Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Srijeda, 24. studenoga 2010  2:30h

 

Piši ovo, Moja ljubljena kćeri. Vjera ima način da napusti Moje najodanije sljedbenike kada to najmanje očekuju. Ovo je važno jer ispituje njihovu vjeru, tako da se vrate u Moje Srce osnaženi iskustvom. Ne boj se, ovo je kušnja koju dopuštam kako bi Moja djeca izdržala i postala jača.

Nije lako povratiti vašu vjeru u Mene, djeco Moja, jer postoji toliko mnogo prepreka koje zaustavljaju vaše posvećenje. S vremena na vrijeme ćete osjetiti potpunu prazninu u vašoj duši. To vas može ostaviti u uznemirenom stanju, jer se osjećate usamljeno bez oslonca.

Moji vjerni sljedbenici moraju ovo razumjeti. Usprkos usamljenosti koju možete iskusiti, Ja nikada nisam predaleko. Sve ove stepenice imaju jedan cilj, ojačati vašu vjeru na takav način kako bih osigurao da svaki put činite korak prema Meni. To se naziva stubama prema duhovnom savršenstvu, Nebesima. To je dugačko stubište, i može proći poprilično vremena dok dosegnete do viših stuba. Svaka stuba može predstavljati novo otkrivenje o poukama koje morate iskusiti prije nego postignete milosti koje su vam potrebne da podignete vaše duše u duhovno savršenstvo potrebno da uđete u Raj Mog Oca.

Na svakoj je stubi postavljena nova svijest onoga što je shvaćeno. Teško je ponekad. Ponekad se čini i nepoštenim. Ali za svaku stubu kojom se penjete postajete mudriji u razumijevanju Istine Mojih Učenja.

Neki se stubama penju brzo, dok drugima treba vremena. Neki od Mojih odanih sljedbenika mogu izgubiti hrabrost i spustiti se jednu, dvije ili tri stube niže. To je prirodno. Drugi koji se prebrzo kreću dobivaju sigurnost koja ih uvjerava da razumiju sve duhovne stvari. Ali to je prevarantov način da vas uvjeri da prihvatite ovu lažnu sigurnost. Svi vama darovani darovi dolaze od Mene. Dani su vam, Moji vjerni sljedbenici, iz Moje bezgranične Ljubavi. Nikada ne smijete pretpostaviti da je sve to vaše djelo, jer je vaša vjera jaka. Da, vaša vjera može biti jaka zbog nježnosti vašeg srca. Ali i to je Moj Dar. Da biste dosegli najvišu stubu, morate biti ponizni u vašoj ljubavi prema Meni. Uvijek pokazujte vrline.

Pokažite samopouzdanje u vašoj vjeri pod svaku cijenu jer Mi to čini ugodu. Ali nikada nemojte upadati u zamku vjerovanja da znate sve tajne Božanskih Područja. Kao ljudska bića rođena s istočnim grijehom, samo vrijeme će vam otkriti ove tajne, djeco Moja.

Uvijek težite da prihvatite sve, čak i kušnje koje vam šaljem, kao Moj Dar. Svi Moji darovi su vam darovani da očvrsne vašu ljubav u Mene.

Tako sam ponosan na Moju djecu koja vjeruju u Mene i pokazuju Mi čast i poštovanje. Da bih vas podigao u punu slavu Raja Mog Oca, morate težiti slavi savršenog jedinstva sa Mnom.

Da biste to učinili, Moja djeco, trebate malo vremena i strpljenja prije nego ostvarite potpuno predavanje duše Meni. Kada se to dogodi, postajete dio Mog Mističnog Tijela zauvijek.

Predajte se, Moja djeco, Mojoj potpunoj čistoj Ljubavi i nikada se nećete morati osvrnuti ili osjetiti strah, jer ćete biti sigurni u Mojim Rukama.

Budite jaki, Moji vjerni sljedbenici, čak i pred preprekama, jer nikada neću napustiti Moje voljene odane sljedbenike. Nikada.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Subota, 14. siječnja 2011., 10:00h
 
 
Moja ljubljena kćeri, način na koji komuniciram s tobom promijenit će se. Dok sam u prijašnjim porukama upozoravao Moju djecu na hitnost pokajanja kako bi se postiglo spasenje, Moje slijedeće poruke biti će usmjerene na pomaganju dušama da streme duhovnom savršenstvu.
U Raj, Moja kćeri, premda je pravedni dom za svakog od vas, nije lako ući. Ulaz je mali i samo nekoliko može ući odjednom. Da bi ušle, duše moraju pokazati poniznost i dati se potpuno u Moje Ruke. Moraju staviti sa strane ponos, jaku volju i žudnju, i navezanost koju imaju za materijalne stvari na zemlji, ako žele ući na Nebesa.
Sva Moja djeca koja počinju svoje duhovno putovanje prema Meni, koji razumiju Istinu, znaju da moraju sada snažno raditi i shvatiti bitne vrline potrebne za ulazak u Kraljevstvo Mog Oca.
 
Važnost poniznosti
Poniznost je izraz koji mnogi od Moje djece shvaćaju kroz Moja Učenja. Dok mnogi od Mojih sljedbenika shvaćaju zašto je važna, zbunjeni su onim što ona stvarno zahtijeva. Poniznost znači iskrenost. Znači dostojanstveno prihvaćanje, sudova, izazova i zlostavljanja s kojima ćete se suočiti kada dolazite u Moje Ime. Moj najbolji savjet je ovo. Mislite o sebi kao o djetetu, jednostavnom nevinom djetetu koje nema znanje o zlom društvu koje biste normalno iskusili kao odrastao. Uvijek u molitvama komunicirajte sa Mnom očima i srcem djeteta.
Neka vam molitve i komunikacija budu jednostavne. Ne očekujem da molite sve molitve dane iz ljubavi prema svijetu. Pogledajte uvis i podijelite svoje probleme sa Mnom. Podijelite svoje patnje. Predajte ih Meni. Bit ćete velikodušno nagrađeni kada prihvatite tugu ili  patnje u životu za Mene. Možda to ne shvaćate, ali kada to činite, spašavate mnoge duše  i popločavate im put kako bi ušli u Raj. Ova činjenica neće vam biti otkrivena dok i vi ne uđete u Raj gdje ćete iskusiti slavu vašeg velikodušnog dara Meni.
 
Ne gubite živce kada branite svoju vjeru
Kada pokazujete poniznost, to znači da prihvaćate ono što se događa oko vas, iako može biti bolno. Uvijek pokazujte dostojanstvo kada se Moje Ime izgovara s prijezirom u vašem društvu. Svim sredstvima branite - strastveno ako tako želite - ali nikada ne odbacujte nasilnike javno ih omalovažavajući.
Mirno objasnite istinu Mojih Učenja. Ne gubite živce. Nemojte ni pokazivati strah pred nasilnikom. Budite čvrsti. Branite sebe, ali samo ponavljajući Moja Učenja. Nikada se ne bojte otvoreno govoriti istinu. Ne brkajte poniznost s kukavičlukom. Neke od Mojih sljedbenika, koji shvaćaju važnost poniznosti i njenu bitnost u posvećivanju duša, zbunjuje to što se mora ostati tihim kada se javno ismijava Moje Ime. Da, nikada ne smijete suditi onoga tko ismijava Mene ili Mog Vječnog Oca, ili Moju voljenu Blaženu Majku, ali trebate istaći položaj u obrani Istine.
 
Tuga je Božji dar
Kada Mi pričate kao dijete, shvatite ovo. Ako otvorite srca i predate sve svoje povjerenje Meni, usmjerit ću vas kada trpite tugu na ovoj zemlji. Ne okrećite Mi leđa. Teško je za Moju djecu da tugu prihvate kao Božji dar. Blagoslov. Jer kroz tugu i patnju dolazi pročišćenje. Ponudite Mi svoje patnje. Čineći to, oslobađate mučenje koje trpim, kada imam iskustvo boli Moje Muke na Križu iznova i iznova svaki dan, kada svjedočim užasu današnjeg svijeta.
Pročišćenje do kojeg dolazi kada prihvatite tugu i patnju, bez obzira koliko vam je loše, ponuđeno s radošću za spasenje čovječanstva, vi, Moja djeco, ne možete u potpunosti razumjeti. Ali kako Mi se približavate otvarajući Mi srca, odustajući od vlastite volje za Mene i potpuno Mi se predajući, shvatit ćete više. Vidite, samo čineći ovo bit ćete ujedinjeni sa Mnom. A kada budete, vaši sudovi i patnja na svijetu će se olakšati. Vremenom ćete prihvatiti patnju s radošću u srcima. Osobito kada Mi ju ponudite kao dar. 
Patnja je Božji dar i dopuštena je. Duše koje ćete pomoći spasiti jamče vam mjesto u Kraljevstvu Mog Oca. 
Moja djeco, ova Učenja nisu nova. Samo se niste podsjetili jednostavne Istine. Moje poruke i Učenja se nikada nisu promijenila. Ona su jednostavna i sažeta su u Evanđeljima i u Deset Zapovijedi. Samo zapamtite, kada svima dajete sebe, dajete sebe Meni. Pokažite ljubav bližnjemu i pokazujete ljubav Meni.
Ponašajte se prema njemu kako očekujete da se i drugi ponašaju prema vama. I nikada nemojte zaboraviti, kada ste ljuti na druge i u iskušenju ste da im naškodite ili ih kaznite na bilo koji način, da sam Ja u njima prisutan - čak i u onima koji Me mrze. Nanesite li štetu bilo kome od Moje djece,  to isto činite i  Meni.
Vremenom će sva ova dobrohotna djela imati smisla, djeco Moja. Molite svaki dan za snagu da živite život u Moje Ime. Znajte da svaki put kada oprostite nekom, iako se on može činiti kao neprijatelj, širite Moje Srce Ljubavi i Milosrđa. Za to ćete primiti vječnu sreću na Nebesima.
Molite za ustrajnost. Oponašajte Moj Život. Neće biti lako. Ali vaša djela, bez obzira koliko mala, pomoći će dušama.
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj i Spasitelj
Isus Krist - Jedan s Bogom Vječnim Ocem i Duhom Svetim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 16. siječnja 2011., 15:00h
 
 
Da, Moja ljubljena kćeri, Ja sam. Ovo je  bio dugi put učenja za tebe i nastavit ćeš se hraniti znanjem Istine preko dara Duha Svetog koji puni tvoju dušu. 
Moja kćeri, molim te pobrini se da se ove poruke, koje su mješavina upozorenja, proročanstava i sažetak Mojih Učenja, rašire u svaki kutak svijeta. Važno je da Moja djeca shvate načine na koje mogu pripremiti svoje duše kako bi otkupili sebe u Očima Mog Oca.
 
Duhovna obnova započinje u svijetu
Danas u svijetu postoji povećano štovanje i čašćenje Mene, Mog Vječnog Oca, Duha Svetog i Moje voljene Majke. Iako još nije vidljiva, ova moćna duhovna obnova pomoći će zaštititi Moju djecu, čak i one koji su Mi posvuda okrenuli leđa. Evanđelja će se ponovno proučavati kako će ljudi imati  iskustvo tjeskobne gladi u potrazi za Istinom. Kako se pročišćenje povećava i postaje raširenije širom svijeta, tako će i ove duše, bez ljubavi za Mene, ponovno otvoriti svoja srca.
Kako se ljubav otkriva kroz svjetlo Mojih sljedbenika, učinci zloga i ponašanje onih na koje širi zarazu će slabjeti. Zli će se osvetiti.
 
Sotonini su dani odbrojeni
Kako njegovi dani na zemlji polako nestaju, pokušat će nanijeti što više štete može. Njegovi će sljedbenici ubrzati svoje djelovanje i ustati odmah da posvuda prošire zloću. Njihova djela, kojima će biti grozno svjedočiti, kada se budu pojavljivali pred vašim očima, bit će kratkog vijeka.
Vjera, djeco Moja, ojačana svakodnevno molitvom, izbacit će ova zvjerstva. Vratite se, Moja djeco, i ponovno otkrijte Moja Učenja. Dovedite Me natrag u svoje živote. Još jednom Me primite u srca da vas mogu držati u zagrljaju. Dopustite Mi da vas vodim prema duhovnom savršenstvu da bi bili spremni za Vječni Život kada Zemlja i Nebesa postanu jedno.
Oponašajte Me, djeco Moja, u svakodnevnom životu. Uzmite Moj Križ čak i kada se njegov teret čini pretežak. Nikada se ne bojte prihvatiti Moj Križ, jer ću vam samo Ja dopustiti da nosite ono za što ste sposobni.
 
Značenje patnje u ovom životu
Kada patite u ovom životu, nosite Moj Križ. Imate dva izbora. Ako odbijete Moj Križ, stenjući ogorčeni zbog njega, tada će se patnja neoslabljena nastaviti. S druge strane, ako prihvatite Križ i ponudite vašu patnju da spasite duše, onda je to predivan dar Meni. Ako prihvatite ovu patnju, sudove i iskušenja s radošću, tada će vaše opterećenje biti lakše. Pomoći ću vam ga nositi. Bol će oslabjeti i mir, ljubav, radost i čista sreća vladat će u vama.
 
Vodite jednostavne živote
Živite jednostavnim životom i činite sve umjereno. Kada jedete, pijete, spavate, odmarate ili se opuštate, pobrinite se da to činite u umjerenosti. Kada su jednom vaše fizičke potrebe zadovoljene, ne biste trebali tražiti više, jer to potkopava snagu vašeg duha. Ispaštanje, Moja djeco, je bitno da Mi postanete bliži. Pod tim mislim na osobnu žrtvu. Post je samo jedan primjer ispaštanja. Propovijedao sam važnost ispaštanja tijekom Mog vremena na Zemlji. Isto je činio i Moj dragi prorok Sveti Ivan Krstitelj. Posteći 40 dana, pokazao sam primjer. Samo postom, djeco, ćete istjerati zloga.
Moja draga djeco, imate još puno pred sobom. Još ne shvaćate što će se tražiti od vas u nadolazećim godinama. U međuvremenu je važno prići bliže Meni, da bi se pripremili za suđenja koja čekaju kršćane širom svijeta.
Idi u Miru. 
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist.
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 15. lipnja 2011., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kušnju i duhovnu sušu koju trpiš sada dozvolio sam da bih te doveo još bliže u sjedinjenju sa Mnom. 
Ponekad kada patiš moram se okrenuti na jednu stranu, tako da ne bih morao svjedočiti tvojoj tuzi. Kako bi Me zadovoljila, moraš patiti u tišini, Moja kćeri. Izvanjskom svijetu moraš dolaziti radosna. Samo tada će tvoja duša biti ojačana i dovedena na razinu svetosti koju tražim od tebe za ovu misiju. Jer kada si tako uključena, plodovi koje daješ kada govoriš Moju Riječ znače da će se Moje poruke uspješnije čuti u svakom kutu svijeta.
Ovoga puta, dok pripremam Moju djecu za najveći izazov od Mog Raspeća, bitno je da što više ljudi čuje Moju Najsvetiju Riječ.
Istinu koja se sada otkriva čut će ne samo vjernici, nego i oni koji Me ne žele znati ili oni koji ne žele prihvatiti istinu o postojanju Boga Vječnog Oca.
 
Razgovarajte s mladim materijalistima i prevrtljivim društvom
Moja kćeri, moraš koristiti smišljene postupke koje će priopćiti Moju Riječ mladim materijalistima i prevrtljivom društvu. Pobrini se da im se obraćaš na način koji će shvatiti, obratiti pažnju i pričati o tome. Jer čemu ova zadaća, ako jednostavno pojačava Moju Svetu Riječ samo kod vjernika? Da, važno je podsjetiti Moje sljedbenike na obećanja koja sam dao kada sam rekao da ću se vratiti, ali one duše bez znanja, shvaćanja ili zanimanja za Moje suosjećanje za čovječanstvo moram dosegnuti pod svaku cijenu. 
Ti, Moja kćeri, i Moji sljedbenici sada imate dužnost obavijestiti agnostike, bezbošce i cijeli mladi naraštaj o Istini. Nježno pričajte s njima. Nikada nemojte biti nasilni. Koristite riječi ohrabrenja. Učinite Moju Riječ zanimljivom. 
 
Nije kraj svijeta
Govori s njima o obećanju koje sam dao o Novom Raju na Zemlji. To neće značiti da je kraj svijeta, već prije da će se razviti Novo Doba mira, radosti i sreće. Oni ne mogu i ne smiju okrenuti leđa ovoj Slavi. Molite za njih. Dovedite ih Meni i primit ćete posebno vodstvo i milosti.
Jednostavnost i Istina bi trebali biti vaša oružja izbora. Vodite primjerom. Moja kćeri, sada moraš smišljati kako iskoristiti različite i nove načine saopćavanja Moje Riječi. Da bi postigla ovo, bit će ti poslana pomoć.
 
Širite Moju Riječ korištenjem suvremenih komunikacija
Načini suvremenih komunikacija moraju se koristiti kako bi se osiguralo da se Moja Riječ brzo širi. Zamolite izdavače u što više možete zemalja da naprave knjige u što je više moguće jezika. Koristite audio i video metode, kao i druge, da širite Moju Riječ brzo. Pozovite one koji će pomoći dragovoljno i besplatno da proslijede Moje poruke mnoštvima.
Jer ovo će, Moja kćeri, spasiti duše. Volim te. Tvoja snaga i odlučnost da uspiješ u ovoj zadaći, koje dolaze iz čiste ljubavi prema Meni i Mojoj Voljenoj Majci, dovest će duše - koje bi inače završile u paklu - natrag u Moje Naručje i Vječno Spasenje.
 
Ne obazirite se na one koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu
Budite hrabri. Ne odgovarajte onima koji pokazuju nepoštovanje prema Mom Imenu. Moji sljedbenici će te najviše povrijediti. Jer će mnogi Moji dobronamjerni učenici povremeno upadati u pogrješku. Njihovo znanje Mojih Učenja može stvoriti osjećaj ponosa koji vodi u oholost. Onda se potkrada njihov umni ponos. Te jadne voljene i svečane Moje duše, čija ljubav prema Meni nije upitna, ne smiju nikada gledati s visoka na one za koje misle da su na krivom putu. Ne smiju upasti u sotoninu zamku pretpostavljanja položaja nadmoćnosti i svečane krutosti. To onda postaje bitka umova, da se vidi, ljudski govoreći, tko je od dvoje obrazovaniji ili bolje shvaća Istinu Mojih učenja.
Zapamtite što sam vas sve naučio. Istina je jednostavna. Istina je ljubav. U vašoj potrazi da dokažete svoje tumačenje Moje Svete Riječi, ako ne pokažete ljubav i strpljenje onda vaša strana priče o Istini neće dolaziti od Mene. 
Volite jedni druge. Svi ste jednaki u Mojim Očima. Ali oni od vas koji ostave svoj utabani put, kako bi pomogli dovesti Moje izgubljene duše natrag Meni, bit će uzdignuti u Mojim Očima.
 
 
Vaš Božanski Spasitelj
Kralj čovječanstva
Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 23. kolovoza 2011., 23:45h
 
 
Moja kćeri, sada počinješ shvaćati istinu patnje. Kada zamolim odabrane duše da pate, oni pate kao što sam i Ja patio tijekom Moga mučenja za Moga Raspeća. Baš kao što je Moja Smrt spasila čovjeka od grijeha, tako i vaša patnja također može spasiti čovjeka od vječnog prokletstva. Nudeći patnju svojevoljno, činite žrtvu kako bi se dušama čovječanstva pokazalo Božje Milosrđe.
Ako bih zamolio više duša da to učine, mogli bi pokazati strah i uzmaći. Ipak mnoge duše pate, a da nisu svjesne da su odabrane duše. Mnoga Moja djeca mogu se pitati, zašto neki ljudi pate, a neki ne? Moj je odgovor da sam odabrao one dobroga srca, one koji pokazuju poniznost u svom životu, one koji stavljaju potrebe drugih ispred vlastitih. Duša nježnog srca preuzima ulogu paćenja za Mene. To je Moj Dar. Možda se ne čini kao dar, ali kada vam je dan ovaj dar, spašavate tisuće duša svaki dan u Moje Ime.
Želim sada zamoliti Moje sljedbenike da svakodnevno učine jednu žrtvu srodnu patnji kako bi Mi pomogli da spasim duše u smrtnom grijehu u trenutku smrti tijekom Upozorenja. Molim vas da Me zamolite za ovaj dar. Zamolit ću i one ponizne u srcu da učine jednu osobnu žrtvu za Moju Slavu. One koji osjećaju da ne mogu ovo učiniti blagoslovit ću Mojim posebnim milostima, jer Ja znam da vaša postojeća ljubav prema Meni i vaše molitve već spašavaju duše vaše braće i sestara.
Djeco Moja, znajte ovo. Vojska Mojih sljedbenika svakodnevno raste zbog ovih Poruka. Ova vojska će uskoro narasti na milijune. Pozivam samo one koji su dovoljno hrabri da prihvate Moj izazov. Hrabrost izvire iz ljubavi. Jedan čovjek će iskazati hrabrost na jedan način, drugi čovjek na drugi. Jednostavno vas molim da kažete svijetu za Moju Ljubav. Podsjetite ih na Istinu sadržanu u Svetom Pismu. Recite im da se Ja uskoro vraćam kako bih pružio veliki dar Mog Milosrđa. Jer toliko je danas raširen grijeh da bi Nebesa bila nepopunjena, ako bih došao tako brzo Suditi u vašem svijetu.
Širite Moje dobre vijesti. Podsjetite ih da  sam Ja prisutan kada osjećaju ljubav, pravu čistu ljubav za nekoga, čak i ako je to samo prolazni pogled ili dobro djelo kojemu svjedočite.
Recite im da će bez ljubavi uvenuti i postati ništa.
Recite im da kada ih Ja vidim, oni su goli u Mojim Očima, bez svjetovne imovine. Ja vidim samo njihovu dobrotu i zloću u duši.
Recite onim jadnim, zastrašenim dušama koje se srame svoga načina života da sam Ja koji opraštam, pun Milosrđa i da ću ih primiti u Svoje raširene Ruke pune Ljubavi. Sve što trebaju učiniti jest ići prema Meni i zamoliti Me da im pomognem. Ja se nikada neću oglušiti na zamolbe grješnika, bez obzira koliko je mračan njihov grijeh. Opraštam svima koji se iskreno kaju za bilo koju prijašnju uvredu koju su nanijeli.
Njihova će srca biti svjetlija, a Moja Ljubav će vratiti svjetlo natrag u njihove živote. Doći ću ponovno u Slavi djeco, ne da vas zastrašim, nego da vam donesem Moje darove, one darove koji su vam uskraćeni djelima sotone.
Dođite. Naklonite svoje glave. Odbacite svoj sram na stranu i zamolite Me da vam oprostim. Ništa Me ne zaprepašćuje, djeco. Nijedan grijeh nije toliko težak da ga Ja ne mogu oprostiti, ako se pokaže iskreno žaljenje. Nemojte otezati. Tražite otkupljenje sada,  prije nego bude prekasno.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
Otkupitelj Čovječanstva
 
Subota, 22. listopada 2011., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, zapiši ovo. Sada prolaziš kroz intenzivnu patnju kako bi spasila duše u tami koje odbijaju Mene i Moga Oca.
Tako su zatvorene i otvrdnule te duše, da će samo pomoću molitvi drugih i preko patnje duša žrtava one moći biti spašene. Jer oni će odbiti tražiti otkupljenje. Njihova će ih tvrdoglavost blokirati da osjete dovoljno kajanja da ispovjede svoje grijehe i mole za oproštenje.
Upozorenje je oblik globalne ispovijedi. To će biti vrijeme kada će se od svakog očekivati da zamoli za oprost grijeha ili će se suočiti s odbacivanjem. Tako mnogo duša koje su u tami  odbiti će Moju Ruku Milosrđa. Okrenut će se od Mene. Ti, Moja kćeri, zajedno sa svim Mojim odanim sljedbenicima, možeš pomoći spasiti njihove duše od vječnoga prokletstva.
Nikada ne bih vršio pritisak na Moju djecu da pate u Moje Ime. Ali zbog onih koji Mi kao dar ponude svoju pomoć kroz patnju, Ja mogu otkupiti većinu čovječanstva.
Patnja se događa zbog napada sotone, kada muči duše koje su Mi bliske i one koje sam postavio da vode svetu misiju obraćenja duša. Znajte da ste sjedinjeni sa Mnom kada se ovi napadi dogode. Tada ćete Me dobro upoznati. Znat ćete kako se osjećam - moju radost, tugu, žaljenje, bol i užas kada izgubim dušu od sotone.
Ne brinite se. Milijuni duša već su spašeni pomoću ovih Poruka.
Molitve Moje odane vojske već ublažavaju globalne katastrofe i odstupanje Moga Svetoga Namjesnika iz Vatikana. Njihova poslušnost u molitvi krunice Moga Božjega Milosrđa upravo sada spašava duše.
Moja kćeri, pobrini se da sva Moja djeca shvate da Ja govorim svim religijama i vjerskim denominacijama preko ovih Poruka. Nikoga ne isključujem. Jer svi su oni djeca Božja. Postoji samo jedan Bog, a to je Moj Vječni Otac, Bog Svevišnji.
Dođite zajedno sa Mnom, djeco i djelujmo kao jedan kako bi brzo spasili Moje duše širom svijeta. Samo molitvom vi Mi možete pomoći spasiti svijet.
 
 
Vaš Isus
Spasitelj Čovječanstva
 
 
Četvrtak, 27. listopada 2011., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, povećani broj kušnji kroz koje prolaziš u Moje Ime nije slučajan. Dok te sotona nastavlja mučiti, samo se sjeti duša koje spašavaš kroz ovu patnju. Pokušaj se izdići iznad ovih poteškoća i imaj Mene u svojim mislima cijelo vrijeme. Moli se Mojoj ljubljenoj Majci za zaštitu i moli Svetu Krunicu što češće možeš.
Važno je da svi Moji sljedbenici zamole za zaštitu protiv prevaranta, koji čeka svaku priliku da stvori sumnje u njihovim mislima.
On i njegovi demoni su posvuda. Upotrijebit će svaku moguću taktiku da prouzroče kaos u vašim životima. Znajte da ste, kada se to dogodi, dotaknuti Mojim Učenjima i da vi sada nosite Moj Križ.
Nikada se nemojte bojati, djeco, jer ste sposobni ustati iz ove pustoši zbog snage koju Ja sada darujem svakome od vas, Moja vojsko. Trijumfirat ćete nad zlim i njegovom zloćom. Što više skladno molite, bit će veći oklopni zid. Nijedno od Moje djece, koja trpe progon kao izravnu posljedicu djelovanja za Mene, ne može biti dotaknuto zlim.
Vi ste Moja djeco blagoslovljeni, ako patite u Moje Ime, iako to teško shvaćate.
Zanemarite takve poruge. Okrenite leđa. Ne reagirajte. Ostani tihi. Molite za snagu. Ja sam s vama.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
 
Ponedjeljak, 28. studenoga 2011., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, moraš zapamtiti, da će tvoj život uvijek biti postelja od trnja kada Mi služiš.
Ništa neće biti lako, ali znaj da bez žrtve ne možeš biti odabrana duša. Na ovom putovanju koje poduzimaš hodajući uz Mene pljuvat će po tebi, podmetati ti nogu, rugati se, udarati te i mučiti kada to najmanje očekuješ. Svi oni koji otvoreno proglašavaju Moju Riječ također će trpjeti ista poniženja.
Međutim, dok ne prihvatite ova poniženja i kušnje, kao dio Križa koji nosite kada ste odabrali raditi za Mene, nećete sazrjeti do duhovnoga savršenstva koje se od vas očekuje.
Kćeri Moja, prihvati poniženja, bol i patnju razasute po tvom putu. Zasigurno ti i Moji ljubljeni vojnici, koji ste prihvatili Moje Presvete Upute preko ovih Poruka, znate da Ja hodam uz vas.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
Srijeda, 30. studenoga 2011., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, oni koji su tako gorljivi u dokazivanju svoje ljubavi prema Meni vrlo često nalaze očaj u svojim dušama koji ih čini da se osjećaju bez Moje Ljubavi. Ovo može biti tako neočekivano da može ostaviti dušu u takvom stanju napuštenosti, da se osjeća kao da se nikada neće oporaviti od bespomoćnosti i nedostatka vjere.
Ne bojte se, djeco. Napuštenost je nešto što ćete osjećati kada ste Mi bliski. Osjetio sam istu napuštenost od Moga ljubljenoga Oca kada sam bio na zemlji. Osjećao sam se izgubljeno i osamljeno dok sam pokušao razgovarati s Njim mnogo puta. Ovo je teško iskušenje koje ćete trpjeti kada ste istinski Božji vjernik. To je sotonin način da vas odvuče, tako da se nakon nekog vremena on nada da ćete odustati od potrage za Mnom i vratiti se svjetovnim putovima koje će donijeti užitak, ali vas neće zadovoljiti.
Zar ne znate da će molitva spriječiti da se ovo dogodi? Zar ne shvaćate da ovo dopuštam zbog vašega dobra i kao dio vaše obuke da dobijete duhovnu snagu koju je moguće postići samo kroz ovu napuštenost?
Za vas su putovi Moga Oca teško shvatljivi, djeco. Samo se ufajte u Mene, svoga Isusa i pozovite Me kako bih vam dao milosti koje trebate da se borite uz Mene za spas svoje braće i sestara. Oni moraju biti spašeni od zlih planova koji se provode u vašem svijetu od strane onih sila koje vas žele nadzirati pomoću samih stvari nužnih za vaše preživljavanje.
Zapamtite, djeco, Ja sam tako blizu svim Svojim sljedbenicima da će odmah nakon Upozorenja Moja vojska nabujati kako bi postala moćni protivnik sotoni.
Djeco, nada ne smije nikada biti izgubljena. Ja ću vas spasiti od užasa vašega svijeta koji je u potpunom neredu uzrokovanom nedostatkom vjere u Moga Vječnoga Oca.
Sve će se ovo promijeniti kada svijet bude svjedočio dokazu koji mu treba da bi prihvatio Postojanje Boga Oca.
 
 
Vaš Isus
Spasitelj Čovječanstva
 
Petak, 2. prosinca 2011., 23:35h
 
 
Moja draga kćeri, budi jaka i misli na dobre vijesti da će Moje Milosrđe donijeti većinu Moje drage djece natrag u njedra Moga Presvetoga Srca.
Te jadne nesretne duše, koje su založile svoje živote zloći, trebaju vaše patnje kako bi bili spašeni. Morate Mi vjerovati, bez obzira što je ovo iznimno teško za shvatiti i pojmiti s ljudske točke gledišta. Tvoja osobna patnja i ona Mojih odanih sljedbenika ide prema spasenju duša. Ništa od toga nije uzaludno. Ova žrtva je dar Meni. Zapamti, patnja također olakšava Moj teret.
Umoran od vlastite patnje Moja kćeri, veselim se što ću konačno zagrliti Svoju djecu kao jedno s Mojim Vječnim Ocem.
Gledajte na to ovako. Kada bilo koji voljeni član obitelji odseli i vrati se kući nakon mnogo godina, koliko je onda veliko uzbuđenje. Kolika radost. Mislite onda na čežnju koju roditelj ima prema sinu ili kćeri koje nije vidio mnogo godina i koliko mu znači ponovni susret.
Ljubim vas sve trajnom strašću, djeco. Veselim se našem ponovnom susretu kada ću čvrsto zagrliti svakoga od vas u Svoj zagrljaj i držati vas blizu Svome Srcu. Moja je obitelj spremna  konačno se ponovno sjediniti, po prvi put nakon što je Raj stvoren za Adama i Evu. 
Izlijevam Svoju Ljubav i Milosrđe kako bi prekrili svu Moju djecu, u svakom kutku svijeta, obuhvaćajući sve rase, boje, religije i sve grješnike.
Iščekujte ovaj veliki trenutak u vremenu. Konačno će zauvijek nestati bijedna mržnja, patnja, tjeskoba, nepovjerenje, pohlepa, nasilje i drugo zlo. Zamislite kako će to biti, djeco. Novo divno doba ljubavi i mira u svijetu.
Neka nitko ne propusti ovaj život vječne sreće. Zar biste htjeli da netko od vaše braće i sestara ne bude uključen? Jer ako ne budu, trpjet će zauvijek vječnu tamu u paklenim vatrama. Zapamtite to, djeco. Zauvijek. Nema povratka nakon toga.
Molite da sve duše naslijede ovaj Raj. Molite za one duše za koje ste osobno zabrinuti. Molite za sve duše.
 
 
Vaš Isus
Spasitelj i Otkupitelj cijeloga čovječanstva
 

 

Srijeda, 25. travnja 2012., 16:50h

 
 
Moja predraga kćeri, mnoge Me duše ne priznaju jednostavno zato jer to ne žele.
Oni znaju tko sam Ja.
Oni znaju da ih je iz ničega stvorio Bog Otac, a ipak odabiru zanemarivati Boga.
Oni koriste Moje Ime na najneformalniji način mnogo, mnogo puta i Moje je Ime uključeno u psovke koje bljuju oni opsjednuti demonima.
 
Tek kada su ljudi ožalošćeni tragedijom, onda zastanu i razmišljaju o smrti i bilo kakvom budućem životu koji dolazi.
Zbog toga iz Moga Milosrđa Ja ponekad kažnjavam te duše, da ih urazumim, da ih mogu spasiti.
 
Kroz patnju će sve materijalne privlačnosti koje osjetila traže postati beznačajne i vidjeti će se što doista jesu. Prolazne novotarije koje će nestati u kratkom vremenskom razdoblju.
 
Mnoge duše rođene na ovome svijetu su poslane s Neba. One odabiru patiti, tu spadaju i pobačena djeca, kao sredstva traženja spasenja za grješnike.
Ljudskom umu je teško shvatiti Božje Kraljevstvo, jer nijedan čovjek nije blagoslovljen ovim darom.
Kada su se pali anđeli pobunili protiv Moga Oca, On - Moj Otac - nikada nije zanijekao pravo na slobodnu volju Svojoj djeci, jer On nikada neće oduzeti dar koji je dao čovječanstvu.
Cijelo će čovječanstvo imati slobodnu volju, dok se njihova volja ne sjedini s Božjom Voljom Oca.
Sotona iskorištava slobodnu volju. Ono s čime se on ne može boriti jest kada se ove odabrane duše odreknu svoje vlastite slobodne volje i ponude je Bogu da spasi grješnike.
Čineći tu žrtvu kroz prihvaćanje patnje, sotonin utjecaj slabi.
Tada grješnici mogu biti spašeni, čak i ako se nisu pokajali. To je čudo, to je patnja.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 3. srpnja 2012., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada ti Ja šaljem kušnje, poput duhovne suše, moraš naučiti prepoznati ih kao takve.
Također ti moraš prihvatiti da, kada trpiš takvu duhovnu sušu, to je sa razlogom.
Mnoge duše žrtve vjeruju da je patnja jedna od dvije stvari.
Najprije, postoji izvanjski progon kojega ćeš trpjeti zbog svoje Misije.
Zatim postoji fizička patnja, slobodno pružena Meni, kao dar, za spas milijuna duša.
Zatim je najgora patnja od svih duhovna praznina, gdje ne možete osjetiti ni mrvu ljubavi za Mene, vašega Isusa, gdje vas nikakva količina molitava ne može osloboditi od zatvora pustoši.
Pokušavajte što hoćete, molitva će postati mučna.
Pokušavajte što hoćete da osjetite ljubav i samilost za Mene i voditi ćete borbu.
To je oblik duhovne napuštenosti, gdje se čini da sam Ja tako daleko da više ne možete dosegnuti do Mene.
Ono što ne znate je ovo.
To je Dar, Milost od Mene. To vas uzdiže u Mojim Očima, a kušnje i patnje koje podnosite sam Ja dopustio zbog vaše plemenite i čiste ljubavi da spasite ocrnjele duše.
Možda se čini nepošteno, ali što bliže dođete Mome Presvetome Srcu, vi više trpite Moj vlastiti progon zbog grijeha čovječanstva.
Samo oni s čistim poniznim srcem, bez osobnog obzira za sebe, kada Mene stavljaju ispred svega na ovoj Zemlji, mogu izdržati Moju bol.
Takve duše sam Ja pažljivo odabrao i one će raditi sa Mnom, svojim darom patnje, da Mi pomognu u Mome Planu Spasenja.
Nikada se ne boj, kćeri Moja, da ja nisam tamo. Možda nećeš osjetiti Moju Prisutnost, vidjeti Me ili osjetiti duboku ljubav za Mene kao što bi obično osjećala, ali Ja sam uz tebe.
Uvijek se ufajte u Mene, Moji ljubljeni sljedbenici, čak i kada vam je teško moliti.
Ufajte se u Mene kada osjećate čežnju za Mnom, koja ne može biti zadovoljena ili utažena, bez obzira koliko snažno pokušavali razgovarati sa Mnom.
Kada se to dogodi, znajte da sam Ja mnogo bliže nego što uviđate.                                                                                                                                                                      
Znajte da u ovim vremenima Ja uzdižem vas da postanete pravi vojnik, pravi borac u Mojoj bitci za spas duša.
Ja vas ljubim. Nikada ne odustajte. Nikada se ne osjećajte razočarano, jer Ja uvijek idem s vama. 
Doći će dan kada će patnja biti zaboravljena. Na njenom mjestu će biti radost koja će bujati svijetom i koja će jedino biti moguća zbog vaših žrtava za svu Božju djecu koja trebaju vašu pomoć.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Utorak, 18. rujna 2012., 17:40h
 
 
Moja predraga kćeri, bilo je to vrlo teško putovanje za one Moje sljedbenike koji slijede ovu Misiju.
Njih ismijavaju oni čija mišljenja cijene.
Njima se rugaju oni koji tvrde da su duhovno zreli i pljuju po njima oni koji niječu Mene, Isusa Krista.
Oni moraju prihvatiti Krunu od Trnja i poniznost koja je potrebna da se podnese bol patnje u Moje Sveto Ime.
Neka nijedan čovjek ne podcijeni trnoviti put prema Vječnom Spasenju.
Ako trpite agoniju biti ćete brzo pročišćeni i zatim ćete biti sposobni pomoći drugima čije se pročišćenje neće dogoditi sve do nakon Upozorenja.
Biti će vremena, Moji ljubljeni učenici, kada će usaditi laži u vaše misli drugi koji žele da napustite Moju Misiju.
Jednostavno morate ostati čvrsti, ljubazni i zatim šutjeti, kada se suočite s ovim progonom.
Nikada ne raspravljajte i ne pokušavajte dokazati istinitost Moje Svete Riječi, jer ćete se spotaknuti i zatim pasti. Tada ćete biti udarani i biti će vam teško ići dalje promicati Moju Svetu Riječ. Drugim riječima, zaglaviti ćete. Zatim će uslijediti zbunjenost, a u nekim slučajevima ćete Mi okrenuti leđa.
Mnogi Moji sljedbenici, koji su podigli svoj križ da bi slijedili Mene u ovoj Misiji spašavanja duša nisu mogli nastaviti svoje naporno putovanje.
Neki su dopustili drugima da usade sjeme sumnje u njihove misli.
Drugi su povjerovali lažima koje su im bile rečene da poreknu ovu Moju posljednju Svetu Misiju na Zemlji da pripremim čovječanstvo za Moj Drugi Dolazak.
Samo oni s jednostavnom ljubavlju za Mene, s dubokom odanošću i koji shvaćaju ulogu trpljenja u Spasenju duša imali su snagu da nastave.
Nije lako slijediti Mene, vašega Isusa. I dok vas nasljedovanje Mojih Učenja može dovesti bliže Mome Presvetom Srcu, tek kada se predate stvarnosti koja je Križ, možete se doista nazvati Mojim učenikom.
Mnoge jadne duše vjeruju da će primiti veliku moć, veliku slavu i priznanje u svijetu kada odgovore na Moj Poziv. To nije slučaj.
Ja sam žrtva koja pati i u tome se nalazi Moja Moć nad sotonom.
Ja nisam Sin Čovječji kako od Mene ljudi očekuju da budem. Ja sam neuobičajen. Ja odabirem nedostojne duše da prenesu Moje Poruke.
Ja pozivam najjadnije, najkrotkije i najveće grješnike, jer vam moram pokazati da ste svi jednaki u Mojim Očima. Ali samo oni koji prihvate da Ja mogu prigrliti jedino one poniznog duha i duše, brzo će hodati prema duhovnom savršenstvu.
Trpite u Moje Ime i Ja ću vas uzdići u slavi u Novom Raju.
Prihvatite Istinu Moga Božanstva, a ta je da nikada neću veličati Sebe preko Mojih pravih proroka, niti će oni tražiti slavu u Moje Ime.
Dođite sada k Meni sa ufanjem i predanjem kako bih vas Ja mogao učiniti Mojima.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 30. listopada 2012., 19:10h
 
 
Moja predraga kćeri, trebala bi znati, do sada, da će se patnja koju trpiš, u Moje Ime, nastaviti do posljednjega dana ove Misije.
Ovo ti je teško za čuti, ali znaj ovo. Ova Misija je najteža od svih Misija koje su bile prije tebe. Ti ćeš biti bačena u divljinu i osjećati ćeš se izdvojeno i osamljeno. Tvoj glas će se zanemarivati, ali će Moja Sveta Riječ dotaknuti srca milijuna.
Ti ćeš pažljivo osluškivati Moju Svetu Volju u svako doba, iako često osjećaš da nećeš biti dovoljno jaka.
Tvoja  slabost je tvoja snaga, zbog tvoga ufanja u Mene. Zbog toga te Ja nikada neću napustiti ili te ostaviti bez pomoći drugih. Ipak, hodati ćeš sama u ovoj Misiji. Tvoje jedino društvo biti ću Ja. Ja sjedinjujem našu patnju kao jedno.
Ti, kćeri Moja, uvijek ćeš trebati Moje milosti izdržljivosti. Izdržati ovu Misiju i objaviti Moju Svetu Riječ nezahvalnom svijetu neće biti lako. Zahtijevati će veliki osjećaj odlučnosti i hrabrosti.
Ovo se odnosi na sve Moje učenike, uključujući one koji Me ljube, ali koji ne prihvaćaju ove Poruke.
Prepreke s kojima ćete se suočavati u ovom dijelu Misije povećati će se za sve vas, Moja odana Vojsko.
Vi morate prihvatiti s dostojanstvom da ćete patiti kada Me slijedite. Vrlo malo duša se može nositi s patnjom koja utječe na svakoga tko sebe poveže s Mojim Učenjima.
U ovo vrijeme u svijetu, sam spomen vjerovanja u Mene, vašega Isusa, stvara sram. 
Ne samo da vam stvara neugodu, nego ćete patiti zbog Mene kada se vaša odanost Meni objavljuje u javnosti.
Zapamtite, patnja je posebna Milost. Teško ju je izdržati i mnoge duše se okreću od Mene zbog nje. Ali morate zapamtiti ovo. Kada patite u Moje Ime, Ja ću vas držati i izlijevati na vas Moje Milosti. Unatoč vašim patnjama, ovo će vam donijeti mir duše. 
Molim te, Moja kćeri, nikada ne odustaj. Nikada se nemoj osjećati napuštenom, jer Ja sam čak i bliže kada se osjetiš osamljenom. Ja sam čak bliže tebi tijekom ovih vremena patnje. Ti moraš nastaviti tražiti svu pomoć koju možeš dobiti, tražeći od Moje ljubljene Majke i svih Svetaca da ti dođu u pomoć.
Vrlo brzo ti ćeš prihvatiti da je povećanje patnje izravna posljedica protivljenja ovoj Misiji od strane zloga. On je krajnje zastrašen, jer je njegova bitka na samom kraju. On te mrzi zbog duša koje su spašene ovom Misijom Spasenja.
 
 
Tvoj Isus
 
Petak, 9. studenoga 2012., 21:00h
 
 
Moja predraga kćeri, u samo dvije godine milijuni duša su obraćeni i spašeni zbog ove Misije. Samo tvoja patnja spasila je deset milijuna duša, kao što sam ti Ja obećao. Iako se čini da nevolje svijeta rastu, mnoge su duše spašene zbog tvojih molitvi.
Patiti u Moje Ime postaje sve teže i postaje tako bolno da se teško s tim nositi. Najintenzivnije je kada je sotona bijesan. Njegov sadašnji bijes se pojačava i zato su napadi na tebe tako uznemirujući. On i njegovi demoni te okružuju, ali ne mogu te ozlijediti na fizički način, jer te štiti Ruka Moga Oca. To ne umanjuje kažnjavanje koje trpiš u ovome trenutku, na drugu obljetnicu ove Misije. Ali znaj ovo.
Najviše se patnje trpi kada Misija ili djelovanje duše žrtve, uspijeva. Što je više duša koje su spašene, sve nasilniji postaju napadi zloga. Njegova su djela sve očitija u svijetu. On, koji čini sve kako bi sakrio svoje postojanje, ulazi na svoj način u duh tih jadnih ljudi koji mu se ostavljaju otvorenima, zbog njihove žudnje za svjetovnim užicima i ljubavi prema moći.
Sotonina snaga leži u njegovoj sposobnosti da prevari čovječanstvo da povjeruje da je on samo simbol kojega kršćani koriste da objasne razliku između dobra i zla.
Sotona poznaje opasnost izlaganja svoga postojanja. Da je to učinio, više bi ljudi prihvatilo da Bog postoji.
On ne želi to učiniti, pa stvara svijest o svom postojanju među onima koji mu odaju počast. Ti ljudi, koji prihvaćaju postojanje sotone, obožavaju ga kao što ljudi održavaju Mise u Katoličkim Crkvama ili službe u crkvama kako bi slavili Boga.
Toliko je mnogo duša ukradeno. Bog, Moj Vječni Otac, namjerava ih osvojiti natrag pomoću Upozorenja i kazni koje će biti nanijete onima koji se okupljaju da štuju Zvijer.
Moj Otac će razotkriti sotonine sljedbenike, koji oskvrnjuju Njegove Crkve.
Oni su mete Njegovih kazni i ako ne prestanu s onim što čine, svojim slobodnim izborom, na njih će se spustiti Ruka Božja.
Uspon ovih sotonskih skupina koje se predstavljaju svijetu preko poslovnih i mrežnih organizacija jako je raširen.
Posvuda su; spletkare, održavaju mitinge, smišljaju i stvaraju zle planove da unište milijune nevinih ljudi.
Oni će uvesti oblik genocida, pomoću obaveznih cijepljenja, protiv vaše djece, sa ili bez vašeg dopuštenja.
Ovo cijepljenje će biti otrov i biti će predstavljeno kao plan svjetske zdravstvene skrbi.
Njihovi planovi su se materijalizirali i već su ih počeli uvoditi. Neke njihove planove u jednoj europskoj zemlji zaustavio je Moj Otac zbog molitvi duša žrtava.
Gledajte ispred i iza sebe. Gledajte s oprezom naizgled nevine, nove zakone uvedene u vašim zemljama, stvorene da se osjećate kao da će vam poboljšati živote. Mnogi su od njih jednostavno tu da vas porobe, prisiljavajući vas da se odreknete svojih prava, zbog onoga što se čini kao demokratski zakoni.
Demokracija će biti zamijenjena diktaturama, a ipak neće biti predstavljene narodima kao takve.  Kada se milijuni budu odrekli svojih prava, u ime novih tolerantnih zakona, biti će prekasno. Postat ćete zatvorenici.
Glavni vođe u svijetu rade zajedno da ostvare svoje planove. Oni su dio elite čiji je cilj pohlepa, bogatstvo, nadzor i moć. Oni ne prihvaćaju Božju Moć. Oni ne vjeruju da je Moja Smrt na Križu bila radi toga da ih spasi od vatri pakla.
Moram im pokazati koliko su u krivu. Došlo je vrijeme za Mene, da im dokažem Moje Milosrđe, Moju Ljubav prema njima.
 
Molim vas da molite ovu Križarsku molitvu (84) da se prosvijetle duše elite koje vladaju svijetom.
 
O dragi Isuse, usrdno Te molim da prosvijetliš duše elite koje vladaju svijetom. Pokaži im dokaz Tvoga Milosrđa. Pomogni im da otvore srce i da pokažu pravu poniznost, na čast Tvoje velike Žrtve kada si Umro na Križu za njihove grijehe. Pomogni im da raspoznaju tko je njihov Pravi Tvorac, tko je njihov Stvoritelj i ispuni ih milostima da spoznaju Istinu. Molim Te, spriječi ostvarenje njihovih namjera da naude milijunima ljudi putem cijepljenja, pomanjkanja hrane, prisilnih usvajanja nevine djece i razaranja obitelji. Ozdravi ih. Prekrij ih Svojim Svjetlom i povedi ih u nutrinu Svoga Srca da budu izbavljeni iz zamki zloga. Amen.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 22. ožujka 2013., 21:45h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da svi Moji sljedbenici provedu vrijeme posteći od sljedećeg Ponedjeljka do 15:30h na Veliki Petak.
 
Čak i mali znak posta će prikupiti svima vama uvid u Moj Plan Spasenja, te kako Mi možete pomoći spasiti duše svih grješnika.
Postom ćete postati ponovno cijeli. Čisteći svoje tijelo, vaš duh će biti obnovljen. Ja također želim da primite Sakrament Ispovijedi ili onaj oblik pomirenja koji vam je dostupan. Molim vas, ako niste u mogućnosti primiti ovaj Sakrament onda prihvatite Dar Moga Potpunog Oprosta koji sam vam dao prije nekog vremena.
 
Morate moliti ovu molitvu sedam dana zaredom da bi vam se dao dar potpunog oprosta i Snaga Duha Svetoga.
 
O moj Isuse, Ti si svjetlost svijeta, Ti si plamen koji dodiruje sve duše. Tvoje Milosrđe i Ljubav ne poznaju granice. Nismo zavrijedili žrtvu koju si Ti podnio za nas Svojom Smrću na Križu, ipak znamo da Tvoja Ljubav za nas nadilazi našu ljubav prema Tebi.
 
Udijeli nam, Gospodine, dar poniznosti da zavrijedimo ući u Tvoje Novo Kraljevstvo.
Ispuni nas Duhom Svetim da hrabro stupamo naprijed i vodimo Tvoju vojsku u propovijedanju Istine Tvoje Svete Riječi te pripremimo našu braću i sestre za Tvoj Slavni Drugi Dolazak na Zemlju.
 
Častimo Te! Slavimo Te!
Prikazujemo Ti same sebe, naše žalosti i trpljenja kao dar Tebi za spasenje duša. Ljubimo Te, Isuse! Smiluj se svoj Svojoj djeci gdje god bili.
Amen. 
 
Zatim u duhu, Ja želim da se sjedinite sa Mnom, kao da ste bili prisutni s Mojim Apostolima na Mojoj Posljednjoj Večeri. Dijeliti ćete sa Mnom beskvasni kruh i jesti sa Mnom za Mojim stolom. Vi, Moji sljedbenici, možete dijeliti sa Mnom Moj Kalež Patnje, svojom slobodnom voljom vi bi trebali prihvatiti Moju ponudu.
Ako možete ovo prihvatiti, vi ćete okajavajući grijehe smrtnog čovjeka, spasiti milijune duša. Ja ću podariti Milost najviše okorjelim grješnicima, uzvraćajući na vaš dar patnje.
Evo Križarske molitve za vas, ako želite dijeliti Moj Kalež Patnje. Molite ju tri puta kada možete, ali najbolje bilo kada tijekom posta.
 
Križarska molitva (103) Dijeliti Kalež Patnje s Kristom
 
Prostirem se pred Tebe, dragi Isuse i pred Tvoje Noge da činiš što hoćeš sa mnom za dobro svih.
Daj mi da dijelim Tvoj Kalež Patnje.
 
Uzmi ovaj dar od mene, kako bi Ti mogao spasiti one jadne duše koje su izgubljene i bez nade. Uzmi me, u tijelu, kako bih mogao dijeliti Tvoju bol.
Čuvaj moje srce u Svojim Svetim Rukama i sjedini moju dušu s Tobom.
 
Kroz moj dar patnje, ja dopuštam da Tvoja Božja Prisutnost obuhvati moju dušu, kako bi Ti mogao otkupiti sve grješnike i ujediniti svu Božju djecu u vijeke vjekova.
Amen
 
Ova vaša žrtva, koju prikazujete Meni, Isusu Kristu, Otkupitelju cijeloga čovječanstva, omogućiti će Mi da izlijem Moje Veliko Milosrđe preko cijeloga svijeta. 
Još važnije, Ja ću spasiti čak i one koji Me mrze. Vaše molitve i žrtva njihova su jedina spasonosna milost, jer bez toga, zli bi ih uništio.
 
Ako ne želite izdržati ovu patnju, Ja ću vam podariti velike blagoslove i tražiti da nastavite sa Mnom na Mom Putu da probudim svijet iz njegovog drijemeža kako bih Ja mogao podići veo prijevare koji ga prekriva.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 4. travnja 2013., 19:45h
 
 
Moja predraga kćeri, vi ne smijete slušati one koji ispituju, osporavaju i ismijavaju Moje Poruke. Nije potrebno braniti Moju Presvetu Riječ. Moja Riječ je konačna i nijedan čovjek nema ovlaštenje da Nju ispituje. Vi Mene ili prihvaćate ili ne.
Dok se kršćani među sobom bore zbog ovih Poruka, koje su tako davno naviještene, oni se ponašaju jedni prema drugima kao prema neprijateljima. Vi ne možete biti neprijatelj vašem bratu ili sestri i nazivati se Mojim učenikom. Dok ste toliko zauzeti međusobnim svađanjem, najveći neprijatelj, sotonska vojska planira najopakije zločine kojima je čovječanstvo svjedočilo od stvaranja Adama i Eve.
Ratovi o kojima sam Ja govorio će započeti, a plan će biti uništiti stanovništvo. Možete misliti da su ovi ratovi između jednog naroda i drugoga, ali bili biste u krivu. Oružje će doći samo iz jednog izvora.
Moja jadna djeco Božja, kako malo znate o užasnim djelima, koja kuju masonske sekte na najvišim razinama protiv Božje djece. Njihovu zloću bi vama bilo nemoguće zamisliti, ali prepoznajte ove znakove. Kada vam vaše banke oduzmu vašu slobodu, vaše domove i vašu sposobnost da hranite svoje obitelji, to će biti samo jedan dio njihovog plana protiv čovječanstva. Vi ćete postati robovi, ali oni koji iskazuju vjernost Meni i Mojim Učenjima i koji Mi ostanu odani, nikada ne smiju zaboraviti Moje Milosrđe.
Dok ova otkrivenja mogu biti zastrašujuća, ona su Istina. Zbog toga što unaprijed znate za ova djela protiv Božjeg Stvaranja, vi ćete pomoći, preko vaših molitvi, ublažiti većinu patnje, koju će vam ove zle sekte nanijeti. Dok će vaše molitve ublažiti utjecaj tih zločina, one će, ako su predane Meni s ljubavlju u vašim srcima, biti iskorištene da se spase oni krivi za takva užasna djela. I dok će Mi te zabludjele i bešćutne duše hladnih srdaca nastaviti prkositi, pokušavajući iskorijeniti svjetsko stanovništvo, Ja ću pokušati prosvijetliti njihova srca kako bi napustili ovu užasnu vezu sa sotonom. Mnogi su potpuno opsjednuti zlim i za neke postoji malo nade. Samo čudo podareno Mojim Milosrđem, u jedinstvu s onima koji Mi ponude dar patnje, može ih spasiti.
Oni među vama koji Me proklinju, svojim okrutnim odbijanjem Mene, usrdno će Me moliti za Milosrđe kada se ovi događaji pojave. Kada budete prisiljeni trpjeti i prihvatiti žig Zvijeri, ili umrijeti, kričati ćete za Mnom. Zatim ćete se otimati da bi našli Pečat Živoga Boga, kojega Ja dajem svijetu preko Moga Oca u ovim Porukama - ali tada će biti prekasno. Samo oni koji prihvate Pečat, drže ga u svojim domovima, ili ga nose sa sobom biti će zaštićeni. Samo oni sa Pečatom Živoga Boga će izbjeći ovaj oblik genocida duše.
Ne sumnjajte, niti na jednu minutu, u Moje Poruke koje vam se sada daju. Prihvatite Moje Božje Posredovanje, jer Ja vas samo želim spasiti. Bitka za duše je takvog razmjera, da kada Ja ne bih posredovao preko proroka, mnogi od vas bi pristali uz Zvijer i sve njegove sljedbenike, koji se prikazuju pred vama kao vuci u ovčjoj koži.
Sotona je iznimno lukav i nikada ne bi prikazao svoja zlodjela onakvima kakva jesu. Ne, umjesto toga, on će ih prikazati kao da su dobra, nadahnjujuća i u velikoj mjeri u vašu korist. To je zamka koju on postavlja. Na taj način on privlači dobronamjerne nevine duše u svoj brlog. Način na koji će se sotona objaviti, preko ovih jadnih duša koje uspijeva osvojiti, biti će kroz grijeh oholosti. Grijeh će se, u svom najzločestijem obliku, vidjeti kod onih ljudi na visokim položajima, koji će uništiti druge radi svojih vlastitih sebičnih dobitaka. Na dnu ljestvice grijehu oholosti ćete svjedočiti među sobom kada sudite druge, ogovarate ih i onda pokušavate uništiti njihovu narav, kao i naštetiti njihovom ugledu, u Moje Ime.
Ja vam govorim ove tužne činjenice, da bih vas mogao pripremiti, naoružati vas sa Mojom brižnom Zaštitom, da bih mogao pomoći spasiti čak i one koji će stupati Zemljom kako bi je prožderali.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 22. travnja 2013., 16:00h
 
 
Dijete Moje, kako bi sva Božja djeca bila spašena, oni moraju slijediti Put Moga Sina. Oni moraju prihvatiti da, kako bi bili dostojni Njegovog Kraljevstva, moraju biti lišeni svjetovnih utjecaja, koji ih odvajaju od Boga.
 
Oni koji se obrate Mome Sinu, dok posežu za Istinom, vidjeti će da se brojne promjene događaju u njihovim životima. Oni koji Ga ne poznaju i koji otvaraju svoja srca za Njega po prvi put plakati će suze. Te suze će biti posljedica ljubavi koju će On usaditi u njihova srca i oni će biti preplavljeni. To su suze obraćenja. Njihova srca i duše će biti ispunjeni ljubavlju, koju nikada prije nisu spoznali. To je Ljubav Božja i Dar je s Neba.
 
Ubrzo nakon toga, ispunjeni Božjim Svjetlom, oni će privlačiti tamu zloga, koji traži duše koje su ispunjene ovim Svjetlom. Tada će oni patiti od ruku drugih, koje zli koristi da napadne njihovu vjeru i njihovu vjernost Bogu.
 
Oni s jednostavnom ljubavlju za Moga Sina, ispražnjeni od sve ljudske oholosti i ponosa – koji ne podliježu pritiscima onih koji odbacuju Moga Sina - trpjeti će kao i On. Oni će osjećati bol kada budu svjedočili grijehu, jer oni osjećaju istu bol kao i Moj Sin. Oni će pasti i posrnuti, kao što je i Moj Sin na Putu prema Kalvariji. Jer dok god oni žive, oni će osjećati bol patnje Moga Sina. To će se zadržati kod njih dok konačno pročišćenje svijeta ne bude dovršeno.
Nikada ne smatrajte da je ova vjernost prema Mome Sinu zauvijek prožeta samo s boli, jer ona također donosi radost, mir i nadu, koje donosi Vječni Život. 
 
Vi nikada ne smijete dopustiti da vas vaša ljubav za Moga Sina odvoji od sve Božje djece. Umjesto toga, vi morate doprijeti do svakoga, osobito do onih koji nikada nisu otvorili svoja srca prema Mome Sinu. Oni trebaju vašu pomoć. Darom obraćenja, vama su dane Milosti potrebne da se te duše dovedu Mome Sinu. Vi morate to učiniti prihvaćanjem boli koju morate trpjeti, kao vojnici Kristovi, te vašim molitvama i žrtvama za druge.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 15. lipnja 2013., 23:44h
 
 
Ja Sam tvoj ljubljeni Isus, Koji djeluje preko tvoje duše. Čak i kada se ne obazireš na Mene, Ja sam tu. Ja djelujem preko tvoje duše, jer si je dala Meni i kao takva, ti ćeš uvijek trpjeti za Mene i sa Mnom.
Danas, Moja kćeri, Ja dozivam sve one koji kažu da ne vjeruju u Boga. Ako ne vjerujete u Boga, Ja sada moram objasniti kako vi znate da Bog doista Postoji. Bog donosi svakom obliku života osjećaj strahopoštovanja i čuđenja, koji nikada neće zakazati u stvaranju osjećaja silne ljubavi u duši za drugo Božje Stvorenje.
Svatko od vas je Božje Stvorenje. To je činjenica. Neki od vas su rođeni s velikom ljepotom. Neki su rođeni s nedostacima. Drugi su rođeni sa strašnim nesavršenostima. A ipak, svi su rođeni jer Bog to dopušta.
Mnogi od vas će opravdati sprječavanje života Božje djece, koja su nesavršena. Neki od vas će ubiti djecu Božju u utrobi i zatim to opravdati, od čega će većina toga biti zbog sebičnih razloga. Zbog toga ćete biti osuđeni, osim ako zatražite od Mene da vam oprostim. Vama će biti oprošteno, ali jedino ako vam je doista žao zbog onoga što ste učinili da bi unesrećili Moga Oca.
Neki od vas su rođeni s manama, koji stvaraju traumu u vašim životima. Premda to može biti teško, ta patnja vam je dana da spasite druge, koji bi inače prestali postojati. Vidite, one duše koje obeščašćuju Moga Oca i koje nikada neće zatražiti oprost za svoje grijehe, završiti će u vatrama pakla, zauvijek. Vaša patnja će pomoći spasiti ih, jer oni ne mogu i neće spasiti sebe. Vi odabirete ovu patnju prije nego što ste rođeni. Vi možete to prihvatiti sada ili možda poslije, ali vi ste sigurni u Mom Kraljevstvu jer Slava će biti vaša za vječnost.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 

Utorak, 26. studenoga 2013., 12:53h

 
Moja predraga kćeri, svima onima koji su progonjeni u Moje Ime, Ja želim da oni shvate zašto se to događa. Sjetite se Moja Smrt na Križu i patnja koju sam Ja podnio bila je da bih oslobodio čovječanstvo od robovanja Zvijeri. Znajte da je Moj Križ, kada uvidite da Ga imate za nositi, vrlo težak teret. Mrziti će vas, ne samo zli, već također i sveti ljudi, koji Me iskreno ljube, ali kojima nedostaje razboritosti, kada uzmete Moj Križ.
Kada uzmete Moj Križ i provodite Moja Učenja vi ćete biti prezreni. Kada uzmete Moj Križ proglašavajući Istinu koja je sadržana u Ovim Porukama, vi ćete biti poniženi i mrziti će vas više od bilo kojeg Moga učenika koji je došao prije vas. Nijedna druga misija, sve od Moje Smrti na Križu, neće se usporediti sa ovom, posljednjom koju je odobrio Moj Otac na Nebu. Da to nije tako, onda bi bila zanemarena. Umjesto toga, Moja Riječ će se čuti u svakom kutku Zemlje i Snagom Duha Svetoga Nju će čuti svi, uključujući Moje neprijatelje. Nitko neće zanemariti Moju Riječ, jer tako ne može biti. Jer kada se Riječ Božja čuje, nijedan čovjek, bez obzira na stanje njegove duše, neće propustiti reagirati na Nju na neki način. Oni koji Mi dopuste da doprem do njihovih srdaca biti će obuzeti ljubavlju prema Meni, ali također će biti nadvladani, jer je jedino Glas Božji sposoban iznuditi takvu reakciju. 
Oni od vas koji Me čuju sada moraju slušati. Molim vas, prihvatite težinu Moga Križa, bez obzira koliko je težak vaš teret kao posljedica toga. Taj Križ će vas iscrpiti, ali će donijeti plodove oprosta za Moje neprijatelje, čije duše Ja želim spasiti. Vaš progon može biti velik, može vam uzrokovati teški jad i žalost, ali znajte da je proizašao iz činjenice da je ovo Moje Djelo. Moje Djelo, kada je neokaljano, stvara strašnu patnju među onima koji Mi odgovore. Znajte, međutim, da će vaša patnja biti kratkoga vijeka i uskoro zaboravljena, jer će Nebo uskoro proglasiti posljednji dio Velikog Božjeg Plana za Spasenje čovječanstva. Zatim, svijet će biti obnovljen i Ljubav Božja će se širiti dok Volja Božja ne bude ispunjena.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 11. prosinca 2013.,  22:30h
 
 
Moja predraga kćeri, dok raste prijevara unutar Moje Crkve na Zemlji, još će mnoge duše biti zavedene lažnom poniznošću i takozvanim javnim djelima velikoga milosrđa za potrebe siromašnih.
Tako tegobno će to biti i tako teško će biti razlikovati istinu da će mnogi jednostavno dopustiti sebi da budu zahvaćeni novim naukom koji ne dolazi od Mene. Kada vi, Moji ljubljeni sljedbenici, počnete primjećivati kako vas ljudi javno prekoravaju, nepravedno kritiziraju, kako se ponašaju sa neuobičajenom nasrtljivošću prema vama i muče vas, vi morate znati da sotona čini sve što može da stvori sumnje u vašim srcima o ovoj Misiji. On i njegovi sljedbenici se svake sekunde bore protiv svakoga od vas koji ste blagoslovljeni Darom Duha Svetoga. Nijedan od vas, koji se bori da Mi pomogne spasiti duše, neće biti ostavljen na miru. Vi ćete se suočiti s mnogim preprekama, kako bi otišli od ove Misije i zanijekali Moju Riječ. Svakoga puta, kada se to dogodi, znajte da ću vas Ja obuzeti Mojom Zaštitom i vi ćete biti svjesni Moje Prisutnosti u sebi, jer ne bore se oni protiv vas, već protiv Mene. 
Kada ste povrijeđeni zbog svoje ljubavi prema Meni, vi osjećate Moju Bol. Kada prolijevate suze  žalosnice jer slijedite Mene i kao posljedica toga ste mučeni, to Moje Suze teku iz vas. Kada vas prijeziru i rugaju vam se, oni vrijeđaju Mene i sve što je povezano sa Mnom –  ne vas. I kada odbace vašu ljubav i okrenu vam svoja leđa, oni odlaze od Mene. Znajte tada, da kada trpite takva teška i strašna mučna iskušenja u Moje Ime, da je Moja Prisutnost u svojoj najjačoj snazi. Kada sam Ja prisutan na ovaj način, vi ćete znati, s potpunom sigurnošću, da će samo Moje Djelo privući ovu vrstu patnje. Tada znajte da vas Ja nikada neću napustiti, jer vaša ljubav prema Meni donijeti će vam najvišu nagradu u Mojem Kraljevstvu. Jer kada patite na ovaj način, vi Mi dovodite duše, a oni koji Mi dovode duše pripadaju Meni u tijelu, duši i duhu. Vi ste u Meni, sa Mnom i Ja živim u  vama.
Ja vas ljubim.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 17. srpnja 2014., 17:17h
 
 
Moja predraga kćeri, najveća bol koju moraju podnijeti oni koji Me ljube je tama duše. Što se više sjedinjujete sa Mnom i u Meni, više ću Ja patiti u vama. Jer kada Ja prebivam u vašoj duši, više ćete morati podnijeti boli zbog ovoga.
Kada duša postane dio Mene, u potpunom jedinstvu i kada preda svoju volju Meni, više će Moja Prisutnost biti očita u toj osobi. Privući će na sebe mržnju drugih, osjećat će Moju Vlastitu tugu jer će svjedočiti nepoštenju, nepravdi i zloći zbog grijeha u svijetu. Njeni osjećaji će postati izoštreni, njeno shvaćanje duhovnih stvari – nastalo kao posljedica trpljenja sa Mnom – otkrit će mnoge stvari koje će probuditi u njoj dublje shvaćanje bitke koja postoji između Boga i sotone.
Ona će shvatiti što je obuzelo njenu dušu, njeno tijelo i njene osjećaje, ali ovo ne znači da će joj to biti lako prihvatiti. Ljudski razum je nesposoban shvatiti sve što je od Mene ili sve što dolazi od Mene. Ali ako će se osloniti na Mene i prihvatiti da svako dobro dolazi od Mene, tada će Mi omogućiti da rastem u njoj, za dobro svih.
Ja mogu postići velike stvari kada Mi dopustite da prebivam u vašoj duši. Tolikim ljudima može biti dan Moj Dar Milosrđa kada dopustite Mojoj Ljubavi da se širi na ovaj način. Preko duše žrtve Ja mogu posredovati da spasim duše drugih. Uvijek prihvatite da kada Ja ponudim Dar Trpljenja da on donosi velike nagrade čovječanstvu kao cjelini. Moje Milosrđe je Moj Dar vama. Prihvatite različite načine na koje Ja djelujem, s ljubaznošću, jer će bol jedinstva sa Mnom biti kratkotrajna.
Prihvatite Me kakav Jesam, a ne kakav vi mislite da bih Ja trebao biti. 
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 30. listopada 2014., 17:30h
 
 
Moja djeco, kada služite Mom Sinu u ovom životu, on je ispunjen poteškoćama. Jednostavan je zadatak slijediti Ga, na jedan način, ali kada u svojoj duši nosite Dar Duha Svetoga, to će  na vas oboriti srdžbu zloga i svakog neprijatelja Mog Sina. Ovo čini vaše putovanje duž Puta Istine izrazito teškim. Na svakom kutu će vam se suprotstaviti, čak iako šutite u svom štovanju Mog Sina.
Mnogi koji doista ljube Mog Sina ne mogu shvatiti kada ih drugi muče, iz nejasnog razloga. Ili kada ih se lažno optužuje za zlodjela. Ovo je zato jer je Duh Sveti stvarna Prisutnost Božja i stoga, ovo nikada neće proći neopaženo od strane zloga koji se neće zaustaviti ni pred čim da bi uzrokovao tugu i jad. On, zli, rugat će vam se neprekidno i činit će ovo ili izravno ili preko duša onih koje uspije zaraziti.
Sva ova bol, koju nećete shvatiti, je zbog vaše odanosti Isusu Kristu. Kao što je On trpio ismijavanje, prezir i mržnju, tako će trpjeti i svi oni koji Mu služe. Kada vi trpite u Njegovo Ime, na ovoj Zemlji, vi ćete konačno naći trajan mir, ljubav i radost u Njegovom Kraljevstvu. Križ prihvatite s dostojanstvom. Ne žalite se. Ne navezujte se na one koji prema vama pokazuju mržnju, da ne bi vaša srca postala ispunjena istim otrovom. 
Mržnja rađa mržnju, ako odgovorite na nju. Ljubav, koja dolazi od Boga, rađa ljubav. Pokažite ljubav prema svojim neprijateljima; molite za njih; žalite ih. Kada tako činite, sotona je nemoćan protiv vas.
 
 
Vaša ljubljena Majka

 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

Prodaja knjiga i sakramentalija

 

 

 

JTM Jesus To Mankind

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice