpnja 2013., 20:40h
 
 
Moja predraga kćeri, Ruka Moga Oca sada je posredovala u svijetu, u kazni zbog čovjekovog grijeha. Grijeh je narastao u svijetu jer čovjek više ne razlikuje između dobra i zla. Vi ne možete izbjeći Božanskoj Kazni Gnjeva Moga Oca kada vaše zemlje odobravaju zlobni grijeh svojim zakonima.
Ovim kaznama svjedočiti će se brzo diljem svijeta. Premda će uzrokovati strah, one su ništa u usporedbi s nadolazećom Velikom Kaznom. Čovjek je tvrdoglav. On odbija pomoć kada mu je Bog nudi. Čovječanstvo je odlučilo odbaciti Boga i svaki pojedini od vas patio je zbog pogana među vama.
Moj Poziv s Neba je za spas duša prije svega, ali također zato da bih vam pomogao ublažiti kazne koje će zadesiti ljudski rod. Kako je veliko Moje Milosrđe. Kako je veliko Moje Strpljenje, ali oni koji odbacuju Moja Učenja i koji sami sebe isključuju od Moga Oca, njihovog Stvoritelja, uskoro će znati posljedice.
Ja pozivam sve religije i usrdno vas molim da molite za milostivost, prihvaćali ove Poruke ili ne. Molitve su nužne da ublaže katastrofe koje su već započele. Molite, molite, molite za vaše živote i za Spasenje vaših duša.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 27. srpnja 2013., 19:22
 
 
Moja predraga kćeri, Moja Želja je da svi Moji dragocjeni sljedbenici snažno mole kako bi otklonili povredu duša zbog rasta ateizma. Ateizam se ne očituje uvijek. Vrlo često ljudi koji su se odlučili da, zbog bilo kojeg razloga, više ne vjeruju u Boga čine zamjenu.
Zbog čovjekove naravi, on mora tražiti uzrok zato da bi opravdao svoje postojanje. Prokletstvo humanizma jest da veliča čovjeka u ljudskim očima. Sve što mora biti učinjeno, prema humanistu, jest osigurati da čovjekove potrebe dolaze prve. Mnogi ljudi brkaju humanizam s Kršćanstvom. Kada netko proglašava važnost svjetovnih dobara u životima ljudi, pod svaku cijenu, zato da bi se izbjegli patnja ili siromaštvo, lako je pretpostaviti da je to oblik ljubavi za nekog bližnjeg.
Ako vi kažete da želite zaustaviti siromaštvo, nezaposlenost i druge jade, mnogi će misliti da govorite u Ime Božje. Pogledajte iza maske humanizma i nećete naći znakove Božje, niti ćete čuti da se spominje Njegovo Ime. Oni koji žive svoje živote kao humanisti ne ljube Boga. Oni vole samo sebe. Oni također vjeruju da sve što je važno – obično u obliku svjetovnih stvari - jest dobrobit čovječanstva, kao sredstvo do kraja.
Iako se može činiti dobrotvornim, kada izgleda da brine o potrebama ljudi, vi nikada ne možete zamijeniti Boga stavljajući najprije potrebe čovjeka. Kada to činite, vi vrijeđate Boga. Humanizam, iako ima sve izvanjske znakove ljubavi za Boga, nije ono što se čini. Iza maske ljubavi skriva se sebeljublje. Čovjek će umrijeti, njegovo tijelo će se pretvoriti u prah, njegova duša će živjeti dalje, a ipak, humanizam želi da vi vjerujete da je čovjek besmrtan.
Budite oprezni kada prigrlite humanizam, jer kada to učinite, vi sebe odvajate od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 28. srpnja 2013., 21:40h
 
 
Moja predraga kćeri, ti nikada ne smiješ sumnjati u Moju Riječ. Ti moraš, ako Mi doista vjeruješ činiti ono što Ja želim od tebe, kako bih mogao prosvijetliti svijet, u ovo vrijeme i pripremiti ih za Novi Početak.
Većina onoga što se događa Mojoj Crkvi je naviješteno, ali ti moraš prihvatiti da Moj Otac dopušta ove grozote s razlogom. Ovo je konačni kraj sotonine vladavine. On je uzdigao Zvijer, u svoje ime i taj Antikrist je duh samoga sotone. Njemu i njegovim sljedbenicima je dano vrlo malo vremena u velikoj bitci za duše.
Sotonina osveta je ukrasti što može više duša, prije nego što bude okovan i bačen u ponor. Oni njegovi sljedbenici, koji idoliziraju Zmiju, samo slijede njegove upute zbog moći za koju im on kaže da će biti njihova, ako mu pomognu dovršiti njegov pakleni plan. Kako će te jadne duše zauvijek patiti i kako će vrištati za Mojim Milosrđem kada užasno ostvarenje njihove sudbine postane jasno.
Drugi nevini, koji slijepo slijede Zvijer i lažnog proroka, biti će sputani divljim lancima, iz kojih će biti nemoćni da pobjegnu. Oni su očajno potrebiti vaše pomoći. Vi morate snažno moliti da njihove duše budu puštene natrag Meni. Izvanjski svijet neće vidjeti puno toga da bude upozoren, u početku. Ratovi na Srednjem Istoku i mir nakon toga biti će dočekani s pljeskom.
Čovjek mira će primiti mnoge nagrade kao priznanje za njegova humanitarna djela. Lažni prorok će biti viđen kako ujedinjuje crkve svijeta i pokazuje, u svakoj prilici, sve one osobine, koje povezujete sa Svecem.
Sve će biti dobro, dok se ova dvojica ne okrenu i osvetnički se ne obore na sve one koji se suprotstavljaju njihovom planu da nadziru svijet. Oni će utkati Moju Crkvu na Zemlji u gnijezdo Zvijeri, dok tama ne prekrije Zemlju.
Svi će osjećati uznemirenost. Svi vi ćete osjećati da zlo, kao sotona, kroz Antikrista, nadzire sve. Ali tada, baš kada se stvari budu činile beznadne, Ja ću se spustiti, Mojim Velikim Milosrđem, da obuhvatim sve, da dokažem svijetu Istinu.
Tako je veliko Moje Milosrđe, da ću prosvijetliti najcrnje duše i one će Mi doći s olakšanjem u svojim srcima. U ovoj fazi, sve njihove sumnje će biti istjerane iz njihovih duša, Snagom Duha Svetoga. Uskoro nakon toga, kada Božja djeca budu znala Istinu, Posljednja Trublja će se zaoriti i Zemlja će biti obnovljena. Sve zlo će nestati. Sunce će ispuniti sve vas Divnim Svjetlom i Novi Raj će biti predan, s velikom ljubavlju, kao najveći Dar koji bi ikada mogli zamisliti, svakome pojedinom od vas.
Sve što trebate činiti jest vjerovati u Istinu koju Ja otkrivam, kako bi izbjegli zamke koje će biti postavljene da ukradu vaše duše. Oni od vas koji mogu vidjeti, koji Mi vjeruju, koji Me zazivaju, pomoći će Mi spasiti duše onih koji mogu vidjeti, ali koji odbijaju vidjeti Istinu.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 29. srpnja 2013., 11:23
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Ime se rijetko spominje, dok istovremeno oni koji tvrde da Me predstavljaju izvikuju hule protiv Boga. Moja Smrt na Križu ne samo da će biti odbačena i da se o njoj neće govoriti, već će slike demona biti iskorištene kao zamjena za Moje Tijelo na Križu. Ako nisu Mene ubili na Križu, onda koga su? Tko su oni koji svijetu proglašavaju Moju Riječ, ali izgovaraju svetogrđa koja se izlijevaju iz njihovih usta?
Čuvajte se čuda za koja će čovjek u bijelim haljama tvrditi da izvodi, kao da su načinjeni od Moga Tijela i blagoslovljeni Mojim Duhom. Kada vidite divne i naizgled čudesne događaje kako se događaju, znajte da oni nisu ništa takvo.
Vama će biti rečeno da su čuda proizašla od ruke lažnog proroka. Zatim će se od vas očekivati da pokažete veliko poštovanje i biti će vam najprije rečeno da je on živući svetac. On će biti obožavan, voljen i diviti će mu se i svi će reći da je on obdaren od Boga. Oni će vjerovati, vremenom, da se ova čuda događaju kako bi navijestila Moj Drugi Dolazak.
I onda će se Zvijer pojaviti. I on će poštovati prvoga. I svijet će biti uhvaćen u užasnu zbunjenost. Oni će biti u zamci. S jedne strane, lažni prorok će nadzirati sve religije u svijetu i ciljati na ljubav onih koji znaju Istinu. Oni koji poznaju Istinu neće Me odbaciti, jer njihovo je Kraljevstvo Božje. Antikrist će pokazati veliko poštovanje prema lažnom proroku. Ali, budući da će njegova uloga biti politička, njihova privrženost će ujediniti mnoge ljude koji će odobravati ovaj savez.
Ovi događaji će uskoro početi imati smisla. Oni koji vas pokušaju odvesti sa sobom u lažnu vjeru, koja nije od Boga, biti će vrlo uvjerljivi. Oni nikada neće otkriti svoju pravu namjeru, dok ne povjeruju da pobjeđuju u ovoj bitci. Ali tada će oni uništiti mnoge koji odbiju prihvatiti žig Zvijeri. Oni će reći da će to biti znak istinskog svjetskog mira, ljubavi i jedinstva, ali skrivene u svojoj opakoj srži biti će znamenke 666, žig Zvijeri.
Baš kao što posvećene medalje pružaju zaštitu s Neba Snagom Božjom, žig Zvijeri će sa sobom donijeti smrt – smrt duše i smrt užasnom bolešću. Oni koji ga odbiju morati će se sakriti i pripremiti. Ja znam da je ovo zastrašujuće, ali je istinito. Ja ću posredovati uz pomoć vaših molitvi da okončam progon.
Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, koji znate Istinu, pripremate se da pomognete onima koji će voditi borbu s ovom spoznajom. Do vremena kada se to dogodi, Moja Vojska Ostatka će biti sila s kojom se može računati. Njihova snaga će ležati u njihovoj sposobnosti da spase one koji će trpjeti zbog ovog sotonskog djela osvete nad Božjom djecom.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 29. srpnja 2013., 19:05h
 
 
Moja djeco, uvijek se sjetite da ću Ja, Snagom Božjom i Milosrđem Moga Sina, zdrobiti Zvijer i kada se sve bude činilo beznadnim, vladavina zloga će se naglo okončati.
Moj Veo Zaštite prekriva sve one koji zazovu Moju pomoć tijekom ovih teških vremena. Zapamtite, baš kao što sam izgubila Moga Sina, kada je On imao dvanaest godina, Ja sam Ga pronašla u Hramu. Molite, Moja djeco i idite u vaše crkve, sada, da ponudite žrtve potrebne da molite za ustrajnost tijekom ove strašne duhovne bitke za duše.
Moj Sin je toliko trpio Svojom Smrću na Križu, ali to je bio samo jedno breme. Najveća patnja koju On podnosi danas jest za one koji su Mu već izgubljeni. I sada, dok se duh zloga trudi odvesti od Njega sve one koji Ga ljube, Njegova Bol prži kroz Njega poput mača, dijeleći Ga na dvoje.
Duše žrtve sada će trpjeti najveću bol, kako se povećava progon protiv Božje djece. Križem Moga Sina vi ste bili spašeni. Njegovim Križem ćete se boriti sa zlom i Njegov Križ, kada je blagoslovljen, zaštititi će vas. Ali, ako se taj Križ promijeni ili izgleda drugačije, to je ismijavanje Smrti Moga Sina da spasi grješnike. Vi morate zadržati tradicionalne Križeve jer oni će uskoro nestati.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 30. srpnja 2013., 20:06h
 
 
Moja predraga kćeri, kako su slatki glasovi onih koji Me ljube i koji Me tješe u ovo vrijeme velike tuge. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, koji Me nikada nećete napustiti, poput meda ste, slatki u Mojim Ustima, umirujući Moje Tijelo i uzdižući Moj Duh.
Mnogi će slijediti neistine, jer će biti uplašeni ustati i prkosno braniti Riječ Božju. U početku, oni će biti zbunjeni novim praksama, novim znakovima, novim haljama, novim oblicima žrtvenika i novim križevima. Zatim će oni prihvatiti sve ove nove stvari, kao obilježja vremena. Ovaj novi, suvremeni, takozvani jedinstveni pristup štovanja Boga potom će te jadne duše oduševljeno prigrliti. Ali oni koji su Moji ostati će vjerni Mojoj Riječi za sva vremena. Oni su okosnica Moje Crkve na Zemlji i nikada se neće slomiti.
Moja Želja je da se vi, Moji vjerni Kršćani – svih denominacija – okupite zajedno da se borite protiv demona, koji su oslobođeni iz pakla i koji lutaju među vama. Nikada se nemojte ispričavati zato što Me ljubite. Nikada ne prihvaćajte križ koji nije nalik Križu na kojemu sam Ja bio Razapet. Kada Ja nedostajem ili se Ja ne spominjem, tada ćete znati da se zaraza širi tim Crkvama kojima upravljaju Moji neprijatelji. Ako prihvatite njihove sotonske obrede i znakove, ostaviti ćete sebe izloženima zlu.
Ostanite odani Meni. Održite jednostavnost vaše svakodnevne molitve. Držite Blagoslovljenu Vodu i Moj Križ u vašim domovima. Ostanite poslušni onim Mojim posvećenim slugama, koji će ostati žestoko vjerni Meni i koji Me odbijaju izdati. Zatim provedite ostatak svoga vremena moleći za duše ateista, za one koji vjeruju u poganske bogove i za one koji će slijepo slijediti neprijatelje Moje Crkve u divljinu.
Ostanite u bliskom jedinstvu sa Mnom i zazovite Me svakoga dana za snagu. Ja ću biti uz vas tijekom ovih gorkih iskušenja koja predstoje i nikada neću napustiti one koji Me traže.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 31. srpnja 2013., 18:31h
 
 
Moje dijete, kada ljubiš Moga Sina, Isusa Krista, to će zbližiti sve one koji Ga uistinu ljube. Kada oni koji ljube Moga Sina nalaze teškim ljubiti druge, oni moraju pozvati Mene, Majku Spasenja, da otvorim njihova srca.
Ljubav Moga Sina je tako Moćna, da se Silom Duha Svetoga Ona može širiti tako brzo iz jednog kutka svijeta u svaki dio. Kada je Sveta Riječ Moga Sina dana svoj Božjoj djeci, kroz ovu Misiju, Ona će prodrijeti kroz srca poniznih duša koje prepoznaju Spasitelja dok On govori. Ljubav, koja se širi iz Njegovih Riječi, koja vam je dana u ovo vrijeme u povijesti čovječanstva, ujediniti će milijune duša, odmah, kao da poznajete jedni druge cijeli vaš život. Ona je tako Moćna, da se može, snagom jezika, širiti od naroda do naroda, na svim jezicima, brzo. Ovako vi znate da ove Riječi, preko ovih Poruka, dolaze od Moga Sina.
Jednako kao što Sveta Riječ Božja može ujediniti ljude, Ona također može uzrokovati veliku podjelu. Mržnja, koja slijedi dok Riječ Božja prožima duše, najgora je. Kada ove Poruke privlače takvu mržnju i zlodjela, onih koji se nazivaju pravim učenicima Moga Sina, znajte tada da to uzrokuje zli. Moje jadne duše, Moja jadna zbunjena djeco, vi nikada ne smijete okrenuti vaša leđa kada niste sigurni u Riječi Moga Sina. Vi morate držati um otvorenim i ostati vjerni onome čemu vas je On poučio. Ne sudite nikome u Njegovo Ime. Ljubite jedni druge. Ako ne vjerujete da je Bog poslao Svoga posljednjeg proroka, onda to nije važno. Ipak, molim vas, upamtite vašu obavezu – izvršavajući vaše dužnosti prema Mome Sinu, strogo se pridržavajte Njegovih Učenja.
Vi nikada ne smijete prihvatiti da bi On blagoslovio ikakvo novo naučavanje koje On nije dao svijetu kada je hodao Zemljom. On nikada ne bi odobrio bilo što, što zamjenjuje Njegovu Smrt na Križu na Žrtvenicima svijeta.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 31. srpnja 2013., 18:56h
 
 
Moja predraga kćeri, uvijek se sjeti kako đavao djeluje. On je vrlo oprezan da se ne otkrije. Stoga on, zajedno miješa istine i laži, da bi zbunjivao. To je njegov omiljeni način zavođenja duša. On nikada ne bi rekao istinu, dopuštajući drugima da vide kakav je doista, ali budući da je ponosit, njegova oholost i njegova mržnja prema Meni će uvijek probiti vani. Oni čije su oči otvorene odmah će prepoznati uvrede, koje su bačene u Moje Lice i pred Mojim Žrtvenicima.
Upamtite sotona je ponosit, ohol, hvalisav i vrlo, vrlo lukav. Kada je on prisutan u dušama, on ima samopouzdanje, koje je rođeno iz ponosa i oholosti i uvjerenja da je on iznad Boga. On će uvijek davati znakove koji vrijeđaju Boga, ali jedino oni koji znaju što traže vidjeti će ih. Oni koji štuju sotonu i koji provode veći dio svoga vremena u skupinama koje organiziraju obrede da mu odaju počast, biti će ushićeni da vide te znakove. Svi koji su prodali svoje duše sotoni sporazumijevati će se takvim znakovima, kao jednom oholom i prkosnom gestom protiv Mene, Isusa Krista.
Oni koji vas prevare, u Moje Ime, uvjeriti će Moje sljedbenike da prilagode Zakone Moje Crkve raspisivanjem referenduma. Od svih će se tražiti da odobre nove prakse koje vode do dvije stvari. Prva je da se uništi Moja Prisutnost u Svetoj Euharistiji. Druga je da se odobri grijeh poticanjem ljudi da pokažu naklonost za ljudska prava onih koji ne vjeruju u Isusa Krista.
Ovaj referendum će biti krivotvoren i laži će biti prikazane kao Istina. Kada bude uvedena nova jedinstvena svjetska religija, Moja Crkva na Zemlji – Prava Crkva – sakriti će se, zato da bi odala počast Meni.
Ja Sam meta Zvijeri. Ja Sam Onaj kojega on želi povrijediti. On zna da ne može uništiti Mene, pa će umjesto toga pokušati uništiti ljudski rod, kojega proklinje svake sekunde. Njegove sluge neće stati samo na vrijeđanju Moje Prisutnosti u Svetohraništima svijeta. Oni neće biti sretni samo uništenjem Sakramenata, kako bi mogli bogohuliti protiv Mene. Oni će jedino biti sretni kada ukradu duše čineći najveće bogohule od svih. Tada će oni preinačiti Moj Prvi Dolazak ostavljajući dojam da je Ivan Krstitelj bio poslan. Čovjek, koji će reći da je prorok Gospodnji lagati će i potaknuti takvo čuđenje kada proglasi da je Antikrist Ja, Isus Krist.
Antikrist će, snagom sotone, tvrditi da je Ja, Isus Krist. Jao onim dušama koje ga dočekaju u svoj zagrljaj, jer biti će nemoćni protiv njega. Dopustite ovoj dvojici da vas uvuku u svoju prazninu laži i biti ćete toliko udaljeni od Mene da jedino Posredovanjem Moga Oca možete biti dovedeni do Moga Velikog Milosrđa.
Kada bilo tko dođe u budućnosti i tvrdi da je Ja, Isus Krist, znajte da je on lažljivac. Ja neću doći u tijelu drugi put. Sotona ne može izgovoriti ove riječi:
“Isus Krist, Koji Je došao u Tijelu.”
Ono što će on reći, ustima Zvijeri, Antikrista, biti će slijedeće:
“Ja sam Isus Krist, ja sam sada došao u tijelu da vam donesem Spasenje.”
Kada se ovo dogodi Moje Božje Posredovanje će biti brzo, ali do tada lažni prorok i Antikrist će ukrasti mnoge duše.
Molite, molite, molite da svi oni koji govore da su Moji ostanu Moji.
Molite da svi imate snagu i hrabrost nositi Moj Križ tijekom najvećeg progona Moga Tijela – Moga Mističnog Tijela – Moje Crkve na Zemlji u ovo vrijeme.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

Prodaja knjiga i sakramentalija

 

 

 

JTM Jesus To Mankind

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice