Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 

GLOBALNI SEMINAR – KNJIGA ISTINE

 
Ave Maria!
 
Dragi križari,
 
Pozvani ste prisustvovati Isus čovječanstvu Globalnoj Križarskoj Molitvi koja se održava 6. kolovoza 2022. u 15h po zagrebačkom vremenu. 
 
Ako se niste još prijavili, prijavite se ovdje:
 
 
Tema cijelog mjeseca je MAJKA SPASENJA – MJESEC SPASENJA DUŠA. 
 
Mnogi, mnogi ljudi u svijetu tvore Moju dragocjenu vojsku. Molitva, osobna patnja i širenje Moje Riječi spašavaju duše. Što je jača Moja vojska u spašavanju duša, biti će manji utjecaj Kazne. (Isus, 23. srpnja 2011.)
 
 
Ova Globalna Križarska Molitva će biti na engleskom. Prijevodi uživo su dostupni na: njemačkom, francuskom, španjolskom, portugalskom, ruskom/ukrajinskom, korejskom, kineskom, poljskom, vijetnamskom, kantonskom, indonežanskom I albanskom.
 
Ako vaš jezik i nije zastupljen, molitveni material će biti podijeljen sav ama tako da se možete nama pridružiti u molitvi čitajući iz pripremljenog materijala. 
 
Molit ćemo Svetu Krunicu, Križarske molitve i Krunicu Božjem Milosrđu za spasenje svih grješnika, uključujući one koje nosimo u našim srcima i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu.
 
Ujedinimo naša srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prikažimo naše molitve i trpljenja za obraćenje i spasenje svih grješnika. 
 
Isuse, uzdamo se u Tebe!
 
Majko Spasenja, moli za nas!
 
JTM Global
 

ČITANJE PORUKE IZ KNJIGE ISTINE 

 

MOLITE ZA DUŠE U SMRTNOM GRIJEHU KOJE MOŽDA NEĆE IMATI PRILIKU TRAŽITI OTKUPLJENJE

 

Četvrtak, 12. siječnja 2012., 15:30h

 

Moja najdraža ljubljena kćeri, svi trebate sada moliti svim svojim srcem za duše koje možda neće preživjeti potresenost kada budu svjedočili Upozorenju i Mome Velikom Milosrđu. Neke od ovih jadnih duša koje su u smrtnom grijehu možda neće imati priliku tražiti otkupljenje, stoga vas molim da osigurate prinos vaših molitvi za takve duše.

Molitva je prijeko potrebna za te duše u tami. Toliko su odlučni u svojoj zloći da unište čovječanstvo, novčanim i drugim nadzorima, da će za njih Upozorenje predstavljati strašnu potresenost. Njima treba dati priliku za pokajanje, ali mnogi će Mi se odupirati. Molim vas, molite za te izmučene duše. Konačno, Ja bih htio zamoliti sve Moje sljedbenike da mole Božje Milosrđe u svakoj prilici,dok se sada približava vrijeme Moga Velikog Upozorenja.

 

Neka Me poslušaju sada svi oni vjernici koji odbijaju prihvatiti da im preko ovih Poruka govorim Ja, Isus Krist, njihov Spasitelj. Nemojte biti poput onih jadnih duša koje su živjele u vrijeme Noe, kojem su se rugali. Otvorite svoje misli i vaše vrijeme velikodušno posvetite molitvi. To je sve što Ja tražim od vas u ovom trenutku.

Vi, Moja djeco, plakat će te pokajničke suze kada shvatite vašu pogrješku. I da, Ja ću vam oprostiti, iako ste Me duboko povrijedili. Vaše Me uvrjede ranjavaju.

Vaši podsmijesi su poput noža koji izvrće Moju Utrobu vani, jer mislite da Me znate, ali Me ne znate. Vaši umovi su zatvoreni za Moj pravi Glas, koji je poput plača u divljini. Vaša uznositost Me vrijeđa. Morate prihvatiti da se sada priprema put za Moj Drugi Dolazak. Možda Me nećete slušati sada, dok vas molim da molite za duše koje će Mi biti izgubljene.

Ali hoćete kada vam to bude dokazano nakon ovoga Velikoga Događaja.

Jer tada ću očekivati od vas da Me slijedite i postrojite Ostatak Moje Crkve. Tada ćemo se svi ujediniti kako bi se podigli dok hodamo prema Mom Novom Raju.

 

Vaš ljubljeni Isus Krist Spasitelj i Otkupitelj Čovječanstva

 

 

 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice